Hotel do Cerro

  Portugalsko, Algarve, Albufeira

Hotel do Cerro

    Portugalsko, Algarve, Albufeira
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Vaše výhody

Hotel s krásným výhledem na záliv Albufeira. Bohatá nabídka wellness procedur. Večerní zábava a živá hudba.

Popis hotelu

Tento hotel pochází z roku 1969. Hosté mají celkově k dispozici 95 pokojů. Je zde výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. Je zde hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. V objektu se nachází restaurace, jídelna, kavárna a bar. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít službu hlídání dětí, pokojovou službu a prádelnu. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek).

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Je možné požádat o přistýlku. Také je zde sejf a minibar. Ke standardnímu vybavení patří lednička. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. Koupelny mají sprchový kout a vanu. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan.

Sport/aktivity

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Kdo se nechce na dovolené vzdát sportu, ten si může vybrat z nabídky např. jízdu na kole/horském kole. Hosté mají na výběr z mnoha sportovních aktivit, například kulečník. Za poplatek je fitness studio. Objekt nabízí mnoho wellness programů a služeb, například spa, hammam, kosmetický salon a solárium, za příplatek pak saunu, parní lázeň a masáže. Pro dospělé je v hotelu připraven zábavní program.

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní a polopenze. Podávají se snídaně a večeře. Objekt nabízí také speciální nabídky stravování. Na výběr jsou nealkoholické nápoje.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel do Cerro ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 452 028
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-do-cerro-algarve-portugalsko-z1452028/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací