Grand Hotel Bristol Resort & Spa

  Itálie, Ligurie, Rapallo

BRISTOL

    Itálie, Ligurie, Ligurská riviéra, Rapallo
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Charakteristika

komfortní hotel leží v rezidenční zóně, odkud je krásný výhled na ligurské pobřeží nebo hory. Doporučujeme náročnějším klientům.

Ubytování

dvoulůžkové pokoje SUPERIOR, dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky CLASSIC, DELUXE a JUNIOR SUITE, dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek AKCE RODINA (pro max. 2 děti do 16 let). dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (jen pro dítě do 13 let) CLASSIC - SPR+WC, fén, minibar, TV/SAT, trezor, klimatizace, Wi-Fi. Některé pokoje s francouzským balkonem. dvoulůžkové pokoje SUPERIOR - SPR+WC, fén, minibar, TV/SAT, trezor, klimatizace, Wi-Fi, francouzský balkon a boční výhled na moře. dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky JUNIOR SUITE - SPR+WC, fén, minibar, TV/SAT, trezor, klimatizace, Wi-Fi, francouzský balkon, výhled na moře. dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (jen pro dítě do 13 let) DELUXE - SPR+WC, fén, minibar, TV/SAT, trezor, klimatizace, Wi-Fi, francouzský balkon, výhled na moře. dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek AKCE RODINA (max. 2 děti do 13 let) - SPR+WC, fén, minibar, TV/SAT, trezor, klimatizace, Wi-Fi, francouzský balkon, výhled na moře.

Postýlka

na vyžádání pro dítě do 2 let, zdarma.

Stravování

snídaně formou švédského stolu, večeře (za příplatek) výběr z menu, servírovaný předkrm.

Služby

recepce, výtah, TV místnost, Wi-Fi (ve společných prostorech, 6 hodin zdarma/ pobyt/ pokoj), restaurace, bar, zahrada, bazén (25x12 m) , whirlpool, sluneční terasa. wellness (za 24 €/osoba od 16 let): různé relaxační zóny od 'lesní' po 'ohnivou', whirlpool, skotské sprchy, emoční sprchy, chromoterapické sprchy, středomořská koupel, sauna, turecká koupel, kneippova cesta. Půjčovna kol, minigolf (1 km), golf, tenisový kurt a potápěčské centrum (vše 3 km).

Parkování

u hotelu nebo garáž 15 €/noc (dle volné kapacity po příjezdu, nelze rezervovat předem).

Vzdálenost od centra

1,5 km.

Vzdálenost od pláže

200 m.

Pláž

skalnatá, plážový servis možno dokoupit na místě za speciální cenu.

Zvíře

povoleno jen malé, na vyžádání, 15 €/den.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Grand Hotel Bristol Resort & Spa ****
Typ pláže: skalnatá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 257 698
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-bristol-ligurie-italie-z2257698/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací