Blue Bay Platinum Hotel

  Turecko, Marmaris

Blue Bay Platinum

    Turecko, Egejská riviéra, Marmaris
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Moderní hotel Blue Bay Platinum se nachází v letovisku Marmaris, mezi pulsující hlavní ulicí a hlavní pláží letoviska. Kosmopolitní centrum s proslulým bazarem, úžasným nočním životem a kouzelnými přístavy leží necelé dva kilometry daleko. Živý a oblíbený hotel je vhodný pro rodiny i pro páry.

Přehled

4 bary 4 bazény Spa centrum sportovní vyžití

Stručná poloha

70 m od velké hlavní pláže 50 km od letiště Dalaman 70 km od letiště Bodrum

Poloha

Oblíbený cíl turistů, hotel Blue Bay Platinum 5*, si získává sympatie zejména díky skvělé poloze mezi rušnou hlavní třídou oblíbeného letoviska Marmaris a velkou hlavní pláží, která je vzdálena cca 70 m (písečná, pozvolný vstup do moře). V bezprostředním okolí hotelu se nabízí nespočet nákupních možností, kaváren, restaurací i barů s nekončící zábavou, rovněž tak (v rozsahu do 3 km) velká řada turistických a historických zajímavostí lokality (muzeum, hrad, aquapark, shopping centrum aj.). Letiště Dalaman je vzdáleno 50 km, mezinárodní letiště Milas-Bodrum 70 km.

Vybavení hotelu

Hotelový komplex prošel celkovou rekonstrukcí v letech 2013/14, jeho celková kapacita je 437 pokojů v různých kategoriích, kombinuje moderní styl s udržovanou zelení. Uvítá Vás elegantní vstupní halou s recepcí a výtahy, lobby s vnitřním barem, ke stravování poslouží hlavní samoobslužná restaurace a a´la carte italská restaurace Il Primo. K posezení Vám budou k dispozici 4 bary (vnitřní, venkovní, pool i music bar). Ve vnitřních prostorách je dále konferenční sál, společenská místnost, business centrum, herna, obchod se suvenýry, minimarket, kadeřnictví, směnárna, dětský klub, k relaxaci dokonale poslouží Spa centrum s vnitřním bazénem, saunou, parní a tureckou lázní, masážemi a dalšími procedurami, nechybí výborně vybavené fitness. Venkovní areál nabízí celkem 4 bazény (jeden z nich se skluzavkami), dětský bazén, sluneční terasy s lehátky a slunečníky (zdarma, i na hotelové pláži). Ke sportu můžete využít hernu, kulečník, stolní tenis, nabídku vodních sportů na pláži nebo některý ze sportovních animačních programů pořádaných hotelem. Na recepci lze sjednat pronájem vozidla, jízdních kol, potápění a jiné aktivity.

Vybavení pokoje

V nabídce ubytování jsou velmi elegantně zařízené pokoje typu Standard a Junior s možností přistýlky (21-31 m2) a rodinné pokoje s kapacitou 4 osoby (38 m2, 1 samostatná ložnice, sofa v obývací části) a s kapacitou 6 osob (45 m2, 2 samostatné ložnice, sofa v obývací části). Všechny mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT-TV, telefon, minibar a trezor (poplatek), pracovní desk a křeslo, balkón nebo terasu (výhled na moře za příplatek, na vyžádání).

Dvoulůžkový pokoj s možností 1 přistýlky

Všechny mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT-TV, telefon, minibar a trezor (poplatek), pracovní desk a křeslo, balkón nebo terasu.

Stravování

All Inclusive v hotelu Blue Bay Platinum: 10.00-23.30, zahrnuje snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, odpolední káva a zákusky, půlnoční polévka. Neomezené množství rozlévaných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby. Lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Názor CK

Jedná se o hotelové zařízení, které splní Vaše představy o spokojené dovolené u pláže. Zároveň skýtá možnost večerního vyžití, řadu turistických atrakcí a zajímavostí v okolí. Samozřejmostí je vysoká kvalita poskytovaných služeb, vybrané stravování, osobitý přístup k nejmenším návštěvníkům, příjemné Spa stvořené k dokonalé relaxaci. Doporučujeme všem kategoriím klientely.

Základní cena zahrnuje

odpovídající počet noclehů dle zvoleného termínu a s uvedenou stravou, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta nebo asistenci místní CK, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět. Lety jsou organizovány z Prahy, Vídně či Německa a jedná se o přímé lety nebo lety s přestupem v Istanbulu dle letového dne a periody v roce. Jde o celoroční destinaci a délka pobytu je dle přání klienta.

Základní cena nezahrnuje

případné navýšení palivového příplatku.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Blue Bay Platinum *****
Lokalita dle pořadatele: Egejská riviéra, Marmaris
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Blue Bay Platinum Hotel *****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 130 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 675 353
dnes 8–19 h

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

Blue Bay Platinum
    Turecko, Egejská riviéra, Marmaris

Cena
29 890 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 675 353

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
29 890 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
10 090 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč