Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh Resort

  Egypt, Hurghada, Sahl Hasheesh

HOTEL Baron Sahl Hasheesh

    Egypt, Hurghada, Sahl Hasheesh
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Obecný popis & Poloha

Stylový elegantní šesti hvězdičkový hotel Baron Palace Sahl Hasheesh se rozprostírá více jak 100 000 m2 se nachází přímo u 600 m dlouhé písečné pláže v oblasti Sahl Hasheesh Bay, přibližně 20 km jižně od centra města Hurghada. Resort byl otevřen v roce 2013. Sahl Hasheesh v překladu znamená 'zelené údolí' a stává se novým hitem prázdnin strávených v Egyptě. Leží asi 20 km od rušného letoviska Hurghady u Rudého moře, které poskytuje výborné podmínky pro potápění a zkoumání bohaté podmořské fauny a flóry. Mezinárodní letiště Hurghada je cca 17 km vzdálené.

Vybavení hotelu

Hotel disponuje vstupní halou v hlavní budově s 24 hodinovou recepcí (možnost pronájmu trezorů či úschovy zavazadel), směnárnou, bankomatem, výtahy, lobby barem, hlavní restaurací, několika ala carte restauracemi (např. tradiční egyptská, mexická, čínská - asijská, japonská, rybí, grilovací), restaurací u bazénů, 8 bary (např. snack barem u bazénu, anglickou hospůdkou, plážovým barem, barem pro teenagery, nočním barem - diskotékou), orientální kavárnou, obchodní pasáži s nabídkou cca 40 obchodů (suvenýry, minimarket, zlato, stříbro, sluneční brýle, kůže, křišťálu, parfémy, koření, knihkupectví, lékárna, služby fotografa, sportovní zboží, papyrus, bazar, koberec, galerie), kongresovým centrem s obchodním zázemím, společenskou místností s TV, internetovým koutkem. Hotel nabízí služby prádelny, čistírny a žehlení prádla - za poplatek. Lázeňské centrum o rozloze 2400 m2 nabízí krytý vyhřívaný bazén, venkovní bazén s protiproudem, jacuzzi, relaxační místnosti, masáže, saunu, parní lázeň, turecké lázně, salón krásy (kosmetické procedury, kadeřnictví) - vše za poplatek. V areálu se nachází velký bazénový komplex o rozloze 5000 m2 - zahrnuje hlavní bazén, bazén s kaskády, relaxační s jacuzzi, soukromými bazény, dětský bazén, sluneční terasa a snack pool bar - lehátka, slunečníky a osušky jsou zdarma. Pro sportovní aktivity jsou připraveny 3 tenisové kurty, multifunkční hřiště (volejbal, basketbal, minifotbal), herna (stolní tenis, šipky, kulečník), plážový volejbal, fitness centrum s tělocvičnou, jízda na koni, potápěčské centrum či vodní sporty na pláži (jízda na banánu, vodní lyže, šnorchlování, potápění, šlapadla, kánoe). V blízkosti resortu se nachází 18 - ti jamkové golfové hřiště -není součásti hotelu. Pro děti je připraven několik klubů - Smiling Baby Club (1-3 roky), Kids Club ( (4-7 let), Juniors Club (8-12 let), Teens Club (13 - 17 let), dětský bazén - v zimě vyhřívaný, vodní park se skluzavkami a tobogány, hřiště s lunaparkem, diskotéka, kino, speciální dětské menu v restauraci a různé animační programy a soutěže během dne.

Vybavení pokoje

V hotelu je celkem 615 luxusně zařízených pokojů a apartmánů -nabídce jsou nekuřácké pokoje, pokoje pro handicapované hosty, rodinné pokoje, Baron Club pokoje, apartmány s vlastním bazénem, junior apartmány, senior apartmány, královské apartmány . Standardní pokoje (cca 45 m2) jsou vybaveny postelí velikosti King (180 cm šíře) nebo oddělenými lůžky (120 cm šíře), ložním prádlem ze 100% egyptské bavlny, disponují vlastní koupelnou (sprcha či vana, WC, fén, toaletní potřeby, župan, pantofle, telefon), individuálně řízenou klimatizací, telefonem, 32' sat TV s hudebními kanály, vysokorychlostním připojením k internetu, elektronickým trezorem, minibarem, setem pro přípravu kávy a čaje, žehličkou a žehlícím prknem, balkónem nebo terasou s posezením. Rodinné pokoje (cca 52 m2) jsou velmi prostorné, přistílka je ve formě rozkládacího lůžka o šířce 100 cm. Další typy ubytování na vyžádání.

Stravování

Program All Inclusive Plus - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, 1 x za pobyt večeře v ala carte restauraci (nutná rezervace), během dne lehké občerstvení, místní rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje během celého dne - nápoje se podávají v některém z barů či restaurací dle stanovené otevírací doby. Během večeře je vyžadováno formální oblečení.

Služby za poplatek

Minibar, kulečník, internet, tenis (noční osvětlení kurtů a půjčovna raket a míčků), centrum vodních sportů na pláži, potápěčské centrum, individuální hlídaní dětí, prádelna, čistírna, služby lázeňského centra, jízda na koni

Pláž & plážový servis

Přes 600 m dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelového resortu - lehátka, slunečníky, matrace a osušky jsou zdarma. Pobřeží u Sahl Hasheeshe je lemováno nádhernými bělostnými písečnými plážemi. Pod hladinou je ukryt úžasný korálový útes, který je domovem pro pestrobarevná hejna rybek a další mořské živočichy nejrůznějších velikostí, tvarů a barev. Doporučujeme využít nabídku vodních sportů na pláži od místních poskytovatelů.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu z vybraného místa odletu do Hurghady a zpět
  • Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva
  • Transfer letiště – hotel - letiště
  • Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou
  • Služby česky hovořícího delegáta
  • Pojištění proti úpadku CK

Základní cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu
  • Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)
  • Vstupní vízum do destinace

Informace o zájezdu

Pořadatel: FlyDovolená s.r.o., IČ 07869819.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL Baron Sahl Hasheesh *****
Lokalita dle pořadatele: Hurghada, Sahl Hasheesh
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Baron Palace Sahl Hasheesh Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 665 152
dnes 8–19 h

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL Baron Sahl Hasheesh
    Egypt, Hurghada, Sahl Hasheesh

Cena
35 980 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 665 152

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
35 980 Kč
příplatek za vízum - osoba
0
890 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 290 Kč