Hotel Vila Grazia

Itálie, Benátsko, Rosolina Mare

Vila Grazia

  Itálie, Benátsko, Rosolina Mare
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Rosolina Mare se nachází cca 70 km jižně od Benátek v přírodní rezervaci Delta del Po. Pro svůj půvab, rozmanitost a přírodní krásu je Rosolina Mare vyhledávaným a oblíbeným místem k odpočinku a k prožití klidné dovolené. V letní sezóně ožívá Rosolina Mare čilým turistickým ruchem, sítí obchůdků, pizzerií a cukráren. Několikrát do týdne se v Rosolině Mare konají ranní a večerní trhy, hudební estrády, atrakce pro děti i dospělé. Menší rodinná vilka s oplocenou zahradou, cca 300 m od pláže a 200 m od centra města.

Pláž

jemný, zlatavý písek, prostorné volné i placené, pozvolný vstup do moře - vzdálena cca 300 m

Strava

vlastní (plně vybavený kuchyňský kout)

Typ ubytování

Apartmán BILO pro 4 osoby - dvoupokojový apartmán, 1x ložnice s manželským lůžkem a palandou, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna / wc, tv. pračka,balkon, jedno parkovací místo.

Fakultativní poplatek

komplexní pojištění do zahraničí, klimatizace 25 EUR/týden/ (na vyžádání v CK), přistýlka 20 EUR/týden ( na vyžádání v CK), wifi 20 EUR / apartmán / týden, lůžkoviny 10 EUR / osobu / týden / výměna, příjezd na ubytování po 21:00 hodině = 50 EUR / poplatek, pes 30 EUR / týden ( na vyžádání v CK)

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vila Grazia
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 984 655
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-vila-grazia-benatsko-italie-z1984655/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací