Eden Roc Resort Hotel

  Řecko, Rhodos, Kalithea - Koskinou

4/5

Eden Roc hotel

    Řecko, Rhodos, Kalithea - Koskinou, Rhodos východ
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Hotel má skvělou polohu přímo u pláže. Hostům nabízí výtečnou vybavenost, bohaté stravování a pestrou škálu typů ubytování pro až 4 osoby. Doporučujeme včasnou rezervaci.

Přehled

moderní velmi oblíbený hotel 2 bazény, dětský bazén, 3 restaurace stravování ultra all inclusive vhodné i pro rodiny s dětmi

Stručná poloha

přímo u písečně - oblázkové pláže centrum střediska 1.5 km historické hlavní město Rhodos 5 km mezinárodní letiště 18 km

Poloha

Velmi oblíbený hotelový komplex se nachází v oblasti Kallithea, asi 5 km od hlavního města Rhodos, přímo u písečně-oblázkové pláže. V těsné blízkosti hotelu je živější část s bary, restauracemi a obchody. V nedalekém okolí se nabízí řada zajímavých míst, které bezpochyby stojí za návštěvu: prameny starověkých lázní Kallithea (3.2 km), stadion Diagoras (4.3 km), Aquapark Rhodos (4.3km), přístav Mandraki (5.5 km) a jiné. Oblíbené středisko Faliraki je vzdáleno pouhých 7 km (velký aquapark), mezinárodní letiště 18 km.

Vybavení hotelu

Hotel se skládá z hlavní budovy a několika zahradních bungalovů, má celkovou kapacitu 372 pokojů. Jedná se velmi oblíbené luxusní zařízení v populární lokalitě. Nabízí ubytování ve standardních pokojích pro 2 osoby, bungalovech s kapacitou 4 osoby a luxusnějších apartmánech pro 4 osoby. Uvítá Vás prostorná elegantní vstupní halu s recepcí a lobby s champagne/wine barem, ke stravování jsou k dispozici 2 hlavní restaurace a variace několika dalších á la carte restaurací/taveren v objektu i u pláže (z větší části mají venkovní terasu, servírují se jídla řecké a mezinárodní kuchyně, ohled je brán i na děti - dětská menu), k příjemnému posezení slouží 5 barů (vnitřní, pool bary a beach bar), dále zde najdete obchůdky, masáže, kadeřnictví, fitness centrum, WiFi připojení (zdarma i na pokojích), hrací sál, dětský klub. Venkovní areál s výhledem na moře tvoří 2 bazény s mořskou vodou, dětský bazén (skluzavky), velmi prostorné sluneční terasy s lehátky a slunečníky zdarma (na pláži za poplatek). Pro aktivnější dovolenou je zde hřiště, minigolf, fotbal, basketbal, plážový volejbal, tenisový kurt, stolní tenis, aerobic. Hotel pořádá každodenní animační programy pro všechny věkové kategorie. Na pláži možnost plážových a vodních sportů. Parkování u objektu pro hosty zdarma.

Vybavení pokoje

Hotel nabízí moderně zařízené prostorné pokoje a bungalovy vybavené sociálním zařízením se sprchou nebo vanou, vysoušečem vlasů, centrální klimatizací (zdarma 15. 6 - 30. 9.), telefonem, SAT/TV, ledničkou, balkonem nebo terasou. Standardní dvoulůžkové pokoje (23 m2) nabízí možnost 1 přistýlky a výhled do zahrady nebo na moře. Rodinné bungalovy (28-36 m2) mají kapacitu 4 osoby (velká místnost s dvojlůžkem a 2 rozkládacími sofa), výhled na zahradu nebo na bazén.

Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky

Pokoje pro 2 osoby jsou vybavené sociálním zařízením se sprchou nebo vanou, vysoušečem vlasů, centrální klimatizací (zdarma 15.6.-30.9.), telefonem, SAT/TV, ledničkou, balkonem nebo terasou.

Bungalov pokoj s možností 2 přistýlek

Bungalovy jsou vybavené sociálním zařízením se sprchou nebo vanou, vysoušečem vlasů, centrální klimatizací (zdarma 15. 6.-30. 9.), telefonem, SAT/TV, ledničkou, balkonem nebo terasou (výhled na moře za příplatek). Jedná se o 1 místnost s rozkládací sofa pro 1-2 osoby.

Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky (výhled na moře)

Pokoje pro 2 osoby jsou vybavené sociálním zařízením se sprchou nebo vanou, vysoušečem vlasů, centrální klimatizací (zdarma 15.6-30.9.), telefonem, SAT/TV, ledničkou, balkonem nebo terasou s výhledem na moře.

Stravování

Ultra all inclusive - formou bufetu (snídaně 7:00-10:00, obědy 12:30-14:00 a večeře 19:00-21:30), během dne snack (pizza, těstoviny, saláty aj), místní nealkoholické a alkoholické nápoje 11:00-23:00. Časy a místa podávání jídel dle sdělení hotelu. U hlavních jídel je zpravidla vyžadováno formálnější oblečení.

Názor CK

Moderní ubytovací zařízení přímo u pláže bude správným cílem nejen pro páry, ale i rodiny a to i díky možnosti ubytování až 4 osob v bungalovech a vybavení hotelu řadou možností aktivit a programů. Již tradičně se řadí mezi hodně vyhledávané a oblíbené hotely, proto doporučujeme včasnou rezervaci.

Základní cena zahrnuje

ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a palivové taxy, transfery v místě, služby delegáta.

Základní cena nezahrnuje

Letecká doprava

případné navýšení palivového příplatku.

pobytová taxa - hradí se v místě ubytování: cena za pokoj/noc 1-2* hotely 0,50 Eur, 3* hotely 1,50 Eur, 4* hotely 3 Eur, 5* hotely 4 Eur.

Informace o zájezdu

Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.
Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Eden Roc hotel *****
Lokalita dle pořadatele: Rhodos, Kallithea

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Eden Roc Resort Hotel ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 730 991
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 5 recenzí

Miroslav Zima srpen 2017 Spokojenost. Byla to perfektní dovolená, se vším všudy. ... celá recenze

MB červenec 2016 Za hodně peněz, málo muziky.. Zrekonstruovaný hotel ze 70-tých let. Jídlo - špinavé talíře, nutno přebírat, jídlo - průměr, služby na pokojích standart, úklid k... celá recenze

VLK září 2015 Dobrá volba. Pro vozíčkáře naprosto vlídné prostředí. Vstřícnost na každém kroku. Jediné, co nás trochu zarazilo - omylem jsme u objednali d... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací

Nezávazná objednávka

Eden Roc hotel
    Řecko, Rhodos, Kalithea - Koskinou, Rhodos východ

Cena
39 490 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 730 991

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
39 490 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
936 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
576 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč