Grand Hotel Capo Boi

  Itálie, Sardinie, Villasimius

Falkensteiner Resort Capo Boi

    Itálie, Sardinie, Villasimius
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Charakteristika

Romantický komplex v maurském stylu, v nádherné zahradě s panoramatickým bazénem přímo u pláže. Ideální pro páry ale i rodiny s dětmi.

Poloha

Komfortně vybavený hotelový resort Capo Boi v netradičním maurském stylu je situovaný v jedné z nejkrásnějších částí jižní Sardinie, přímo na pláži cca 5 km od oblíbeného turistického městečka Villasimius a hodinu jízdy od hlavního města ostrova - Cagliari, s působivým historickým centrem a panoramatem hradu i bohatými nákupními a zábavními možnostmi. V okolí se nachází množství přírodních a kulturních zajímavostí, nádherné místní písečné pláže a křišťálové moře jsou ideální pro milovníky vodních sportů. Vzdálenost od letiště v Cagliari 56 km (cca 1 hod).

Vybavení

Originální hotel, v r. 2016 důkladně renovovaný pro kategorii 5*, je postavený ve středomořském stylu a je umístěn uprostřed prostorné zahrady postupně se svažující k moři. K dispozici jsou služby recepce, 2 restaurace (centrální hotelová a na pláži), 2 bary, hudební klub Lounge, 2 venkovní bazény s lehátky a slunečníky, fitness a wellness centrum s bazénem, animační program (v hl. sezóně), parkoviště. Vnitřní prostory hotelu jsou nekuřácké. Jsou akceptovány platební karty VISA, MasterCard, Diners, American Express. Za poplatek a na vyžádání: pokojová služba, prádelna, hlídání dětí. Před hotelem se nachází zastávka autobusu (Villasimius cca 2€/1 cesta). Wi-Fi v celém areálu zdarma. Zvířata nejsou povolena.

Ubytování

Hotel nabízí 122 pokojů, rodinných pokojů a apartmá rozmístěných do hlavní budovy, domků a vil vybavených ve středomořském stylu. Všechny pokoje mají vlastní terasu nebo zahrádku s posezením, koupelnu se sprchou či vanou. Na vyžádání pokoje pro hendikepované. JUNIOR SUITE S VÝHLEDEM DO PARKU (36 m2 + balkon 10-20 m2) hlavní budova. Ložnice s manželskou postelí, oddělená obytná část s pohovkou, balkon. Max. obsazenost 2 dospělí + 1 dítě do 11,9 let. FAMILY S VÝHLEDEM DO PARKU: (36 m2 + terasa nebo balkon 10-20 m2), hlavní budova. Ložnice s manželským lůžkem, oddělená obývací část s rozkládací pohovkou, balkon nebo terasa. Max. obsazenost 2 dospělí + 2 děti do 11,9 let. JUNIOR SUITE S BOČNÍM VÝHLEDEM NA MOŘE: (33-43 m2 + balkon 10-20 m2), hlavní budova. Ložnice s manželským lůžkem, vizuálně oddělená obývací část s rozkládací pohovkou, balkon. Max. obsazenost 2 dospělí + 1 dítě do 11,9 let. JUNIOR SUITE S VÝHLEDEM NA MOŘE: (33-43 m2 + balkon 10-20 m2), hlavní budova. Ložnice s manželským lůžkem, vizuálně oddělená obývací část s rozkládací pohovkou, balkon. Max. obsazenost 2 dospělí + 1 dítě do 11,9 let. FAMILY SUITE GARDEN: (42 m2 + terasa 21 m2) - ložnice s manželským lůžkem a pohovkou, oddělený dvoulůžkový pokoj. Max. obsazenost 4 dospělí + 1 dítě do 11,9 let. 2 LOŽNICOVÁ VILLA: (50 - 60 m2 + balkon či terasa 6 m2 nebo zahrádka 6-20 m2), vilky s výhledem do zahrady, 2 dvoulůžkové pokoje propojené dveřmi, 2 koupelny. Max. obsazenost 4 dospělí + 1 dítě do 11,9 let. 2 LOŽNICOVÁ VILLA S BOČNÍM VÝHLEDEM NA MOŘE: (50 - 60 m2 + balkon či terasa 6 m2 nebo zahrádka 6-20 m2), vilky s bočním výhledem na moře, 2 dvoulůžkové pokoje propojené dveřmi, 2 koupelny. Max. obsazenost 4 dospělí + 1 dítě do 11,9 let. FAMILY VILLA: (55 m2 + balkon či terasa 6 m2 nebo zahrádka 6-30 m2), vilky s výhledem do zahrady nebo na moře (negarantováno). Ložnice s manželskou postelí, dětský a obývací pokoj. Max. obsazenost 2 dospělí + 3 děti do 11,9 let. Jednolůžkové pokoje jsou vždy na vyžádání - dle aktuální kapacity hotelu. Check-in: 15:00, check-out: 10:00 h. Na vyžádání a za příplatek dřívější check-in a pozdní check-out (dle dostupnosti).

Stravování

Polopenze. Snídaně a večeře v hotelové restauraci formou bohatého gourmet bufetu. Za poplatek na místě možnost lehkého oběda formou bufetu. V ceně pobytu je 1 welcome drink při příjezdu. Hotelová restaurace otevřená celý den nabízí výtečnou sardinskou kuchyni v kombinaci s typickými alpskými recepty, čerstvé ryby, grilované speciality, pizzu, wok pokrmy, vše doprovázené vynikajícími lokálními víny. Součástí restaurace je dětský koutek se speciálním bufetem pro děti a stoly pro teenagery. Několikrát týdně je nabízen tématický bufet a show cooking, nepravidelně barbecue večery. Na vyžádání možnost bezlepkové a bezlaktózové diety. LOUNGE BAR s panoramatickou terasou - nabízí špičková sardinská vína a sýry, kávu, snack, otevřen 10-01 h. POOL BAR u Infinity Relax bazénu - nápoje a snack, bruschetty, pizza a grilované speciality z pece na dřevo, saláty, otevřen 10-18 h. KLUBOVÝ SALONEK - hudba, smoothies, ledové nápoje a koktejly, otevřen 18-24 h. Na pláži: BEACH RESTAURANT - panoramatická restaurace s výhledem na moře a pláž, otevřena 12-24 h, nabízí pizzu, grilované speciality, těstoviny, bufet s předkrmy. Večer menu á la carte na bázi ryb, sushi, sashimi. Rezervace míst předem nutná - sleva € 25/os. jako kompenzace za nevyužitou večeři rámci polopenze. BEACH BAR - plážový bar s nabídkou lehkého občerstvení a zmrzliny, otevřen 9-24 h.

Pro děti

Dětský svět Falky Land - vnitřní i venkovní animační program pro děti od 3 let, animace 7 dní v týdnu, mini diskotéka, check-in a welcome drink pro děti v rámci klubu. Falkensteiner Teens World pro teenagery. Falky-Swim Academy - kurzy plavání pro batolata, děti a dospělé (za poplatek) Dětské hry v rodinném bazénu. Dětský koutek pro děti a teenagery v restauraci. Baby kit - za poplatek - na vyžádání při rezervaci pokoje - kočárek (golfky), vanička, přebalovací pult, přebalovací podložka, ohřívač lahví, koš na plenky. Vybavení pro batolata (dle dostupnosti, nutno oznámit před příjezdem). Za poplatek: oběd pro děti s animátory, kurzy potápění a plavání, hlídání dětí (na vyžádání), dětská výbavička (Baby Kit, na vyžádání při rezervaci pokoje).

Sport a animace

Relaxační panoramatický bazén Infinity s výhledem na moře, rodinný bazén se skluzavkou a vodními hrami vhodný i pro děti, malý amfiteátr s animačním programem pro děti i dospělé, skupinové kurzy jógy, pilates, gymnastiky, strečinku, vodní gymnastiky, nordic walking, meditace, půjčení jízdních kol. Hudební Club Lounge s programem světových DJ ?s a známých osobností, široká nabídka drinků, otevřen 18-24 h. Za poplatek: vodní sporty - kanoe, kajak, windsurfing, šlapadla, potápění, pronájem auta, skútru, jachty, člunu, lodní výlety. Golf 7,5 km autem: 18jamkové hřiště Tanka Golf & Country Club.

Wellness & beauty

ACQUAPURA SPA o rozloze 750 m2 nabízí recepci, čajový salonek, 5 salonků na wellness procedury dle Anne Semonin, saunu, turecké lázně, finskou saunu, infrakabinku, vyhřívané kamenné lavice, relaxační sál s přístupem do bazénu Acquapura SPA (vnitřní i venkovní část s koupáním pod arkádami, nafukovací lehátka), půjčení osušek, moderně vybavený sál o rozloze 100 m2 pro kardiofitness s výhledem do zahrady, skupinové kurzy jógy, pilates. Vše ZDARMA, zkrášlovací procedury za poplatek.

Pláž

Krásná pláž s jemným světlým pískem a pozvolným vstupem do moře se nachází v soukromé zátoce přímo u hotelu, která je celá včetně pláže k dispozici pouze pro klienty hotelu Falkensteiner Resort Capo Boi. Zdejší nádherné zátoky a křišťálové moře jsou ideální pro šnorchlování. K dispozici slunečníky a lehátka zdarma, v ceně plážová taška s županem, osuškou a pantoflemi na celý pobyt. Plážová restaurace a bar nabízejí snack, nápoje a občerstvení v odpoledních a večerních hodinách (za poplatek). U plážového baru si můžete objednat osvěžující nápoje, které Vám na přání přinesou až k lehátku.

Důležité

U tohoto hotelu platí jiné storno podmínky než jsou uvedeny ve VSP CK: U zájezdů obsahující slevu first moment (která je platná do 31.3.2019) jsou stornopoplatky při zrušení zájezdu do 45 dnů před odjezdem, ve výši 20% ceny zájezdu. Poté dle VSP.

Poplatky na místě

Povinné: pobytová taxa

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Grand Hotel Capo Boi ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 179 175
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací