Hotel Alpengasthof Paletti

Rakousko, Salcbursko, Enzingerboden

Gasthof Paletti

  Rakousko, Oberpinzgau, Rakouské ledovce, Salcbursko, Enzingerboden, Weisssee Gletscherwelt (ledovec)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

rustikální penzion leží ve výšce 1.500 m n. m. na úpatí ledovcové oblasti Weißsee. Uttendorf a obchody přístupné po vysokohorské silnici cca 17 km.

Ubytování

hlavní a vedlejší budova (200 m), jednoduše, funkčně vybavené pokoje pro 2-4 osoby (18-22 m2), s koupelnou a WC, SAT-TV, palanda. Cenově výhodné ubytování.

Stravování

polopenze plus – bufetová snídaně, odpolední káva a domácí koláč, večeře 3chodové menu formou bufetu; strava se podává v hl. budově.

Vybavení

společenská místnost, TV místnost, jídelna, bar, úschovna kol, parkoviště zdarma, sauna za poplatek. 

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Alpengasthof Paletti
Vzdálenost od sjezdovky: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 649 432
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-gasthof-paletti-oberpinzgau-rakousko-z1649432/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací