Garden Beach Hotel & Resort

  Itálie, Sardinie, Cala Sinzias

5/5

Garden Beach

    Itálie, Sardinie, Cala Sinzias
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Charakteristika

Oblíbený hotel nejen pro rodiny přímo u nádherné dlouhé písečné pláže, s animačními programy a největším sladkovodním bazénem na jihu ostrova.

Poloha

Nedávno postavený hotel se nachází v klidné části jihovýchodní Sardinie, u bílé písečné pláže 6 km od letoviska Costa Rei a 10 km od městečka Villasimius. Cca 400 metrů od hotelu je autobusová zastávka, na níž staví v hlavní sezóně několikrát denně autobus do Costa Rei. Hotel je obklopen rozlehlou zahradou (70 000 m2) s pečlivě udržovaným trávníkem a tropickou vegetací. Vzdálenost od letiště v Cagliari 60 km (cca 1h).

Vybavení

Hotel je kombinací radosti z pobytu přímo u nádherné pláže, sportovního i animačního vyžití. K dispozici je vstupní hala s recepcí a úschovnou, TV místnost a čítárna, 2 restaurace a 2 bary - americký a plážový, Business Lounge s internetem zdarma. V zahradě je velký sladkovodní bazén (2000 m2, plavčík) a terasa na slunění s lehátky, slunečníky a osuškami zdarma, dětský bazén, amfiteátr se 400 místy. Pro děti je zde herna, pro nejmenší kojenecký koutek a asistence maminkám u oběda a večeře, dále mini a junior klub. Další služby: klimatizované fitness centrum, venkovní tenisové kurty s umělým povrchem, hřiště na mini fotbal a na plážový volejbal, kulečník, nehlídané parkoviště, butik (bez potravin). Celý hotel je nekuřácký a nabízí i pokoje pro hendikepované. Za poplatek: prádelna, půjčovna aut, pronájem jízdních kol, hlídání dětí (na vyžádání), lékárna (za příplatek €3 k cenám léků za zajištění), výlety, animační program a kolektivní sporty (v rámci klubové karty). Wi-Fi ve společných prostorách zdarma 4 hod. denně (heslo na recepci). V hotelové hale je internet point s PC a časově omezeným připojením. Domácí zvířata nejsou akceptována.

Ubytování

Hotel disponuje 104 menšími pokoji v přízemních řadových domcích, které jsou z velké části zařízeny v sardinském stylu, 10 nových pokojů situovaných nad restaurací je zařízeno moderně. Všechny pokoje mají centrální klimatizaci, koupelnu se sprchou a fénem, TV/Sat, telefon, minibar, trezor a terásku s posezením (stolek a 2 křesílka). Pokoje jsou nekuřácké, příjemné, vkusně vybavené, ale menší. Max. obsazení 4 osoby. Čtyřlůžkové pokoje Classic a Prestige mají palandu a při obsazení 4 osobami je prostor stísněný. Pokoj Junior Suite je až pro 6 osob (max. 4 dospělí + 2 děti, ale obsazenost 5. a 6. lůžko na vyžádání - cena k ověření v CK). Pokoje Classic a Prestige mají pouze okna - francouzské dveře za příplatek (€20/den, nutno vyžádat předem - doporučujeme). Typologie nabízených pokojů: CLASSIC PROMO (15-18 m2): dvoulůžkový pokoj za nejvýhodnější cenu - vždy pouze 1 v každém termínu. CLASSIC (15-18 m2): pokoje situované ve 2. řadě domků od moře směrem k horám. PRESTIGE (15-18 m2): se nacházejí v blízkosti moře, ale bez výhledu na něj. Oproti Classic mají navíc tyto služby - župany, přezůvky, talíř ovoce na uvítanou při příjezdu a dvě 0,5l lahve vody na den na pláži (předává se v 10:00), plážová taška, podvečerní úklid (odestlání postele, nejedná se o kompletní úklid pokoje), slunečníky na pláži ve vyhrazené části. SUPERIOR (15 m2): dvoulůžkové pokoje situované směrem k bazénu mají patio s posezením a francouzské dveře v ceně. K dispozici jsou plážové ručníky s denní výměnou (vyzvednutí a výměna na recepci). JUNIOR SUITE (25 m2): pokoj pro 2-6 osob, rozdělený do dvou samostatných částí. Kromě manželského lůžka je zde také 3. a 4. lůžko (rozkládací divan pro 2 osoby) a 5.-6. lůžko formou rozkládacích křesel (vhodné pouze pro děti). Některé Junior Suity se nacházejí v přízemí, jiné v 1. patře s okny s výhledem na moře (jsou bez balkonu). Vybavení je totožné s pokojem Classic, navíc je zde k dispozici: župan, přezůvky, večerní odestlání lůžka, ovoce na pláži (předem daný čas, info na recepci), plážový servis vyhrazený v 1. řadě na pláži, 2 lahve vody (0,5 l) / den na pláži (předání vždy v 10:00). Na rezervaci je možno večeřet bez příplatku v restauraci Sunset Lounge (servírovaná večeře; otevřeno 1.6.-30.9.). Min. obsazenost 2 dospělí. Max. obsazenost 4 dospělí + 2 děti do 14 let. Obsazenost 5. a 6. lůžko na vyžádání - cena k ověření v CK. Na vyžádání možnost propojených pokojů Junior Suite v 1. patře. Jednolůžkové pokoje jsou vždy na vyžádání - dle aktuální kapacity hotelu. Na vyžádání možnost pokoje pro hendikepované klienty. Dětská postýlka na vyžádání, k dispozici v rámci povinného příplatku za dítě do 2 let (v ceně i využití koutku pro přípravu stravy). Check-in 15:30; Check-out 10:00.

Stravování

Polopenze - snídaně a večeře formou bohatého bufetu. Plná penze - za příplatek, navíc obědy v restauraci La Bahia. V ceně polopenze ani plné penze nejsou zahrnuty nápoje. LA BAHIA: hlavní restaurace podává snídaně (7:30-10:00), obědy (12:30-14:00) i večeře (19:30-21:30) formou bohatého bufetu. K večeři je v rámci bufetu v nabídce výběr předkrmů, salátů, 1. a 2. chodů, dezertů a ovoce. Při polopenzi možnost oběda za příplatek €35/os. SUNSET LOUNGE: restaurace umístěná v dřevěném pavilonu u pláže, s velmi působivou atmosférou nabízí večeře při svíčkách jen pár kroků u moře. V čase 12:30-14:00 je zde možnost lehkého oběda (za úhradu). Večeře je servírovaná, tématická nebo la carte (v čase 20:00-22:00). Hosté v pokoji Prestige a Junior Suite zde mají možnost večeřet bez příplatku, nutná rezervace místa. Hosté pokojů Classic a Superior musí mít rezervaci a platí příplatek. AMERICKÝ BAR v blízkosti bazénu, otevřen od 10:00 do půlnoci, nabízí v čase oběda (12:00-14:00) možnost zakoupení lehkého občerstvení - panini, toasty atd. BEACH BAR - plážový bar je otevřen od 9:00 do 18:00 a také nabízí variantu lehkého oběda (12:00-15:00). Kojenecký koutek BIBERONERIA (do 2 let věku) - asistence u oběda a večeře. Plně vybavená kuchyňka (sporák, lednice, myčka, trouba, mikrovlnná trouba, ohřívač lahví, sterilizátor, židličky) je k dispozici po celý den a nabízí vše pro přípravu dětských pokrmů, včetně dětských přesnídávek, těstovin, piškotů, sušeného a polotučného mléka, ovocných jogurtů a šťáv, vody, krupičky, rýžové, kukuřičné a tapiokové kaše. Na recepci hotel vydá klíč ke kuchyňce pro přípravu stravy. V ceně v rámci povinného poplatku za děti do 2 let. Otevření restaurací a barů může být během sezóny změněno dle povětrnostních podmínek či rozhodnutí vedení hotelu. Ny vyžádání možnost pobytu pouze se snídaní, pouze v pokojích Classic nebo Superior. V případě zájmu kontaktujte CK.

Pro děti

V zahradě je dětský bazén. Herna Games Quarter pro děti (ping pong, fotbálek, atd.). MINI KLUB pro děti 4-12 let, každý den 10-12:30 a 15-17:30 h a v 19:30 večeře s animátory. Pro nejmenší hry u brouzdaliště, dále pro děti sportovní a kulturní aktivity, hry v parku a na pláži pořádané pro různé věkové skupiny. Večer dětské taneční. JUNIOR KLUB pro mládež 12-17 let, sportovní turnaje a hry na pláži, tenis, mini fotbal, kánoe, aerobik, vodní gymnastika, ping pong, plážový volejbal a plážové hry. Animace probíhá převážně v italském jazyce. Účast na animacích je podmíněna zakoupením klubové karty (platba na místě, děti do 4 let neplatí). Děti do 2 let věku povinný poplatek (již započítáno v ceně zájezdu), v ceně je postýlka (na vyžádání) a využití kojeneckého koutku Biberoneria - viz Stravování.

Sport a animace

Klienti mají v ceně pobytu vstup do bazénů (otevřeny 9-13 a 15-19h, v tuto dobu je také přítomen plavčík), využití fitness centra s vybavením Technogym, tenisové kurty s umělým povrchem, hřiště na mini fotbal a hřiště na plážový volejbal. V rámci klubové karty mohou využít kolektivní aktivity - aerobik, gymnastika, sportovní turnaje, kánoe (10-12h, pondělí-pátek, dle počasí), animační program pro dospělé i děti. Dále za poplatek externí služby: půjčovna horských kol, vodní sporty na pláži - windsurfing, plachetnice a katamarány, vodní lyže, potápěčské centrum, půjčovna lodí, lodní výlety, aj.

Wellness & beauty

Garden Beauty Center poskytuje estetickou péči o obličej a tělo, nejrůznější masáže (např. thajská, havajská) i služby kadeřníka. Vše za poplatek.

Další služby

Hotel akceptuje běžné platební karty (Visa, MasterCard, AmericanExpress). Klienti využívají hotelových služeb na základě náramku, který dostanou na ruku při příjezdu a nosí jej viditelně během svého pobytu.

Pláž

Krásná dlouhá pláž s bílým pískem přímo u hotelu, plážový servis od 2. řady v rámci klubové karty zdarma (2 lehátka a 1 slunečník/pokoj). Plážové osušky zdarma k vyzvednutí u plavčíka (garance kartičkou, kterou každý obdrží při příjezdu na recepci). Plavčík je přítomen denně 9-19 h. Na pláži je snack bar, sprcha a toalety. Pokoje Prestige mají na pláži rezervovánu VIP zónu. Pokoje Junior Suite mají vyhrazenu 1. řadu. Plážový servis v 1. řadě (kromě Junior Suite, které zde mají lehátka automaticky) lze rezervovat po příjezdu na místo (dle volné kapacity, za poplatek).

Poplatky na místě

FAKULTATIVNÍ (na vyžádání): Plážový servis 1. řada € 30/den (1 slunečník a 2 lehátka) - dle dostupnosti na místě. Francouzské dveře v pokoj Classic a Prestige € 20/den - nutno objednat předem.

Speciální nabídky

SLEVY FIRST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU: 25 % z ceny ubytování při objednání do 29. 2. 2024 20 % z ceny ubytování při objednání do 31. 3. 2024 15 % z ceny ubytování při objednání do 30. 4. 2024 10 % z ceny ubytování při objednání do 31. 5. 2024

Základní cena zahrnuje

  • LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, transfer z/na letiště, ubytování s polopenzí nebo za příplatek s plnou penzí, klubová karta (povinný poplatek od 8.6.-6.9.2024), služby delegáta (od 31. 5. do 6. 10. 2024).
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování s polopenzí nebo za příplatek s plnou penzí, klubová karta (povinný poplatek od 8.6.-6.9.2024), služby delegáta (od 31. 5. do 6. 10. 2024).

Základní cena nezahrnuje

  • Pojištění
  • Pobytová taxa - nevztahuje se na děti do 10 let a tělesně postižené osoby.

Informace o zájezdu

Pořadatel: SARDEGNA TRAVEL s.r.o., IČ 27112063.
Název hotelu dle pořadatele: Garden Beach ****
Lokalita dle pořadatele: Sardinie, Castiadas / Sant Elmo, San Pietro, Santa Giusta
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Garden Beach Hotel & Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 588 852
dnes 8–19 h

Hodnocení

12. nejlepší hotel v destinaci Sardinie

5/ 5 2 recenzí

Bernardovi září 2019 Týden v Garden Beach. Asi naše dosud nejlepší dovolená, byť krátká a dosti drahá.... celá recenze

Sylva P. červen 2014 Prohlídka hotelu Garden Beach **** - moc pěkný areál na rovince, přímo u krásné písčité pláže. Hotelový areál Garden Beach **** leží v klidné části jihovýchodní Sardinie, u prostorné písečné pláže, asi 3 km od Costa Rei. Tent... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-garden-beach-sardinie-italie-z2588852/1566500357/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací

Nezávazná objednávka

Garden Beach
    Itálie, Sardinie, Cala Sinzias

Cena
33 266 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 588 852

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
33 266 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč