Praga Hotel

  Španělsko, Madrid, Carabanchel

Madrid – Hotel Praga

    Španělsko, Madrid
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody

Poznejte dominanty této hrdé metropole – královský palác Palacio Real, nejslavnější náměstí v zemi Puerta del Sol a Plaza Mayor, býčí arénu Las Ventas, park Buen Retiro a mnoho dalšího. Kompletní balíček eurovíkendu do Madridu.

Info (letecky)

platba městské taxy na místě cca 1,5 €/osoba/noc.

Popis eurovíkendu

Poznejte dominanty této hrdé metropole – královský palác Palacio Real, nejslavnější náměstí v zemi Puerta del Sol a Plaza Mayor, býčí arénu Las Ventas, park Buen Retiro a mnoho dalšího. Kompletní balíček eurovíkendu do Madridu.

Program zájezdu

1. DEN

  • přílet do Madridu, transfer do hotelu. Individuální program nebo možnost fakultativního panoramatického okruhu Madridem s českým průvodcem (exteriéry, Královský palác, Španělské náměstí, Puerta del Sol, Muzeum Thyssen Bornemisza, Muzeum Reina Sofia, Muzeum Prado, Botanická zahrada, nám. Plaza Mayor, Plaza Cibeles, Plaza Colon, bulváry Gran Via, Paseo de Castellana, univerzitní Campus, býčí aréna Las Ventas, fotbalový stadion Santiago Bernabeu, Parc Retiro, Parque del Oeste, Casa de Campo…). Večer informační schůzka s průvodcem v hotelu.

2. DEN

  • po snídani informační schůzka v lobby hotelu. Dopoledne individuální program nebo možnost půldenního fakultativního výletu do Toleda s českým průvodcem (dříve sídlo arcibiskupa, středisko arabské a židovské kultury, od 16. stol. sídlo španělských králů, dějiště prudkých bojů mezi republikány a frankisty). Odpoledne individuální program nebo možnost procházky historickým centrem Madridu se zaměřením na památky a zajímavosti španělské kuchyně s českým průvodcem v ceně zájezdu. Během procházky si prohlédneme Královský palác, katedrálu, nejznámější náměstí Španělska Puerta del Sol a Plaza Mayor. Nevynecháme zlatý trojúhelník madridského umění či park Buen Retiro.

3. DEN

  • po snídani informační schůzka v lobby hotelu. Individuální program nebo možnost půldenního fakultativního výletu do Escorialu s českým průvodcem (jeden z nejvýznamnějších královských paláců v Evropě, monumentální stavba, která sloužila jako královské sídlo a klášter). Odpoledne individuální program v Madridu.

4. DEN

  • po snídani check out a uložení zavazadel dle pokynů průvodce. Individuální volno, transfer na letiště a odlet do Prahy.

Změna programu vyhrazena.

Fakultativní služby

a) Panoramatický okruh Madridem 950,-Kč*

Obdivujte s námi exteriéry známých madridských památek jako je Královský palác, Španělské náměstí, Puerta del Sol, Muzeum Thyssen Bornemisza, Muzeum Reina Sofia, Muzeum Prado, Botanická zahrada, náměstí Plaza Mayor, Plaza Cibeles, Plaza Colon, bulváry Gran Via, Paseo de Castellana, univerzitní Campus, býčí arénu Las Ventas, fotbalový stadion Santiago Bernabeu, Parc Retiro, Parque del Oeste, Casa de Campo. To vše za účasti česky hovořícího průvodce.

kód pro rezervaci S 28899A (minimální počet zájemců pro realizaci: 15)

b) Půldenní výlet do Toleda 1600,-Kč*

Vydejte se prozkoumat Toledo, město ležící v Kastílii, přibližně 70 km jihozápadně od Madridu. Toledo se pyšní bohatou historií. Dříve bylo sídlem arcibiskupa, střediskem arabské a židovské kultury, od 16. století sídlem španělských králů. Žádný návštěvník Španělska by rozhodně neměl vynechat prohlídku tohoto překrásného města. Výlet se pořádá za účasti česky hovořícího průvodce.

kód pro rezervaci S 28899B (minimální počet zájemců pro realizaci: 20)

c) Půldenní výlet do Escorialu 1500,-Kč*

Objevte s námi jeden z nejvýznamnějších královských paláců v Evropě, klášter El Escorial. Tato monumentální stavba sloužila jako královské sídlo a klášter zasvěcený sv. Vavřinci z Escorialu. Výlet zahrnuje i prohlídku interiéru včetně výkladu česky hovořícího průvodce.

kód pro rezervaci S 28899C (minimální počet zájemců pro realizaci: 15)

BALÍČKY ZA ZVÝHODNĚNÉ CENY

S 28899D balíček A+B 2400,-Kč*

S 28899E balíček A+C 2300,-Kč*

S 28899F balíček A+B+C 3800,-Kč*

*Cena za osobu při rezervaci před odletem z Prahy.

Z důvodu nutné rezervace vstupů v Escorialu, doporučujeme tento výlet rezervovat již před odletem.

Hotel

Hotel Praga NNNN

hotel s ideální polohou nedaleko centra Madridu. Stanice autobusu a stanice metra Marques de Vadillo v bezprostřední blízkosti hotelu. Hotelová restaurace nabízí místní i mezinárodní kuchyň. Moderní pokoje jsou vybavené televizí, klimatizací, trezorem a WiFi (za poplatek). Snídaně formou bufetu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Praga Hotel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 190 581
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-madrid-hotel-praga-madrid-spanelsko-z1190581/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací