Hotel Anastasia Studios & Apartments

  Řecko, Skopelos, Panormos

4/5

Anastasia

    Řecko, Skopelos, Panormos
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Názor CK

Hotel Anastastia získává své klienty díky svému umístění u pláže a velmi příjemné atmosféře. V blízkosti penzionu se nacházejí nejvyhledávanější pláže na ostrově - Milia, Kastani, Hovolo, které jsou dostupné chůzí nebo autobusem. Zamilované páry budou doslova nadšené romantikou při západech slunce nebo pod oblohou posetou nočními hvězdami. Nedaleko letoviska Panormos v kopci nad městem leží překrásný klášter Agios Pandeleimon Moni se skalním kostelíkem.

Internet

WiFi zdarma.

Poloha hotelu

oblíbený rodinný dvoupatrový penzion Anastasia, který je umístěn v krásné zahradě, leží v letovisku Panormos cca 20 metrů od oblázkové pláže – od pláže je oddělen pěšinou. Poklidné městečko Panormos leží na jihozápadním pobřeží ostrova Skopelos a rozprostírá se kolem široké zátoky – pláž je z bílých oblázků. V blízkosti penzionu a v letovisku se nachází taverny, bary, restaurace, kavárny, obchůdky a supermarkety. Do hlavního města Skopelos vzdáleného cca 15 km je zajištěna doprava pravidelnými autobusovými linkami a taxíky, případně jsou k dispozici půjčovny automobilů. Hotel-kontakt: Anastasia studios, Panormos 37003 Skopelos, Řecko Telefon: +30 24240 29052

Povinné příplatky

Pobytová taxa 1,50 EUR za pokoj/noc splatná v den příjezdu na recepci hotelu.
Při jedné cestě mezipřistání– letiště Kalamata.

Poznámka

přílet a odlet je na ostrov/ z ostrova Skiathos, na ostrov Skopelos se pokračuje trajektem.

Stravování

bez stravy, možnost dokoupit polopenzi na místě v restauraci majitele hotelu - možnost výběru snídaně + večeře nebo snídaně + oběd (cena cca 25 EUR / 2 osoby).

Ubytování

ubytování ve studiích (pro 2 osoby), která jsou útulně zařízena, mají kuchyňský koutek se základním nádobím, ledničku, koupelnu/WC a vlastní balkon – nabízí se zde krásný výhled na moře. Pokoje pro dvě osoby pouze s ledničkou a konvicí (nejsou vybaveny kuchyňským koutem), mají balkon. Apartmány pro 4 osoby se 2 ložnicemi (minimální obsazenost 4 osoby). Klimatizace v ceně.

Vybavení hotelu

penzion disponuje recepcí, posezením v zahradě. Majitelka domu vlastní na pláži typickou řeckou tavernu, která je vzdálena asi 150 m.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Anastasia Studios & Apartments **
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 20 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 464 672
dnes 8–19 h

Hodnocení

4. nejlepší hotel v destinaci Skopelos

4/ 5 2 recenzí

Píďa září 2014 Panormos. Na ostrov jsem se těšila hlavně díky filmu Mamma Mia! Musím přiznat, že jsem jeho krásnou nebyla zklamána. Je to opravdu zelený kl... celá recenze

cicimamba srpen 2013 Anastasia - Panormos, Skopelos. Ubytování jednoduché, ale příjemné a čisté, nádherná pláž oceněná modrou vlajkou přímo před balkonem, jen přes pobřežní komunikaci... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-anastasia-skopelos-recko-z1464672/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací