Blu Hotel Acquaseria

  Itálie, Lombardie, Ponte di Legno

BLU HOTEL ACQUASERIA

    Itálie, Lombardie, Skirama Dolomiti Adamello Brenta, Val di Sole, Ponte di Legno
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Ubytovani

Luxusní 4* hotel leží na klidném místě městečka Ponte di Legno. Jeho součástí je krásné relaxační centrum včetně bazénu.

Vybavení objektu

recepce, lobby, hotelová restaurace, bar, 3x týdně večerní živá hudba společenská místnost s TV, Wi Fi připojení, kongresový sál , dětský koutek, zábava pro děti od 4 do 11 let; v italském a anglickém jazyce (5 hodin 6 dní v týdnu), výtah, parkoviště (dle obsazenosti), garáž (za poplatek)

Vybavení pokojů

koupelna, fén, SAT-TV, telefon, trezor, mini bar

  • Pokoj Standard bez balkonu - max 3 osoby (max 2 dospělí + 1 dítě do 13,99 let), manželská postel nebo dvě samostatné postele, některé s možností 1 přistýlky, bez balkonu
  • Pokoj Standard s balkonem - max 3 osoby (max 2 dospělí + 1 dítě do 13,99 let), manželská postel nebo dvě samostatné postele, některé s možností 1 přistýlky, balkon
  • Junior Suite - max 4 osoby (max 2 dospělí + 2 děti do 13,99 let), 25 až 29 m 2 - pokoj s manželskou postelí, některé s možností 1-2 přistýlek

Na vyžádání za příplatek:

  • Family Room: min. obsazenost 4 osoby (max 2 dospělí + 2 děti do 13,99 let), cca 42 až 52 m2 ložnice s manželskou postelí, pokoj se dvěma lůžky (rozkládací gauč)
Sport, relaxace, zábava

bazén s vířivkou, finská sauna, aromatická sauna, pára, hydromasážní sprcha, relaxační koutek s lehátky a hudbou, fitness, masáže, kosmetické služby.
Do relaxačního centra mohou osoby starší 16 let, děti 2-16 let mohou v doprovodu platící dospělé osoby do malého bazénu v době od 12:00 do 14:00.
V bazénu je povinna koupací čepice

Stravování

polopenze:

  • snídaně - bufetové
  • večeře - servírované, výběr ze 2-3 menu
Vzdálenost od centra

450 m Ponte di Legno

Vzdálenost od sjezdovky

450 m Ponte di Legno

Vzdálenost od skibusu

u hotelu, k dispozici i hotelový skibus (podle určených časů)

Rychlý přehled

Luxusní hotel s welness v blízkosti Ponte di Legno

Stručná poloha

450 m Ponte di Legno

Skipas

SKIPAS ZA PŘÍPLATEK

Skipas - ceník

Možnost zakoupení skipasu přes naši CK (objednávka skipasu v nezávazné rezervaci)

SKIPAS ADAMELLO SKI platí: ve středisku Passo Tonale, ledovec Presena, Ponte di Legno, Temú

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Blu Hotel Acquaseria ****
Vzdálenost od sjezdovky: 500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 538 507
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-blu-hotel-acquaseria-lombardie-italie-z2538507/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací