Crystal Prestige Elite Hotel (ex Amara Prestige Elite)

  Turecko, Kemer, Göynük

5/5

Hotel Crystal Prestige Elite

    Turecko, Kemer, Turecká riviéra, Göynük
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Výhody nabídky
  • pouze v této CK
  • rodinná dovolená
  • fantastický vodní park
  • Ultra all inclusive 24 hodin
  • kvalitní síť hotelů Crystal
  • zvýhodněná cena pro dítě do 12 let
Letovisko

Kemer - Gonyuk

Umístění

Hotel se nachází cca 9 km od centra Kemeru, cca 50 km od letiště v Antalyi. Autobusová zastávka se nachází 100 m od hotelu. Hotel se skládá ze 2 částí, okolí v blízkosti pláže a hlavní části u hlavní budovy hotelu, tyto dvě části jsou propojené mostem, který vede nad silnicí (most je určen výhradně pro hotelové hosty).

Pláž

Soukromá hotelová, široká, písčito-oblázková pláž se nachází přibližně 200 m od hlavní budovy. Na pláž vede cesta přes zahradu a most, který je vyhrazen pouze pro hotelové hosty. Pláž je oceněna certifikátem Modré vlajky. V oblasti plážové části se také nachází venkovní bazén, snack restaurace a bar v rámci Ultra all inclusive. Lehátka, slunečníky, matrace a ručníky zdarma, altánky (za poplatek).

Hotel

Pětihvězdičkový, elegantní hotel - 589 pokojů, 1 budova, 4 patra, 10 výtahů, prostorná vstupní hala, recepce (24hod.), hlavní restaurace - bufetová jídla, mezinárodní kuchyně, k dispozici menu pro děti, vegetariánská jídla, 4 la carte restaurace (nutná předchozí rezervace). Piatto - italská, Kadah - turecká, Marmita - mexická a Adagio - plody moře (za příplatek), 6 barů, včetně baru u bazénu, lobby baru a baru na pláži, cukrárna. V hotelu se dále nachází obchod se suvenýry, butik, směnárna. WiFi zdarma v celém hotelu. Bazény, bazén se 4 skluzavkami, aquapark. Slunečníky, lehátka a osušky u bazénů zdarma. Za poplatek hlídání dětí, lékař na zavolání, kadeřník, prádelna, půjčovna aut, půjčovna kočárků. Akceptované kreditní karty Visa, MasterCard.

Pokoje

Dvoulůžkové standardní pokoje s možností přistýlky pro dítě či dospělou osobu jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna/WC, fén), klimatizací, SAT/TV, telefonem, WiFi, minibarem (denně doplňován nealko nápoji), setem na přípravu kávy/čaje, trezorem (zdarma) a balkonem. Za příplatek větší pokoje se stejným vybavením a maximální obsazeností 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a dvě děti do 11,99 let. Za příplatek a na vyžádání rodinné pokoje (dvoupodlažní) s maximální obsazeností maximálně 4 dospělé osoby.

Stravování

Ultra all inclusive formou bufetu snídaně (07:00-11:00), oběd (12:30-14:30), večeře (18:30-21:30) v hlavní restauraci. Občerstvení (12:00-17:00) v uvedených barech a v restauraci Piatto (22:00-7:00), káva, čaj, zákusky (11:00-18:00) v cukrárně. 24/7 místní nealkoholické nápoje a vybraný importovaný alkohol v určených barech. 1x za pobyt, večeře v la carte restauraci zdarma (turecká, mexická nebo italská, nutná předchozí rezervace), povinné nošení Ultra all inclusive náramků.

Rekreace

Tenisový kurt (za poplatek osvětlení a vybavení), minigolf, volejbal, basketbal, šipky, aerobik, plážový volejbal, minifotbal, fitness censtrum, stolní tenis. Miniklub (4-12 let), klub pro teenagery (13-17 let), herna a hřiště pro děti, animace pro dospělé a děti, sportovní aktivity během dne, večerní představení , živá hudba, diskotéka. Za příplatek kulečník, vodní sporty na pláži, masáže, peeling a další tělové procedury.

Informace

Delegátské služby v místě pobytu až cca od 19.05.24.

Základní cena zahrnuje

  • leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků
  • transfery v cíli zájezdu
  • 7/10/11/14 noclehů
  • stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu
  • služby delegáta
  • pojištění dle zák. 159/99 Sb.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Crystal Prestige Elite *****
Lokalita dle pořadatele: Kemer, Turecká riviéra - Kemer
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Crystal Prestige Elite Hotel (ex Amara Prestige Elite) *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 603 094
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Kemer

5/ 5 1 recenzí

Aneta Vitamvásová květen 2019 Obří hotel se skvělým vyžitím pro děti.. Tento hotel jsem navštívila v rámci infocesty po turecku. Překvapilo mě obřím vyžitím pro děti, 11 skluzavek, dětské bazény a neus... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Crystal Prestige Elite
    Turecko, Kemer, Turecká riviéra, Göynük

Cena
33 690 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 603 094

Zájezd

dospělá osoba
2
33 690 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč