Hotel Residence Borgo Verde

Itálie, Ligurie, Imperia

BORGO VERDE

  Itálie, Ligurie, Ligurská riviéra, Imperia
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Charakteristika

rezidence s krásným výhledem na záliv je ponořena do zeleně, je vhodná jak pro rodiny s dětmi, tak i pro všechny, kteří dávají přednost spíše klidnějším místům.

Ubytování

apartmány vždy s vybaveným kuchyňským koutem, SPR+WC, fén, TV/SAT. Na vyžádání bezbariérový apartmán. A4 STANDARD: (35 m2, max. 4 osoby) (podkrovní apartmán) studio (jedna místnost) s dvojlůžkem a vysouvacím dvojlůžkem, kuchyňský kout, SPR+WC, fén, TV/SAT, společná terasa. A4 SUPERIOR: (30 m2, max. 4 osoby) studio (jedna místnost) s dvojlůžkem a rozkládacím dvojlůžkem, denní zóna s kuchyňským koutem je oddělena nábytkem (výška cca 150 cm), SPR+WC, fén, TV/SAT, klimatizace, zahrada. B4 STANDARD: (40-45 m2, max. 5 osob) ložnice s dvojlůžkem, denní místnost s rozkládacím dvojlůžkem, kuchyňský kout, SPR+WC, fén, TV/SAT, balkon. B4 SUPERIOR: (35 m2, max. 4 osoby) ložnice s dvojlůžkem, denní místnost s rozkládacím dvojlůžkem (nebo rozkládacím lůžkem a vyklápěcím lůžkem), kuchyňský kout, SPR+WC, fén, TV/SAT, trezor, klimatizace, balkon nebo zahrada. B5 SUPERIOR: (60 m2, max. 5 osob) ložnice s dvojlůžkem, denní místnost s rozkládacím dvojlůžkem (nebo rozkládacím lůžkem a vyklápěcím lůžkem), kuchyňský kout, SPR+WC, fén, TV/SAT, klimatizace, balkon nebo zahrada. 5. lůžko může být buď v ložnici, nebo v denní místnosti. C5/6 STANDARD: (70 m2, max. 6 osob) ložnice s dvojlůžkem, denní místnost s rozkládacím dvojlůžkem a samostatným lůžkem, samostatná kuchyň, SPR+WC, fén, TV/SAT, balkon. Přistýlka pro 6. osobu (na vyžádání při rezervaci, za příplatek).

Postýlka

na vyžádání, 10 €/den (do max. počtu osob).

Služby

recepce, trezor, internetový koutek a Wi-Fi (ve společných prostorech, zdarma), snack-bar u bazénu, bazén pro dospělé (14x7 m) a pro děti, slunečníky a lehátka zdarma, sluneční terasa, dětský koutek.

Parkování

1 místo/ apartmán na centrálním parkovišti (nelze parkovat u apartmánu), garáž 8 €/noc (na vyžádání, do vyčerpání míst).

Vzdálenost od centra

800 m.

Vzdálenost od pláže

1,5 km.

Pláž

písečná s relativně pozvolným vstupem do moře, plážový servis možno dokoupit na místě.

Zvíře

povoleno jen malé, na vyžádání, 5 €/den.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Residence Borgo Verde
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 1200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 170 575
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-borgo-verde-ligurie-italie-z1170575/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací