Hotel Zalagyongye

Maďarsko, Západní Maďarsko, Zalakaros

Apartmány ZALAGYÖNGYE 22

  Maďarsko, Maďarské termály, Západní Maďarsko, Zalakaros
Tento hotel není aktuálně v nabídce
POLOHA

nachází se cca 12 minut od termálních lázní (400 m).

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

venkovní posezení, parkoviště.

VYBAVENÍ POKOJŮ

6lůžkový dům s možností přistýlky, 3x 2lůžková ložnice, 2x vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), 2x obývací pokoj s rozkládacím gaučem, kuchyňský kout (kávovar, lednička, el. vařič, základní nádobí, mikrovlnná trouba), TV, balkón/terasa.

STRAVOVÁNÍ

vlastní (vybavený kuch. kout).

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

Léčebné lázně Gránit: termální koupaliště (rodinné bazény, termální lázně, bazén s umělým vlnobitím, vodní skluzavky s 6 dráhami, brouzdaliště, hřiště), zážitkové lázně (kryté, venkovní bazény, hydro-masáže, sportovní bazén, skluzavky, sauny, solná terapie, wellness služby); kryté lázně (léčebné masáže, zábaly, procedury, cvičení); léčebné centrum (léčebný sedací bazén a jacuzzi s termální vodou, lázeňská zahrada a park). V lázeňském areálu k dispozici: tenisové kurty, hřiště na volejbal, minigolf a dětské hřiště. Otevřel se nový exkluzivní saunový svět (za poplatek): třikrát denně saunový ceremoniál, finská sauna (až pro 40 osob), parní kabina, ledová komora, ponorný bazén s chladnou a teplou vodou, jacuzzi. Účast na saunovém ceremoniálu závisí na počtu volných míst, a pro účast je potřebné se na místě zaregistrovat za cenu 600,-HUF/os./ceremoniál.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 448 863
dnes 8–19 h

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací