Hotel Giktis

  Tunisko, Zarzis

3/5

GIKTIS HOTEL

    Tunisko, Zarzis
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel postavený v typickém arabsko-maurském stylu se skládá z hlavní budovy a několika přilehlých budov obklopený zelení a krásnou upravenou zahradou. Hotel se nachází v letovisku Zarzis, vzdálenost od města Zarzis 15 km a od letiště 45 km.

Vybavení Hotelu

Hotel svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí a směnárnou, trezory na recepci za poplatek, hlavní restauraci, lobby bar, bar u bazénu, snack bar, bar na pláži, restauraci a la carte, maurskou kavárnu, obchůdek se suvenýry, Wi-Fi na recepci zdarma. Tento hotel je vhodný pro méně náročné klienty všech věkových kategorií a rodiny s dětmi.

Vybavení pokoje

Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, klimatizací, TV se satelitním příjmem, telefonem a většina balkónem. Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek.

Pláž & plážový servis

Hotelový komplex se nachází u písčité pláže s pozvolným vstupem do moře, na kterou je přístup přes rozlehlou zahradu (cca 300 m). Lehátka a slunečníky zdarma.

Sport & Fitness

Venkovní bazény, krytý bazén, vodní a plážové sporty, tenis, plážový volejbal, lukostřelba, aerobic, stolní tenis, minigolf, masáže, turecká lázeň, salón krásy, animační programy, diskotéka.

Stravování

All inclusive
All Inclusive zahrnuje: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, neomezené množství rozlévaných nealkoholických a vybraných alkoholických nápojů místní výroby, aerobic, plážový volejbal, stolní tenis, lukostřelba, minigolf, animační programy pro děti a dospělé.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Giktis ***+
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 115 214
dnes 8–19 h

Hodnocení

6. nejlepší hotel v destinaci Zarzis

3/ 5 2 recenzí

petr 68 srpen 2018 Hotel GIKTIS. Už nikdy více,pokoj dobitý,po příjezdu delegáta ho vyměnili ,o moc lepší nebyl, ale čistý.Jídelna katastrofa ,když náhodou byli ta... celá recenze

Evča srpen 2018 Giktis. Dovolenou jsme si s přítelem užily. Velké díky patří animátorům hotelu, který se staraly o zábavu - byly skvělý! ... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-giktis-hotel-zarzis-tunisko-z1115214/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Tunisko

Tunisko je státem severní Afriky a jeho břehy jsou omývány Středozemním mořem. Bohatá historie, při které tato země zažila i francouzskou nadvládu, vytvořila atraktivní směs kultur. Dnešní Tunisko si je velmi dobře vědomo, jak pěkné podmínky pro turisty nejen z Evropy nabízí. Území Tuniska je tvořeno na severu údolím řeky Medžerdy přecházejícím přes masiv Dorsale po stepi a nejjižněji položené pouště. Největším lákadlem jsou i kouzelná tuniská města. Jejich historická centra, tržnice s energickými prodavači a jedinečnou orientální vůní vás uchvátí. Velmi vhodné je pro přímořskou dovolenou místní podnebí. Od května do září se tady můžete setkat s tropickými teplotami nad 30 °C. Velkými přednostmi zájezdů do Tuniska jsou jejich přijatelná cena, výborná letecká dostupnost a kvalitní služby většinou velkých a luxusních hotelů s orientálními architektonickými prvky. Velmi oblíbený je ostrov Djerba, další pevninské lokality jsou Hammamet, Mahdia a Sousse.

Tunisko - více informací