Golden Bahia de Tossa & Spa Hotel

  Španělsko, Katalánsko, Tossa de Mar

Golden Bahia de Tossa

  Španělsko, Costa Brava, Tossa de Mar
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází v jednom z nejkrásnějších měst na pobřeží Costa Brava - Tossa de Mar. Byl postaven v roce 2003 a nachází se v blízkosti. 800 m od písečné a oblázkové pláže v zátoce, na kterou jezdí minivláček (každou půlhodinu - cena jízdenky cca 5 Eur tam i zpět), a cca 300 m od centra obce (široký výběr barů, restaurací a obchodů). Autobusová zastávka je vzdálena cca. 200 m, na barcelonské letiště cca 110 km..

Pláž

Nemovitost se nachází přibližně. 800 m od písečné a oblázkové pláže, na kterou jezdí turistický vláček (každých 30 min. - cena jízdenky cca 5 EUR/2 strany). Lehátka a slunečníky na pláži - za poplatek (cca 8 EUR/osoba/den).

K dispozici pro hosty

Recepce s lobby, restaurace, restaurace a la carte, lobby bar, bar u bazénu, výtah, 4 sladkovodní bazény (hlavní bazén, dětský bazén, sportovní bazén, krytý bazén), 2 vířivky, sluneční terasa v zahradě, lehátka a slunečníky u bazénů, konferenční místnost, obchod se suvenýry, půjčovna jízdních kol, parkoviště (za poplatek), Wi-fi ve veřejných prostorách zdarma, internetové stoly za poplatek, úschovna zavazadel. Hotel má zařízení pro osoby se zdravotním postižením. Hotel poskytuje plážové osušky (záloha cca 10 Eur). Na pláži jsou lehátka a slunečníky za poplatek - cca 8 Eur/osoba/den.

Internet

WiFi v hotelu zdarma, internetové stanice za poplatek..

Stravování

Snídaně a večeře formou bohatého bufetu. Za příplatek k All Inclusive jsou k dispozici: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, občerstvení a místní nealkoholické a alkoholické nápoje v časech určených hotelem..

Sportovní a animační program

Zdarma: fitness, stolní tenis, fotbal, volejbal, dětské hřiště, miniklub (dětské aktivity a hry, klauniády, dětská diskotéka). Za poplatek: lázně - masáže, ošetření obličeje a těla, sauna, turecké lázně, vířivka, vyhřívaný bazén, posilovna, minigolf. V horním patře vířivka s nudistickou zónou. Hotel zajišťuje bohatý animační program, flamencová představení, živou hudbu, diskotéky..

Místní kategorie

Hvězdy: ****

Názor CK

Jeden z nejlepších hotelů v Tossa de Mar, ideální pro rodiny s dětmi i páry, které chtějí strávit dovolenou v nejromantičtějším letovisku na pobřeží.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Golden Bahia de Tossa & Spa Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 550 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 705 588
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-golden-bahia-de-tossa-costa-brava-spanelsko-z2705588/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací