Belvedere Club Hotel

  Bulharsko, Primorsko

4/5

Belvedere Alexandria Club

    Bulharsko, Primorsko
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Animace

Nabité animační programy pro děti a dospělé s Karcoolkou a Lexou
Užijte si bohaté zázemí hotelu Belvedere CK Club s našimi českými a bulharskými animátory v čele s maskoty Karcoolkou a Lexou. Přímo v areálu hotelu pro Vás připraví nejrůznější zábavné aktivity, sportovní i nesportovní turnaje, převážně nevážně míněné hry a soutěže, které zpestří Váš den. Chybět nebude ani Karcoolčin dětský klub s programem speciálně navrženým pro děti. Pro ty je dále připravena oblíbená dětská diskotéka, po které se můžete těšit na zábavná představení pro malé i velké diváky připravované našimi českými a bulharskými animátory.
Animační sezona: 27. 5. - 20. 9. 2024
Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být (především na začátku a konci animační sezony) omezeny, může být snížen počet přítomných animátorů či může dojít k jejich dočasnému zrušení.

Doporučení

Legendární hotel Belvedere CK Club získal modernější, komfortnější a prostornější podobu a po právu samozřejmě i pět hvězdiček. Těšit se můžete na bohaté zázemí s rozlehlými bazény, hřištěm, amfiteátrem, restaurací i bary a také na služby all inclusive, do jejichž kvality se stejně jako do podoby celého hotelu promítají naše dlouholeté zkušenosti, stejně jako přání našich zákazníků. Chybět nebudou ani naši animátoři v čele s maskoty Karcoolkou a Lexou a s programem plným zábavy pro děti i dospělé.

GPS

42.269124, 27.755679

Pláž

Pláže v Primorsku (severní, vzdálená cca 150 m od hotelu a jižní, vzdálená cca 350 m od hotelu) jsou písčité, velmi prostorné, dlouhé několik kilometrů a postupně se svažující do moře. Ve vyhrazeném prostoru na severní pláži pro zákazníky CK GROUP SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA ZDARMA (maximálně jeden slunečník a dvě lehátka na pokoj). Objednali jsme pro vás stovky slunečníků, jejichž celkový počet je omezen prostorem, který máme k dispozici. Slunečníky a lehátka (mimo vyhrazený prostor), vodní sporty, tobogan (jižní pláž), občerstvení a bary na obou plážích za poplatek. Na konci severní pláže se nachází nudistická pláž.

Vzdálenost od pláže (cca)

cca 150 m

Vzdálenost od pláže (m)

150

Poloha

Hotel se nachází v severní části letoviska a je vzdálen cca 150m od severní pláže, cca 350 m od jižní pláže a cca 200 m od centra.

Štítky

Miniaquapark || Animace v češtině 27.5.-20.9. || Dětský klub 27.5.-20.9. || Písčitá pláž 150 m || Slunečníky a lehátka na pláži zdarma || Komfortní ubytování || Skvělý servis

Stravování

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně v době od 07:30 do 10:00 h, obědy v době od 12:00 do 14:00 h, večeře v době od 18:00 do 21:00 h), pozdní snídaně (uzeniny, sýry, zelenina, ovoce) na terase restaurace v době od 10:30 do 11:00 h, občerstvení během dne (popcorn a palačinky v době od 11:00 do 17:00 h, dorty, zákusky a zmrzlina v době od 14:00 do 18:00 h), odpolední občerstvení (grilovaná masa a uzeniny, hranolky, saláty, ovoce) na terase restaurace v době od 14:30 do 16:00 h, noční občerstvení (sendviče, ovoce) v době od 23:00 do 01:00 h, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických (destiláty obvykle podávané v míře 50 ml) a nealkoholických nápojů (včetně kávy espresso) a koktejlů v barech a restauraci v době od 09:00 do 23:00 h, v lobby baru v době od 09:00 do 02:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování

Klimatizované (centrální klimatizace zdarma) a komfortní pokoje Superior s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC, fen, telefon) jsou vybaveny TV/SAT (i s nabídkou českých programů), telefonem, Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma), chladničkou a varnou konvicí (instantní káva a čaj). Možnost dvou přistýlek (praktické rozkládací dvojkřeslo s boky, každé křeslo se rozkládá samostatně). Maximální obsazenost čtyři dospělí. V hotelu jsou k dispozici i pokoje Deluxe se sdíleným bazénem (s oddělenou privátní sekcí pro každý pokoj), rozkládacím dvojkřeslem s boky (každé křeslo se rozkládá samostatně) a terasou s lehátky (maximální obsazenost čtyři dospělí), junior suity JS 2+2 (dvě místnosti - ložnice a denní místnost s dvěma lůžky, maximální obsazenost čtyři dospělí) a senior suita SS 4+2 (tři místnosti - dvě ložnice a denní místnost s rozkládacím dvojkřeslem s boky - každé křeslo se rozkládá samostatně, maximální obsazenost šest dospělých). Klimatizované (centrální klimatizace zdarma) suity a pokoje Deluxe s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC, fen, telefon) jsou vybaveny TV/SAT (i s nabídkou českých programů), Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma), telefonem, chladničkou (1,5 l balené vody denně), kávovarem (dvě kapsle denně) a varnou konvicí (instantní káva a čaj).

Vybavení

Hotel Belvedere CK Club nabízí svým hostům vstupní halu s recepcí, směnárnu, lobby bar, restauraci s terasou, bar u bazénu, dva venkovní bazény (jeden s tobogany), dětský bazén s pirátskou lodí a skluzavkami, amfiteátr, venkovní dětský koutek, dětský klub, animační programy pro děti a dospělé v češtině, multifunkční sportovní hřiště.
Zdarma: Wi-Fi v celém hotelu včetně pokojů, slunečníky, lehátka, matrace a osušky u bazénů (osušky - hotel požaduje vratnou kauci), menší aquapark, fitness, stolní tenis, společenské hry, Baby Phone (vratná kauce cca 15 EUR), nádoba na ohřev dětských lahví (vratná kauce cca 15 EUR), dětská postýlka (nutno předem objednat), parkoviště.
Za poplatek: pokojová služba, biliár, masáže, prádelna, čištění oděvů, žehlení oděvů, půjčovna kol. Masáže, kadeřnické služby, manikúru a pedikúru lze objednat v recepci hotelu.

Název

Belvedere CK Club

Základní cena zahrnuje

V ceně zájezdu je zahrnuto:
  • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
  • transfery do pobytového místa a zpět
  • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
  • česky/slovensky mluvící delegát
  • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

Nepovinné příplatky:
  • volitelné doplňkové služby

Informace o zájezdu

Pořadatel: ALEXANDRIA a.s., IČ 25661507.
Název hotelu dle pořadatele: Belvedere Alexandria Club *****
Lokalita dle pořadatele: Primorsko, Primorsko
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Belvedere Club Hotel *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 180 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 585 444
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 40 recenzí

Marek červen 2023 Super. Skvěle jídlo, rozmanité každý den a chutné. Neustale doplnovane a spoustu masa, zeleniny i desertu. Čistý bazén. Pláže též Ok. Jen... celá recenze

Hanka září 2022 Dovolená září 2022. Určitě se vrátíme ... celá recenze

Jiří červenec 2022 Jiri Hlavacek. 19 pobytů ve starém Belvederu.3 pobyty v novém. To asi hovoří za vše.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací

Nezávazná objednávka

Belvedere Alexandria Club
    Bulharsko, Primorsko

Cena od
13 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 585 444

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
13 990 Kč
příplatek za neobsazené lůžko
0
8 490 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč