Sunrise Queen Luxury Resort & Spa Crystal Hotels

  Turecko, Side, Kumköy

HOTEL SUNRISE QUEEN RESORT

    Turecko, Side, Turecká riviéra, Kumköy
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Obecný popis & Poloha

Luxusní a architektonicky zajímavě řešený hotel, se skládá ze dvou hlavních budov a ze čtyř terasových budov, které jsou umístěny v krásné hotelové zahradě s bazény. Poslední renovací prošel v roce 2014 a aktuálně nabízí svým hostům takřka vše, ke strávení krásné a klidné dovolené. Je vhodný pro všechny věkové kategorie, rodiny s dětmi a uspokojí i náročné klienty. Mezinárodní letiště v Antalyi je vzdáleno cca 65 km od hotelu, město Manavgat cca 7 km a historickému centrum Side cca 4 km. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary je možné nalézt již cca 200 m od hotelu.

Vybavení hotelu

Resort, který se rozkládá na ploše více jak 50 000 m, disponuje elegantní vstupní halou v hlavní budově s 24 hodinovou recepcí (možnost pronájmu trezorů či úschovy zavazadel), směnárnou, výtahy, lobby barem, hlavní restaurací, 3 dalšími restauracemi, 4 ala carte restauracemi (turecká, italská, mezinárodní, asijská), několika bary (snack barem u bazénu, plážovým barem, disco barem, dětským barem, koktejlovým barem a další), kavárnou, obchodem se suvenýry, minimarketem, klenotnictvím, služby fotografa, auto půjčovnou, konferenční místností, společenskou místností s TV, kinem, internetovým koutkem - bezdrátové internetové připojení je dostupné ve společných prostorách zdarma. Soukromé parkování je možné zdarma v areálu hotelu (rezervace není nutná). Lázeňské centrum o rozloze cca 800 m2 nabízí krytý bazén, jacuzzi ,relaxační místnosti, masáže, saunu, parní lázeň, turecké lázně, salón krásy (kosmetické procedury, kadeřnictví), služby lékaře. Součásti je i speciální wellness zahrada s balijskými masážemi a venkovním bazénem s hydromasážemi a jacuzzi - vše za poplatek. V areálu se nachází několik bazénů, aquapark s tobogány a skluzavkami pro děti i dospělé, dětský bazén, sluneční terasa a snack pool bar - lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži zdarma, osušky se vydávají oproti depozitu - záloze. Pro sportovní aktivity je připraveno 6 tenisových kurtů, squashové kurty, multifunkční hřiště (volejbal, basketbal, minifotbal), herna (stolní tenis, šipky, kulečník), boccia, plážový volejbal, fitness centrum s tělocvičnou, potápěčské centrum či vodní sporty na pláži (jízda na banánu, vodní lyže, šnorchlování, potápění, šlapadla, kánoe). Pro děti je připraven mini klub (4-12 let), dětský bazén, hřiště, diskotéka, speciální dětské menu v restauraci a různé animační programy a soutěže během dne.

Vybavení pokoje

V hotelu je celkem 514 komfortně zařízených pokojů s kapacitou 1353 lůžek. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou (sprcha či vana, WC, fén, toaletní potřeby), centrálně řízenou klimatizací, telefonem, sat TV, trezorem, minibarem, setem pro přípravu kávy a čaje, bezdrátovým připojení k internetu. Většina pokojů je vybavená balkónem nebo terasou s výhledem na moře. Standardní pokoje (cca 22 m2) umožňují ubytování max. 2 dospělých osob a jednoho dítěte. Standardní pokoje s terasou (cca 25 m2) jsou umístěny blíže k moři. Rodinné pokoje (cca35 - 42 m2) mají 2 pokoje (jeden dvoulůžkový a druhý se dvěma samostatnými lůžky - pokoje odděleny dveřmi), jsou vybaveny 2 sat TV, 2 sprchy v koupelně, 2 minibary. Dětská postýlka zdarma na vyžádání.

Stravování

Ultra All Inclusive: Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, odpolední káva, čaj, sušenky, místní rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Služby za poplatek

Minibar, kulečník, internet, tenis (noční osvětlení kurtů a půjčovna raket a míčků), centrum vodních sportů na pláži, potápěčské centrum, individuální hlídaní dětí, prádelna, čistírna, služby lázeňského centra, obchodní pasáž

Pláž & plážový servis

Soukromá písečná pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře, se nachází přímo u hotelu, od kterého je pouze oddělená pobřežní promenádou. Pro svoji kvalitu a čistotu byla pláž oceněna modrou vlajkou. Lehátka, slunečníky, matrace, plážové osušky a bar na pláži jsou k dispozici zdarma.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu do Antalye a zpět dle vybraného odletového místa- Váhu odbavovaného zavazadla 20kg/os.- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště - hotel - letiště- Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Základní cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)

Informace o zájezdu

Pořadatel: FlyDovolená s.r.o., IČ 07869819.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL SUNRISE QUEEN RESORT *****
Lokalita dle pořadatele: Side, Side
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sunrise Queen Luxury Resort & Spa Crystal Hotels *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 536 483
dnes 8–19 h

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL SUNRISE QUEEN RESORT
    Turecko, Side, Turecká riviéra, Kumköy

Cena
26 980 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 536 483

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
26 980 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč