Hotel Cesotta

  Itálie, Ischia, Forio d'Ischia

5/5

hotel CESOTTA

    Itálie, Ischia, Forio d'Ischia
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

v kľudnej rezidenčnej zóne San Francesco, priamo pri rovnomennej piesočnatej pláži, s priamym vstupom z hotelového areálu. Vďaka svojej polohe je pešo dostupný (cca 25 minút) prístav a historické centrum mestečka Forio alebo botanická záhrada La Mortella.

Popis a vybavenie

recepcia, klimatizovaná reštaurácia, bar s vonkajšou terasou, spoločenská miestnosť s TV, vonkajší minerálny bazén, vnútorný termálny bazén s hydromasážou (žetóny za poplatok), v blízkosti je platené parkovisko. Hotel zabezpečuje dopravu do wellness centra.

Ubytovanie

2-lôžkové izby s možnosťou prístelky, sprcha, WC, WiFi, TV-SAT, telefón, balkón/terasa.

Stravovanie

polpenzia / raňajky – formou kontinentálneho bufetu; večere – výber z 2 menu a zeleninový bufet.

Pláž

piesočnatá pláž San Francesco je vzdialená len 20 m, ktorá je dostupná súkromnou cestičkou. Na pláži je platená aj bezplatná zóna.

Možné príplatky (platba na mieste)

• detská postieľka do 2 r. 56 € • polpenzia pre dieťa do 2 r. 56 €

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Cesotta ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 660 058
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Ischia

5/ 5 17 recenzí

Hana Plešáková červenec 2018 Ischia hotel Cesotta. Dovolenou na krásném,zeleném a barevném ostrově plném krásných exotických květin a plodu,čistého moře,minerálních léčivých pramenů... celá recenze

diana květen 2018 Krásný rodinný hotel pro klidnou dovolenou. krásný malý klidný rodinný hotel... celá recenze

jan červen 2017 Klidná dovolená pro milovníky Ischie. Loni v čevnu jsem pobývala v hotelu Cesotta dva krásné týdny, vrátila jsem se o dva roky mladší, ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-cesotta-ischia-italie-z1660058/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací