Hotel Grand Pineapple Beach Resort Negril

  Jamajka, Cornwall, Negril

Grand Pineapple Beach Negril

    Jamajka, Surrey, Kingston
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel hostům nabízí celkem 65 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Je zde restaurace, jídelna, bar, vícejazyčný personál, služba hlídání dětí, kadeřnictví a konferenční místnost. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. Je tady obchod se suvenýry a další obchody. Je tady také hezká zahrada.

Ubytování

Pokoje mají klimatizaci a koupelnu. K standardnímu zařízení většiny pokojů patří balkón. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Je tady sejf. Ke standardnímu vybavení patří varná konvice/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů.

Sport/aktivity

V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v bazénu a venkovním bazénu. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Pro milovníky pohybu jsou zde na výběr různé sportovní aktivity - tenis a plážový volejbal. Jsou zde na výběr také různé druhy vodních sportů. Je tu například plachtění a jízda na kajaku a za poplatek šnorchlování a potápění. Také nabídka indoorových sportovních aktivit je bohatá, je zde například fitness studio a stolní tenis. V objektu je wellnes zóna, ve které je možné využít spa, kosmetický salon a masáže. Večer je zde pro hosty živá hudba.

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Objekt nabízí také drobné občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Grand Pineapple Beach Resort Negril ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 183 171
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-grand-pineapple-beach-negril-surrey-jamajka-z1183171/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Jamajka

Kryštof Kolumbus objevil Jamajku během své druhé objevné plavby do Ameriky v roce 1494. Uviděl vysoké hory a množství řek, a proto pojmenoval tento ostrov Hayamaca, kraj lesů a vod. Jamajka má bohatou historii protkanou životem a památkami několika kultur. Od roku 1655 byla pod nadvládou Angličanů po celých 300 let. Nádhera jamajské přírody umocněná exotickým prostředím karibské oblasti přitahuje návštěvníky z celého světa už desítky let. Hory, vodopády, zelené louky a lesy neopakovatelné krásy, pláže zlatavé barvy, nádherný bílý písek, křišťálová voda, nezapomenutelné západy slunce, to vše je Jamajka. Vítr ze severovýchodu a podvečerní vánky udržují stále příjemnou teplotu na pobřeží. Jamajka nabízí kromě odpočinku na bílých plážích také toulky po plantážích, rybaření a plachtění, golf, potápění, rafting a koupání v minerálních pramenech. Život na Jamajce se nese v rytmu reggae, které proslavil Bob Marley.

Jamajka - více informací