Hotel LH Porto Rafael Altura Resort

  Itálie, Sardinie, Palau

Club Esse Porto Rafael

    Itálie, Sardinie, Palau / Porto Rafael
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Charakteristika

Hotel v typickém sardinském stylu přibližně 300 metrů od písečné pláže La Sciumara a v blízkosti historické pevnosti Monte Altura.

Poloha

Klubový hotel s jedinečnou polohou, nabízející úžasný výhled na záliv a souostroví La Maddalena, se nachází 2 km od rušného letoviska Palau, jehož ulice jsou lemovány obchody, butiky, bary a restauracemi, a v pěší vzdálenosti od historické pevnosti Monte Altura. Souostroví La Maddalena je z Palau dosažitelné několikrát denně trajektem. Vzdálenost od letiště v Olbii 44 km (cca 1h 10 min).

Vybavení

Hostům je k dispozici recepce, společenská místnost s TV, bar s terasou a večerní music bar, klimatizovaná restaurace s krásným výhledem na souostroví La Maddalena (a s dětským koutkem pro přípravu jídel nejmenším), bazén s lehátky a slunečníky, parkoviště. Za poplatek: prádelna, půjčovna sportovního vybavení, noviny, časopisy, fakultativní výlety. Hotel nabízí možnost účastnit se animací v blízkém hotelu Posada (2 km). Wi-Fi v prostoru recepce zdarma. Domácí mazlíčci (do 20 kg) za poplatek (omezený vstup do společných prostor; max. 1 zvíře / pokoj). Cca 2 km od hotelu se nachází městská pláž 'Bau Bau Palau' se službami a volným vstupem do moře i se psy.

Ubytování

Budovy v teplých pastelových barvách jsou ve stylu sardinské gallurské vesničky rozesety po hotelové zahradě plné zeleně. V hotelu se nalézá celkem 57 pokojů STANDARD pro 2-4 osoby. Pokoje disponují klimatizací, mini lednicí, TV a telefonem, v koupelně sprcha a fén. Čtyřlůžkové pokoje mají vždy 3. a 4. lůžko řešeno palandou. Za příplatek a na vyžádání jsou k dispozici pokoje s vybaveným patiem či terasou, které mají výhled na moře směrem k souostroví La Maddalena. Check-in 16:00; check-out 10:00 h. Při zakoupení klubové karty Esse Plus (platba na místě) dřívější check-in 14:00 h a pozdní check-out 12:00 h.

Stravování

Polopenze s nápoji. Snídaně i večeře formou středomořského bufetu, v ceně jsou u jídel nápoje - voda, pivo a víno. Klimatizovaná hotelová restaurace s panoramatickým výhledem na souostroví La Maddalena je zaměřena na regionální a mezinárodní kuchyni. Na vyžádání možnost bezlepkové stravy. Biberoneria - koutek v restauraci pro přípravu jídel dětem do 3 let (otevírací doba stanovená hotelem), k dispozici základní suroviny pro přípravu - nesolený vývar (masový, zeleninový nebo rybí), zeleninové kaše, těstoviny, trvanlivé mléko, jogurt, vařená zelenina, sezónní ovoce.

Pro děti

Biberoneria - dětský koutek v restauraci. Dětské kluby a animace v blízkém hotelu Posada (cca 2 km): Hero Camp (3 - 13 let) - klub pro děti s profesionální péčí, vybaveným dětským hřištěm, divadlem, hernou a společnou místností s TV. Young Club (13 - 18 let) - pro milovníky sportovních her v bazénu, společenských tanců, her a a turnajů, přípravy kabaretního představení a společenských her.

Sport a animace

Možnost využívat animace a aktivity v hotelu Posada (cca 2 km): bazény, kurty na tenis a mini fotbal, dětské kluby Hero Camp a Young Club, kolektivní kurzy plavání, lukostřelby, fitness, vodní gymnastiky, plážový volejbal, kánoe, skupinové tance, zumba, karaoke, večerní představení na letní scéně. Za poplatek: půjčovna gumových člunů, windsurfing, skútrú, kol.

Pláž

Krásná veřejná písečná pláž La Sciumara leží pouhých 300 m od hotelu. Plážová křesílka a osušky na vyžádání a za poplatek na místě.

Důležité

Pozor, tento hotel má přísnější podmínky než VSP CK: při stornování v období do 45 dnů před začátkem zájezdu 3.000 Kč za každou osobu (v ostatních případech dle VSP CK). Volné termíny jsou vždy výhradně na vyžádání a zpětné potvrzení dostupnosti!

Poplatky na místě

POVINNÉ: Dítě do 3 let - postýlka a vstup do dětského koutku Biberonia € 5/ os./ noc. Max. 1 postýlka / pokoj. FAKULTATIVNÍ (nepovinné, na vyžádání): Malé zvíře (max 20 kg) €10/den nebo max. € 50/ pobyt, na vyžádání při rezervaci; max. 1 zvíře/pokoj. Zvířata nesmějí do veřejných prostor. U Palau, v pěším dosahu cca 2 km, se nalézá veřejná pláž Bau Bau, kde je pobíhání psů povoleno. Klubová karta Esse Plus € 30/ pokoj/ den - zahrnuje dřívější check-in (14:00) a pozdní check-out (12:00), oběd při odjezdu, přednostní rezervaci stolu v restauraci, plážový servis, první doplnění mini lednice (cola, fanta, sprite, pivo a voda - vše po 2), plážové osušky (výměna max. 1x denně), slevu 10% v butiku (neplatí na denní tisk), Lunch Around - možnost oběda v partnerských hotelech Esse s příplatkem € 10/ os., děti 3-12 let sleva 50%.

Speciální nabídky

SLEVY FIRST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU: Dítě 2-13 let na 3. lůžku ubytováno zdarma při objednání do vyčerpání kapacity Speciální nabídka 1 dospělý + 1 dítě 3 - 13 let již aplikováno v cenách zájezdu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

LH Porto Rafael Altura Resort ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 450 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 037 164
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-club-esse-porto-rafael-sardinie-italie-z2037164/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací