Akropol Hotel

  Řecko, Olympská riviéra, Paralia

AKROPOL

    Řecko, Olympská riviéra, Paralia
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Název zájezdu dle CK

AKROPOL

Proč právě sem
  • Příjemný hotel v centru letoviska
  • Přátelská rodinná atmosféra
  • Pěkná písečná pláž
Poloha

Městský hotel s příjemnou rodinnou atmosférou se nachází v letovisku Paralia Katerinis blízko pláže i centra s širokou nabídkou nákupních a zábavních možností. Naproti hotelu je park. Blízko je též minimarekt a další obchody. Město Katerini (hlavní město oblasti Pierie) je cca 7 km, Olympské pohoří je vzdáleno cca 20 km. Jen cca 50 metrů od hotelu se nachází zastávka autobusu, který jezdí pravidelně do města Katerini, které doporučujeme určitě navštívit.

Vybavení a služby

Recepce, restaurace, kde jsou podávány snídaně a večeře, malý salónek u recepce s TV/SAT, výtah. Wi-Fi v hotelu zdarma. V hotelu jsou povoleni domácí mazlíčci (na vyžádání a zpětné potvrzení).

Ubytování

V tomto menším hotelu s příjemnou rodinnou atmosférou se nachází jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky pro dítě. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, TV/SAT, chladničkou, Wi-Fi připjením, telefonem, sejfem, balkónem s výhledem na letovisko, okolní zástavku nebo park a okolí. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Sport a zábava

Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek. Vodní sporty na pláži za poplatek. Možnost procházek podél pobřeží do sousedních letovisek Korinos Beach (cca 4 km) a na druhou stranu Olympic Beach (2,5 km). Cca 500 m od hotelu se nachází aquapark.

Stravování

Formou snídaně - rozšířený kontinentální bufet. Po předchozí domluvě lze zajistit bezlepkovou, vegetariánskou i veganskou stravu.

Pláž

Široká písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 80 m od hotelu. V blízkosti letoviska se také nachází mnoho přírodních pláží.

Vzdálenosti

Pláž: cca 80 m
Centrum: přímo v centru
Letiště: 102 km

Poznámka

Povinná pobytová taxa: 1,50 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 893 308
dnes 8–19 h

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací