Hotel Das Kleine Feriendorf

  Rakousko, Korutany, Jenig

4/5

Das Kleine Feriendorf

  Rakousko, Korutany, Nassfeld / Hermagor, Jenig
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Nástup

check-in: 16:00-22:00 hod. / check-out: 10:00 hod.

Poloha

Zateplené chatky Das Kleine Feriendorf jsou umístěny na klidném, vyvýšeném místě s krásným výhledem na okolní hory a sjezdovky, v blízkosti centra vesničky Jenig, asi 4 km od známého lyžařského střediska Nassfeld, skibus ZDARMA je vzdálený asi 400 m od chatek. Okolí nabízí také sportovní vyžití pro běžkaře.

Zařízení

Zařízené chatky s výhledem na rakouské Alpy, stolní tenis, společná pračka, sušička, parkování, wi-fi připojení (za poplatek).

Ubytování

Das Kleine Feriendorf nabízí ubytování v 5 a 6-lůžkových plně vybavených apartmánech ve stylu chatek. Apartmány jsou s kuch. koutem, TV/SAT, soc. zařízením a balkonem s posezením. Bližší popis jednotlivých typů apartmánů naleznete níže v popisu ubytovacích jednotek.

Stravování

Vlastní. Možnost dokoupení snídaně nebo polopenze. Možnost využití donáškové služby pečiva (denně čerstvé pečivo přímo z pekárny) a dalších stravovacích služeb v areálu - svačiny, uzeniny, víno, lihoviny, atd.

Další informace

Pejsci jsou zde vítáni! V ceně je zahrnutý i následující servis pro Vašeho pejska: deka, 2 misky a 4 stanoviště se sáčky. 1x týdně pořádají majitelé střediska výlety se psy do hor - sami mají 4 psy a může se k nim kdokoliv připojit.

Vlek

Lyžařské středisko Nassfeld asi 4 km, skibus ZDARMA: asi 400 m.

BGW 5

Obsazenost 5 osob -  asi 60 m2, jedna ložnice se 2 lůžky, jedna ložnice se 3 lůžky (v patře), obývací místnost s krbem, kuch. kout, soc. zařízení, balkon s posezením.

BGW 6

Obsazenost 6 osob - asi 80 m2, jedna ložnice se 2 lůžky, jedna ložnice se 4 lůžky (v patře), obývací místnost s krbem, kuch. kout, soc. zařízení, balkon s posezením.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Das Kleine Feriendorf ***
Vzdálenost od sjezdovky: 4500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 082 702
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Korutany

4/ 5 3 recenzí

JIRKA -1611 únor 2015 SUPER. Velmi pěkné ubytovaní čisté udržované. pěkný výhled s terasy.super krb na večer po lyžovaní dobra romantika všem doporučuji.... celá recenze

ak leden 2015 Čtyřdenní lyžařský pobyt. Pobyt splnil očekávání - umožnil čtyřdenní lyžování v rakouském lyžařském středisku Nassfeld... celá recenze

p.d. prosinec 2013 Co může být horšího než horská chata ?. ...horská chata v zimě...! :-) ale bylo to fajn, chaty jsou útulné, prostorné, slušně zateplené přímotopy, čisté, postele pohodl... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-das-kleine-feriendorf-korutany-rakousko-z1082702/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací