Hotel Villaggio Athragon

  Itálie, Kalábrie, Torre Ruffa

5/5

ATHRAGON

  Itálie, Kalábrie, Torre Ruffa
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Charakteristika

villaggio je umístěno v blízkosti pláže, ideální místo pro rodiny s dětmi a klienty, kteří mají rádi procházky.

Ubytování

apartmány jsou jednoduše zařízeny, vždy s vybaveným kuchyňským koutem, SPR+WC. Apartmán v 1. řade za příplatek. #A2: (max. 2 osoby)/# studio (jedna místnost) s dvojlůžkem, kuchyňský kout uvnitř nebo na kryté verandě, SPR+WC. Apartmán v 1. řade za příplatek. #A4: (max. 4 osoby)/# studio (jedna místnost) s dvojlůžkem a dvěma samostatnými lůžky (nebo patrovým lůžkem), kuchyňský kout uvnitř nebo na kryté verandě, SPR+WC. Apartmán v 1. řade za příplatek. #B4/5: (max. 5 osob)/# ložnice s dvojlůžkem, denní místnost s patrovým lůžkem nebo dvěma samostatnými lůžky, kuchyňský kout v denní místnosti nebo na kryté verandě, SPR+WC. Přistýlka pro 5. osobu (na vyžádání při rezervaci, za příplatek). Apartmán v 1. řade za příplatek.

Postýlka

není k dispozici, možno vzít vlastní (do max. počtu osob).

Služby

recepce, trezor, bar s TV, bazén (cca 1/6-14/9), Wi-Fi, animační programy a miniclub (cca 17/6-7/9), tenisový kurt (zdarma 1 hod./ apartmán), stolní tenis, dětský koutek.

Parkování

v areálu.

Vzdálenost od centra

Tropea 7 km.

Vzdálenost od pláže

přímo u pláže.

Pláž

bílý písek, plážový servis (1 slunečník + 2 křesla/ apartmán) možno dokoupit na místě.

Zvíře

povoleno jen malé, na vyžádání, 21 €/týden.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villaggio Athragon ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 006 846
dnes zavřeno

Hodnocení

4. nejlepší hotel v destinaci Kalábrie

5/ 5 2 recenzí

Doležalovi červenec 2014 Dovolená. Dobrý den,20.7.1014 jsme se vrátili z dovolené s Vaší cestovní kanceláří.Dovolenou jsme strávili v oblasti Capo Vaticano,Apartmány... celá recenze

Michaela červenec 2013 Athragon. Klidné a útulné místo, nádherné moře, úslužný a vstřícný přístup personálu. Výborné pro rodinnou dovolonou.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-athragon-kalabrie-italie-z2006846/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací