Atlantis Palace Hotel

  Itálie, Sicílie, Fondachello di Mascali

4/5

Atlantis Palace

    Itálie, Sicílie, Mascali
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

V klidné lokalitě, centrum Mascali cca 1,5 km, zastávka autobusu do Taorminy (18 km) nebo Giardini Naxos (15 km) cca 800 m. Golfové hřiště Il Picciolo cca 25 km.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, výtahy, restaurace/pizzerie, lobby bar, obchod se suvenýry. V zahradě bazén a terasa s lehátky a slunečníky zdarma, osušky za poplatek, bar u bazénu.

Pokoje

DRST0: koupelna/WC (vysoušeč vlasů), klimatizace, TV/sat., telefon, minibar, trezor, balkon nebo terasa.

Zábava

Diskotéka, animační programy.

Stravování

Rozšířená kontinentální snídaně formou bufetu, oběd a večeře formou výběru z menu. Možnost bezlepkové stravy (za poplatek, na vyžádání).

Pláž

Písečnooblázková pláž cca 50-100 m (přes místní komunikaci), 2 polohovací křesla a 1 slunečník na pokoj zdarma v období do 18.6. a od 1.9.; za poplatek 19.6.-31.8. Bar na pláži.

Sportovní nabídka
  • Zdarma: plážový volejbal.
  • Za poplatek: masáže, tenis, půjčovna kol.
Pro děti

Dětský bazén, miniklub, dětská postýlka zdarma (na vyžádání).

Extra služby
  • Na místě povinná platba pobytové taxy - cca 1-3,5 eur/os./den.
  • Nelze uplatnit nabídku 'změna týden před odletem zdarma'.
Internet
  • Zdarma: WiFi v hotelu.
  • Za poplatek: internetový koutek.
Platební karty

VISA, EC/MC, AMEX.

Maximální obsazenost
  • Dvoulůžkový pokoj (DRST0): 4 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 1 dospělý + 2 děti
  • Dítě do 13 let
Doba transferu

70 min

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Atlantis Palace Hotel ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 057 805
dnes 8–19 h

Hodnocení

15. nejlepší hotel v destinaci Sicílie

4/ 5 8 recenzí

Mary srpen 2019 Recenze. Na jedné straně naprostá spokojenost s ubytováním a všemi službami hotelu, na druhé zklamání, že jsme se nehohly podívat na místa,... celá recenze

miška srpen 2018 Hotel atlantis palace. Ubytování bylo dobré služby delegátky nekvalitní přišla jsem o 50 euro za nesmyslný poplatek v hotelu,... celá recenze

Michael červenec 2017 Pohádkový týden na Sicílii. Prožili jsme zde s manželkou naprosto úchvatnou dovolenou, pohled na doutnající Etnu z hladiny moře i z hotelového bazénu byl úchv... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-atlantis-palace-sicilie-italie-z2057805/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací