Apartmán Podhájska

  Slovensko, Jižní Slovensko, Podhájska

APARTMÁNY PODHÁJSKA I. - Rekreační pobyt - Podhájska

  Slovensko, Jižní Slovensko, Podhájska
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

V Podhájské je geotermální pramen silné mineralizované vody v hloubce 1900 m (voda má při ústí teplotu 80° C a vydatnost 50 litrů za sekundu), okolo kterého se na 12 ha rozprostírá areál termálního koupaliště. Voda z geotermálního pramene má blahodárné účinky na celý organizmus. Podrobné studie prokázaly, že má hlubší a trvalejší regenerační efekty jako voda z Mrtvého moře.

V nejbližším okolí se nachází Termální koupaliště Podhájska – velmi navštěvované termální koupaliště známé také jako 'slovenské Mrtvé moře'.

Ubytování

Ve dvou apartmánových domech: V prvním domě jsou dva čtyřlůžkové pokoje, pro tyto pokoje je společné sociální zařízení (koupena + WC) a kompletně vybavená kuchyň. V druhém domě jsou dva čtyřlůžkové a jeden třílůžkový pokoj. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení. V domě je velká kompletně vybavená kuchyň.

Slevy

Dítě do 2 let bez nároku na lůžko zdarma, jen v doprovodu dvou dospělých osob.

Bonusy

Sleva 10% na keramické výrobky – platí při každé rezervaci

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 385 803
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací