Apartmánový Dům Nová Ponorka

  Slovensko, Střední Slovensko, Martinské hole

Apartmánový dům NOVÁ PONORKA

    Slovensko, Malá Fatra, Střední Slovensko, Martinské hole
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Martinské hole, které jsou součástí pohoří Malá Fatra, jsou známé výbornými sněhovými podmínkami, kvalitními lyžařskými tratěmi. Nadmořská výška 1.456 m a klimatické podmínky jsou předpokladem dlouhé zimní sezóny - od prosince do dubna, s dostatečným množstvím přírodního sněhu. Neopakovatelné panorama dotváří výhled na město Martin, na okolní pohoří Velké Fatry a Kremnických vrchů. Národní parky Malá Fatra a Velká Fatra se vyznačují unikátní faunou a flórou, která dává celé oblasti punc výjimečnosti. Apartmánový dům se nachází v centru střediska Martinské hole, jen několik metrů od hlavní pokladny a nástupní stanice jednoho z vleků lyžařského střediska Winter Park Martinky.V létě se Martinské hole stávají prostřednictvím Summer parku Martinky vyhledávaným cílem pro příznivce horské turistiky a cykloturistiky. Lúčanská Fatra (oblast jihozápadní Malé Fatry) má až 19 vyznačených cyklotras s celkovou délkou přes 500 km.

Lyžování

Winter Park Martinky ležící v nadmořské výšce 1.150 - 1.456 m je vhodný pro vyznavače sjezdového i běžeckého lyžování i snowboardingu. Návštěvníkům nabízí středisko 8 kvalitně upravovaných sjezdovek od lehkých po středně obtížné (délka 500-3.800 m, celkem 8 km). Specialitou je Snowboard & Free style aréna, která se skládá se z několika railů a skoků. Středisko nabízí 5 vleků a 1 šestisedačkovou lanovku, lyžařskou školu vč. dětské sjezdovky s vlekem, půjčovnu lyží.

Koupání

Spa Aquapark Turčianske Teplice 30 km, lázně Rajecké Teplice 45 km, Gino Paradise Bešeňová 45 km, Aquapark Tatralandia Liptovský Mikuláš 55 km.

Vybavení

recepce, restaurace, terasa před restaurací, parkoviště.

Speciální nabídka

1 dítě do 5,99 let na přistýlce ZDARMA. Úschovna lyží ZDARMA. Parkování ZDARMA.

Doprava

vlastní.

Poznámky

Možnost dokoupení cestovního pojištění. Minimální délka pobytu: 2 noci. Pravidla dopravy na Martinské hole v ZIMNÍM OBDOBÍ: cesta je jednosměrná, nahoru a dolů lze vyjet jen ve stanovených časech. Výjezd nahoru je možný jen v čase od 06:00 do 12:00 a od 19:00 do 24:00 hod. Sjezd dolů je možný jen v čase od 13:00 do 18:00 a od 01:00 do 05:00 hod.V zimním období je nutné, aby byla vozidla vybavena sněhovými řetězy! V LETNÍM OBDOBÍ není doprava časově omezena a provoz je obousměrný. V místě pobytu se hradí: pobytová taxa 1,00 € /os/den, závěrečný úklid 15 €/studio/apartmán/pobyt, vratná kauce 70 €/studio/apartmán. Možný pobyt se psy (poplatek 10 €/noc). Možnost zapůjčení dětské postýlky pro dítě do 3,99 let za 10 €/noc.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 222 806
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací