Captain Yiannis Hotel

  Řecko, Ithaka, Vathy

Captain Giannis

    Řecko, Ithaka, Vathi
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Názor CK

Místo jako stvořené pro romantiky a zamilované, kteří navíc milují úniky do krásné přírody, do míst, kde neexistuje spěch a shon, kde jako by čas nic neznamenal a prostor byl jen divoká příroda a nekonečné moře. Hotel je ideální pro ty z vás, kdo hledáte klid a pohodu, skryté nádherné pláže, které si sami pro sebe objevíte na kole nebo při plavbě člunem podél pobřeží. A nezapomeňme zmínit palác Odyssea, za jehož objevením se můžete vydat, stejně jako na další úchvatná místa bájné Ithaky.

Internet

WiFi je zdarma u bazénu a v recepci.

Poloha hotelu

u kapitána Giannise budete bydlet přímo v srdci Odysseova ostrova, v přístavním městečku Vathi a hlavním centru ostrova. Nejbližší vstup do moře je jen 20 m od hotelu, kde je malinká oblázková pláž na konci nábřeží. Další krásné pláže Ithaky najdete ve vzdálenosti od 900 m (nejblíže je pláž Loutsa - cca 820 m). K nejbližším obchodům, tavernám a kavárnám to je podél nábřeží asi 400 m. Větší supermarket je ve vzdálenosti asi 1 km. Není tu nouze o taverny s výborně připraveným jídlem a s hezkým posezením přímo na nábřeží. Transfer taxi z přístavu v Piso Aetos trvá asi 25 min.Hotel-kontakt:Vathy 283 00,Řecko,Ithaka Telefon:+30 26740 333 11

Povinné příplatky

Pobytová taxa 1,50 EUR/ pokoj/ noc splatná v den příjezdu na recepci.

Služby za poplatek

pronájem jízdních kol (cca 7 až 11 EUR/den), motorky, auta či motorového člunu (50 EUR 9.30-17.00 hod.), uvedená cena je orientační a není v ní započítána spotřeba pohonných hmot.

Snídaně

rozšířené kontinentální (káva, čaj, džus, mléko, chléb, máslo, marmeláda, salám, sýr, vejce, jogurt, ovocný kompot, med, sladké pečivo, kukuřičné lupínky), během července a srpna jsou snídaně formou bufetu, v červnu a v září mohou být servírované.

Stravování

snídaně

Ubytování

originálně řešené pokoje, suity a apartmány každého překvapí svými barevnými variacemi, výběrem nábytku a perfektně sladěnou dekorací. Každý pokoj je jiný, všechny ale mají společné pohodlí, útulnost a vybavenost koupelnou s WC (sprcha), klimatizací, ledničkou, rychlovarnou konvicí, SAT/TV, trezorem, telefonem, balkonem či terasou. Apartmány (obývací místnost s vybavenou moderní kuchyňkou, jídelním stolem, gaučem a se samostatnou ložnicí) jsou všechny v přízemí a s venkovní terasou (3. a 4. lůžko je rozkládací gauč). Dětská postýlka je zdarma, požadavek je nutné uvést do poznámky.

Vybavení hotelu

recepce (je zde možné zdarma si vypůjčit vysoušeč vlasů), venkovní bazén s mořskou vodou, terasa se slunečníky a lehátky, bar/snack bar u bazénu, kde se podává také snídaně, zahrada. Sympatičtí majitelé hotelu zajistí pronájem jízdních kol či motorového člunu, neboť i těmito romantickými způsoby můžete prozkoumat krásy ostrova.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Captain Yiannis Hotel ***
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 786 285
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-captain-giannis-ithaka-recko-z1786285/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací