Hotel Appartements Palfenhof

Rakousko, Salcbursko, Bruck an der Grossglocknerstrasse

4/5

Apartmány Palfenhof

  Rakousko, Kaprun / Zell am See, Rakouská jezera, Rakouské ledovce, Salcbursko, Zell am See, Bruck an der Grossglocknerstrasse, Kitzsteinhorn Gletscher (ledovec), Maiskogel, Schmittenhöhe, Zeller See
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

dům s přátelskou, rodinnou atmosférou se nachází na klidném, panoramatickém místě na okraji městečka Bruck ve výšce 1.008 m.n.m., na slunečné straně v části jménem St. Georgen, cesta je dobře značena, Zell am See 10 km. ledovec Kaprun ca 15 km.

Lyžařský areál: Zell am See 10 km, ledovec Kaprun ca 15 km.

Ubytování

pěkné, čisté, rustikálně zařízené apartmány pro 4-6 osob. Každý apartmán má koupelnu a WC, fén, plně vybavenou kuchyňku (sporák na vaření, kávovar, mikrovlnka, rychlovarná konvice, toustovač, nádobí a příbory), SAT-TV, trezor, rádio-budík, balkón, WiFi zdarma, na vyžádání DVD přehrávač.

Apartmán č. 2 „Drei Wallner Blick“ pro 4-6 osob (50 m2, ozn. C4, C5, C6) – 2 dvoulůžkové ložnice, obývací místnost s rozkládacím gaučem, 2 koupelny a WC, balkon.

Apartmán č. 3 „Drei Brüder Blick“ pro 4-6 osob (50 m2, ozn. C4, C5, C6) – 2 dvoulůžkové ložnice, obývací místnost s rozkládacím gaučem, koupelna a WC, balkon.

Stravování

vlastní, snídaně možná za příplatek.

Vybavení

společenská místnost, parkoviště, lyžárna, infračervená kabina, stolní fotbálek, kulečník, WiFi

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Appartements Palfenhof
Vzdálenost od sjezdovky: 10000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 223 511
dnes 8–19 h

Hodnocení

19. nejlepší hotel v destinaci Salcbursko

4/ 5 1 recenzí

věrní zákazníci ck zájezdy srpen 2015 Cykloturistika v Alpách. Apartmán velmi pěkný, dobře vybavený, příjemná majitelka,nádherný výhled na Alpy, dostupnost je velmi obtížná,3,2 km do kopce,úzk... celá recenze

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací