Dara Hotel

  Turecko, Istanbul

DARA

    Turecko, Istanbul
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Poloha

3* hotel se nachází v historickém centru Istanbulu. Hotel byl kompletně zrekonstruován v roce 2009. Hlavní památky města leží v pěší dostupnosti od hotelu.

Popis

Istanbul je nazýván bránou orientu, kde se prolíná evropská a asijská kultura. Pojeďte s námi na eurovíkend do Istanbulu a poznejte rozmanitost kultur a náboženství, prohlédněte si orientální i evropské pamětihodnosti a odpočiňte si v pravých tureckých lázních. Eurovíkendy v Istanbulu, to je historie i relaxace v exotickém prostředí s nádhernou atmosférou.

Ubytování

koupelna, WC, klimatizace, trezor, mini bar, telefon, televizor, Wi-fi

Vybavení a služby

restaurace, terasa, Wi-fi, 24hodinová recepce, úschova zavazadel, směnárna, prádelna

Program

Individuální zájezd s možností zakoupení fakultativních služeb předem. Přehled naleznete níže, ceny uvádíme v záložce Ceník a objednávka. Klienti si pro rychlou orientaci a pohodlnou přepravu u nás rádi objednávají: Transfery Soukromý transfer z/na letiště – auto až pro 3 osoby Jízdenky Bospor – 90minutová plavba mezi Evropou a Asií s výhledem na památky Istanbulu. Vstupenky Hagia Sophia a palác Topkapi – přednostní vstup do paláce Topkapi, asistence při bezpečnostní prohlídce od místního partnera. Lze je navštívit pouze 1x a to buď v jeden den, nebo každý v jiný den. Výlety Plavba s večeří – plavba po Bosporu s večeří na lodi a s tanečním vystoupením břišních tanečnic. V ceně jsou zahrnuty neomezené alkoholické i nealkoholické nápoje a doprava z/do hotelu klimatizovaným autobusem. Istanbul Tourist Pass – 2 nebo 3 dny – zahrnuje přednostní vstup do nejznámějších památek, plavbu po Bosporu, vstup na dervish show, 90min. jízdu na segway, prohlídku s průvodcem v paláci Topkapi, Modré mešitě, chrámu Hagia Sophia, Basilica Cisterna, paláci Dolmabahce a po Velkém Bazaru, vstupy do muzeí napříč Istanbulem. Dále doporučujeme: Byzantské památky – Sultanahmet, Modrá mešita, Hagia Sofia, oběd, Palác Topkapi, mešita Suleymaniye, Velký Bazar s 4 000 obchody. Klasický Istanbul – Sultanahmet, Modrá mešita, Hagia Sofia, Velký Bazar. Istanbul Premium Welcome Card – karta zahrnuje prohlídku s průvodcem v paláci Topkapi, Hagia Sophia a Basilica Cisterna, přednostní vstup do vybraných muzeí a atrakcí, 10x jízdenku na MHD (metro, tram, nebo bus), digitálního průvodce a mapu města, plavbu po Bosporu a slevy až k dalším 60 partnerům. V případě Vašeho zájmu o doporučené výlety nás neváhejte kontaktovat. Aktuální dostupnost a ceny Vám rádi ověříme.

Základní cena zahrnuje

  • letenku, letištní taxy, 2 noci se snídaní v 2lůžkovém pokoji, pojištění storna zájezdu a léčebných výloh, zákonné pojištění CK

Základní cena nezahrnuje

  • transfery z/na letiště, fakultativní výlety

Informace o zájezdu

Pořadatel: NATOUR spol. s r. o., IČ 49974769.
Název hotelu dle pořadatele: DARA ***
Lokalita dle pořadatele: Istanbul, Istanbul
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Dara Hotel ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 553 413
dnes 8–19 h

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

DARA
    Turecko, Istanbul

Cena
13 530 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 553 413

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
0
13 530 Kč
příplatek za Bospor
0
500 Kč
příplatek za Hagia Sophia a palác Topkapi - osoba
0
3 440 Kč
příplatek za Istanbul Tourist Pass, 2 dny - osoba
0
5 250 Kč
příplatek za Istanbul Tourist Pass, 3 dny - osoba
0
5 950 Kč
příplatek za plavbu lodí s večeří - osoba
0
1 400 Kč
příplatek za soukromý transfer z/na letiště - osoba
0
3 680 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
165 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
102 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 3 dny
0
990 Kč