Flower Hotel & Spa

  Albánie, Drač [Durrës], Golem

4/5

Hotel Flower Garden

    Albánie, Dürres
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • služby na vysoké úrovni
  • klidné prostředí
  • výborné jídlo
  • vyhledávaný hotel
Letovisko

Golem

Umístění

Pětipatrový hotel se nachází v blízkosti restaurací a obchůdků, cca 2 km od centra Golem, cca 40 km od letiště v Tiraně; autobusová zastávka 100 m od hotelu.

Pláž

Veřejná písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 300 m od hotelu, na vyhrazené hotelové části slunečníky a lehátka zdarma.

Hotel

Vstupní hala, recepce, směnárna, výtah, restaurace, bar u bazénu, WiFi zdarma, konferenční místnost, bazén, dětské brouzdaliště; lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Pokoje

Standardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, WC, fén), klimatizací, SAT/TV, WiFi, chladničkou, trezorem a balkonem.

Stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře, nealkoholické a místní i vybrané dovozené alkoholické nápoje v časech a místech určených hotelem.

Rekreace

Dětské hřiště; za poplatek wellness centrum (pro osoby 16+) - vířivka, masáže, sauna, kosmetické procedury, relaxační zóna.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Flower Hotel & Spa *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 280 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 041 182
dnes 8–19 h

Hodnocení

6. nejlepší hotel v destinaci Drač [Durrës]

4/ 5 3 recenzí

Josef srpen 2018 SKVĚLÁ DOVOLENÁ. Perfektní ubytování, skvělý personál, bezvadná strava, hezký bazén... celá recenze

Marie srpen 2018 Doporučujiiiii !!. Jelikož jsem kupovala s vnučkou zájezd na pár dní k moři k skoro 4hod před odletem nečekala jsem žádný super hotel..opak byl pra... celá recenze

René srpen 2016 René. Pěkná dovolená, až na cestu autem. Už nikdy více autem do Albánie a hlavně né přes to posr.... Srbsko !!!... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-flower-garden-durres-albanie-z2041182/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Albánie

Albánie je zapomenutou zemí na Balkánském poloostrově, která je ovšem velmi lákavým cílem nejen pro dobrodruhy prahnoucí po poznání. Většinou ji vyhledávají milovníci historie, přírody a poznávání místních pohostinných obyvatel. Pro turisty, kteří chtějí strávit klidnou dovolenou u moře, má i Albánie rozhodně co nabídnout. Na pobřeží Jaderského a Jónského moře vyrostly hotely podobné těm v Černé Hoře a Chorvatsku. Albánie je sice zemí převážně hor a hlubokých údolí, nicméně přímořské pobřeží je velmi nádherné. Hlavním městem je Tirana, která leží přibližně uprostřed státu. Milovníci historie a architektury v zemi obdivují četná antická města, byzantské kostelíky a středověké zříceniny. Vyznavači horských túr zase mohou využít tras téměř nedotčenými horskými masívy.

Albánie - více informací