Berlin Golden Beach Hotel

  Bulharsko, Zlaté písky

4/5

Berlin Golden Beach Alexandria Club

    Bulharsko, Zlaté písky
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Animace

Karcoolčin dětský klub v češtině a animační programy organizované ve spolupráci hotelových a našich českých animátorů
Těšte se na naše české animátory, kteří pro vás v doprovodu těch hotelových sestavili jedinečný program plný různých sportovních aktivit, turnajů a soutěží. Sportovní, mokré či suché, ale především zábavné aktivity Vás budou doprovázet po celý den a rozhodně nebudou chybět ani ty nejoblíbenější a pro naše animace tak ikonické, jako například plavání s kosatkou. V Karcoolčině dětském klubu vykouzlíme jedinečným dětským programem úsměv na tváři i těm nejmenším. Nebude zde nouze o tajuplné výpravy za pokladem, dobrodružné indiánské stezky či raketové expedice do vesmíru. Večery zahalíme do rytmu tance při dětské diskotéce a při diplomovém ceremoniálu oceníme ty nejlepší z denních aktivit. Vše završí příjemný večerní program, který zprostředkují naši animátoři či místní umělci.
Animační sezona:17. 6. - 6. 9. 2024
V uvedeném termínu působí v hotelu naši čeští animátoři. Mezinárodní tým v hotelu zpravidla působí po většinu sezony, tj. i v termínech před příjezdem a po odjezdu našich animátorů.
Uvedený termín animací je orientační a může se změnit. Animační programy mohou být omezeny či může dojít k jejich dočasnému zrušení. Na začátku a na konci uvedené animační sezony může být snížen počet přítomných českých animátorů, mohou být v češtině organizovány především aktivity dětského klubu či mohou být pořádány přednostně aktivity v čistě mezinárodním pojetí. Na úplném začátku a konci celé sezony mohou být i mezinárodní animační programy omezeny a nemusí být pořádána večerní představení.

Doporučení

V atraktivním a oblíbeném letovisku Zlaté písky, přímo u pláže, která mu dala jméno, objevíte náš klubový hotel Berlin Golden Beach CK Club. Tento hotelový komplex skládající se ze čtyř budov nabízí jedinečný zážitek z dovolené, a to nejen díky své poloze a programu služeb all inclusive Gold, ale i díky našim animátorům, kteří dodají dovolené tu správnou atmosféru. Večerní romantiku vykouzlí procházka po přímořské promenádě a o úžasné dovolené tak už nemůže být pochyb.

GPS

43.300501,28.049146

Pláž

Pláž v bezprostřední blízkosti hotelu je písčitá, prostorná a dlouhá několik kilometrů. SLUNEČNÍK A DVĚ LEHÁTKA (na pokoj) na pláži nebo u bazénu ZDARMA (jejich počet je omezen prostorem, který má hotel k dispozici). Slunečníky a lehátka (mimo vyhrazený prostor) za poplatek. Na pláži a v blízkém okolí najdete školy vodních sportů (windsurfingu, kiteboardingu apod.), stánky s občerstvením, bary, kavárny a restaurace. Na vodě si můžete zalyžovat, zajezdit si na vodním banánu či na prkně taženém člunem (wakeboarding), pronajmout si vodní šlapadlo, vodní skútr, windsurfing atd. - vše za poplatek.

Vzdálenost od pláže (cca)

v bezprostřední blízkosti pláže

Vzdálenost od pláže (m)

10

Poloha

Hotel se nachází v severní části letoviska Zlaté Písky v bezprostřední blízkosti pláže.

Štítky

Animace v češtině 17.6.-6.9. Karcoolčin dětský klub 17.6.-6.9. || U pláže || Slunečníky a lehátka na pláži zdarma || Výborná poloha || Skvělá cena || Oblíbene letovisko

Stravování

Služby all inclusive Gold zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 07:30 do 10:00 h, obědy od 12:00 do 14:00 h, večeře od 18:00 do 21:00 h), občerstvení u bazénu (pizza, těstoviny, saláty a polévky) v době od 11:00 do 16:00 h (v období od 16. 6. do 8. 9.), zmrzlinu v době od 10:00 do 16:00 h u bazénu, zákusky v době od 15:00 do 17:00 h (v období od 16. 6. do 8. 9.), večeře v à la carte restauraci (jednou za pobyt, místa nutno předem objednat), neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v lobby baru (budova A) od 00:00 do 24:00 h (24 hodin) a v baru na pláži v době od 10:00 do 22:00 h (v období od 16. 6. do 8. 9.) a v době od 10:00 do 16:30 h (v období do 16. 6. a po 8. 9.). Uvedené časy jsou orientační. Při vstupu do restaurace na večeři je vyžadováno vhodné oblečení (ne šortky nebo plážové oblečení, u mužů dlouhé kalhoty).

Ubytování

Pokoje s balkonem (některé s výhledem na moře za příplatek) a sociálním zařízením (vana nebo sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, Wi-Fi (zdarma), trezorem (zdarma) a chladničkou. Možnost dvou přistýlek. Maximální obsazenost tři dospělí nebo dva dospělí a dvě děti.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, výtah, směnárna, hlavní restaurace s terasou, bulharská à la carte restaurace, lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži (je součástí programu all inclusive), venkovní bazén s dětskou částí, venkovní dětský koutek, dětský klub v češtině, mezinárodní animační programy pro děti i dospělé (i v češtině).
Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách, jeden slunečník a dvě lehátka (na pokoj) u bazénu nebo na pláži (jejich počet je omezen prostorem, který má hotel k dispozici), osušky (nutná vratná kauce), sportovní vyžití (aquaaerobic, vodní pólo, zumba, aerobic, boccia, šipky).
Za poplatek: masáže, parkoviště.

Název

Berlin Golden Beach CK Club

Základní cena zahrnuje

V ceně zájezdu je zahrnuto:
  • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
  • transfery do pobytového místa a zpět
  • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
  • česky/slovensky mluvící delegát
  • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

Nepovinné příplatky:
  • volitelné doplňkové služby

Informace o zájezdu

Pořadatel: ALEXANDRIA a.s., IČ 25661507.
Název hotelu dle pořadatele: Berlin Golden Beach Alexandria Club ****
Lokalita dle pořadatele: Zlaté písky, Zlaté písky
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Berlin Golden Beach Hotel ****
Typ pláže: molo, písčitá
Vzdálenost od pláže: 20 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 585 428
dnes 8–19 h

Hodnocení

16. nejlepší hotel v destinaci Zlaté písky

4/ 5 19 recenzí

Mirka srpen 2023 Mirka. Krásná, pohodová dovolená. Hlavně malé děti si to užily díky skvělým animátorům. Parta animátorů byla sehraná a děti je milovaly. ... celá recenze

Marie Řehová červenec 2023 Marie Řehová. Pobyt v tomto hotelu byl skvělý.... celá recenze

Liborek srpen 2023 Solidní dovolenka. Celkem pohodová dovolená v hotelu přímo u pláže, i když drobné mouchy to mělo a hlavně… počasí bohužel neovlivníme ‍♂️... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací

Nezávazná objednávka

Berlin Golden Beach Alexandria Club
    Bulharsko, Zlaté písky

Cena od
12 990 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 585 428

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
12 990 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - osoba
0
6 990 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč