Norge Hotel

  Itálie, Trentino - Alto Adige, Vaneze

5/5

Wellness Hotel Norge

    Itálie, Skirama Dolomiti Adamello Brenta, Trentino - Alto Adige, Val di Sole, Monte Bondone, Vaneze
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • SKIPAS V CENĚ
  • kvalitní hotel přímo na svahu
  • vynikající kuchyně, wellness centrum
  • polopenze včetně odpolední sladké svačiny
Informace

Povinné poplatky na místě:
pobytová taxa cca 2,5 € za osobu a den (od 14ti let)
večeře v rámci silvestrovského pobytu 50 € za osobu

Letovisko

Monte Bondone
Praha: 740 km, Brno: 805 km, Bratislava: 755 km

Umístění

Oblíbený hotel ve městečku Norge, přímo u skiareálu Monte Bondone.

Hotel

Recepce, restaurace, restaurace s barem na svahu (jen na obědy), bar, apres ski bar u sjezdovky, výtah, sluneční terasa s lehátky, dětský koutek, WiFi, úschovna lyží a lyžařských bot, místnost pro úschovu zavazadel, vyhrazené parkoviště, hotelový mikrobus, služby hotelové prádelny.

Pokoje

Všechny pokoje jsou standardně zařízeny a vybaveny TV, fénem, telefonem, trezorem, WiFi a minibarem. Osušky a župany do wellness za poplatek.
Pokoj Economy / Jednolůžkový pokoj - pokoj s manželským lůžkem (šíře 140 cm), koupelna. Některé pokoje navíc s balkonem.
Pokoj Superior pro 2/3 osoby: pokoj s manželským lůžkem nebo 2 lůžky a přistýlkou (pro dítě do 14,99 let, koupelna, balkon. Maximální obsazení: 2 dospělí + 1 dítě do 14,99 let.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bufetu, odpolední sladká a slaná svačina s kávou a čajem, večeře servírované (výběr z měnu), salátový bufet, 1x týdně typická místní večeře. Nápoje k večeři nejsou zahrnuty v ceně.

Rekreace

Wellness centrum (vstup od 16 let) - bazén 40 m2 s vířivkou až pro 8 osob, finská sauna, biosauna, pára, multifunkční sprcha, relaxační koutek s lehátky a hudbou. V rámci relaxačního centra jsou zdarma nabízeny též bylinkové čaje. Kosmetika a masáže za poplatek. Biliár, šipky, stolní fotbal.
*Děti do 16 let mohou využívat jen bazén a to jen v době od 14.00 do 17.00 hodin. Pro pobyty na 5 a 7 nocí zdarma 1 masáž/dospělá osoba (v délce 25 minut, nutná včasná rezervace).

Lyžařské vleky

Monte Bondone
nadmořská výška: 1180 m - 2090 m
Oblíbené lyžařské středisko vhodné především pro rodiny s dětmi a méně až středně zdatné lyžaře. Náročnější lyžaře potěší sjezdovka 'Gran Pista', která je dlouhá 3,5 km a má sklon 38%. Pro snowboardisty jsou ve středisku 2 snowparky. Běžkaře zaujme 37 km běžeckých tratí.
Středisko nabízí 5 km modrých a 15 km červenách sjezdovek. K přepravě slouží 4 sedačkové lanovky.

Varování

FIRST MINUTE CENY - platí při rezervaci do 27.09.2023

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Norge Hotel ****
Vzdálenost od sjezdovky: 30 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 571 004
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Trentino - Alto Adige

5/ 5 3 recenzí

Ivana březen 2014 Hotel Norge -hotel na vysoke urovni.. Prijemna atmosféra v hotelu. ... celá recenze

Misik únor 2014 Jarní prázdniny v hotelu NORGE. Třídenní lyžování na Monte Bondone. Hotel NORGE je asi ta nejlepší volba.... celá recenze

Petra H. březen 2012 Prohlídka hotelu Norge - luxusní hotel přímo na sjezdovce. Krásný, velmi luxusní, hotel se nachází pár kilometrů od Vasonu. Stratigická poloha "přímo" na svahu je jeho velkou devizou, hlavn... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací