Saily Beach Hotel

  Řecko, Thesálie, Koropi

4/5

Hotel SAILY BEACH

    Řecko, Thesálie, Koropi
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis hotelu
Kladné stránky

velmi klidné letovisko
klimatizace ZDARMA
hotel s bazénem
příznivé ceny

Hotel SAILY BEACH

Hotel Saily Beach **+ se nachází ve vesničce Koropi na řeckém poloostrově Pelion. Pelion je poloostrovem Kentaurů, horských vesniček a nádherných pláží. Pláž Milies se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu v Pagasitickém zálivu (domovem vzácně se vyskytujícího tuleně středomořského), kde je moře průzračné s pozvolným vstupem do vody. Saily Beach **+ se skládá z několika jednopodlažních vilek rozmístěných po areálu. K dispozici je bazén s oddělenou částí pro nejmenší, slunečníky a lehátka pro relaxaci těch starších. Prostředí hotelu působí jako relaxační oáza pro svou šťavnatou zeleň a množství květin, kterými je celý Pelion proslulý. Hotel Saily Beach **+ nabízí dva pokoje uzpůsobené potřebám ZTP. Hotel Saily Beach **+ má rodinnou atmosféru a je vhodným útočištěm jak pro páry, tak i pro rodiny s dětmi, kteří vyhledávají opravdu klidnou dovolenou bez typického turistického ruchu. Pokud však zatoužíte po přímořské promenádě, obchůdkách a restauracích, snadno se do vedlejších letovisek dostanete místním autobusem, který jezdí několikrát denně (autobusová zastávka 100 m od hotelu) nebo taxi.

Pokoj pro 2 osoby (P2)

Pokoj pro 2 osoby (P2+1): standardně vybaven. Skládá se z jedné místnosti, dvou pevných lůžek nebo jednoho dvoulůžka (š. 140 cm). Součástí vybavení je TV, lednice, klimatizace (zdarma), vlastní sociální zařízení (WC, sprcha, toaletní potřeby, ručníky), wi-fi připojení, balkon nebo terasa s posezením. Možnost jedné přistýlky.

Pokoj pro 2-4 osoby (P2+2): standardně vybaven. Skládá se z jedné místnosti, dvou pevných lůžek nebo jednoho dvoulůžka (š. 140 cm) a dvou přistýlek. Součástí vybavení je TV, lednice, klimatizace (zdarma), vlastní sociální zařízení (WC, sprcha, toaletní potřeby, ručníky), wi-fi připojení, balkon nebo terasa s posezením.

Vybavení hotelu:

vstupní hala s recepcí, snack bar s kavárnou, dva bazény s opalovacími lehátky, venkovní posezení, slunná zahrada a dětské hřiště, stolní hry, bezbariérový přístup, bezplatné parkování v objektu, vyhrazený prostor pro kuřáky, společný salonek, jídelna, wi-fi připojení zdarma.

Stravování:

polopenze. Kontinentální snídaně formou bufetu. Večeře se skládá ze 2 chodů - předkrmy saláty (formou bufetu) a hlavní chod (výběr ze 2 - 3 jídel).

Vzdálenosti:

pláž do 200 m, nejbližší restaurace a obchod do 200 m, letovisko Kala Nera cca 3 km a letovisko Afissos 6 km (do obou měst se snadno dostanete místní autobusovou dopravou, která jezdí minimálně 6x denně. Autobusová zastávka 100 m od hotelu.) Letiště Nea Anchialos 57 km.

Pláž:

písečná, oblázkovo-písečná, vstup do moře oblázko-písečný, velmi pozvolný. Moře je ideální pro malé děti nebo méně zdatné plavce. Lehátka a slunečníky za poplatek (Sorbet Beach Bar) nebo za konzumaci v plážovém baru Khadí.

Sport a zábava:

výlety do okolí, nákupní možnosti v Kala Nera nebo Afissos. Do obou měst je možné se snadno dostat autobusovou dopravou. Pěší turistika v horách nebo olivových hájích. Velmi oblíbené jsou v této destinaci vyjížďky na koni.

Destinace
Proč právě Koropi?

Vesnice Koropi, nebo také Boufa, jak ji pojmenovali místní obyvatelé, se nachází na poloostrově Pelion. Jde o malebnou přímořskou vesničku vzdálenou asi 24 km od velkého města Volos, nachází se mezi letovisky Kala Nera (lze dojít pěšky nebo taxi) a Afissos.

Původ jména je odvozen od starověkého města Korope, které pochází z 8 stol. př.n.l. Korope bylo malé městečko, kde se nacházel Apollonův chrám. Populace je zde více než skromná – v roce 2011 mělo Koropi pouhých 246 obyvatel. Místní mají bohaté zkušenosti s turistickým ruchem.

Pláž:

dlouhá, písečná, oblázkovo-písečné s velmi pozvolným vstupem do moře. Plážový servis za poplatek nebo za konzumaci v místním plážovém baru.

Aktivity v okolí:

volný čas můžete strávit převážně relaxací na méně rušném místu, ideální na plavání, pěší turistiku a jízdu na koni.

Vzdálenost od letiště: 40 km.

Základní cena zahrnuje

  • Ubytování, polopenzi, letenku včetně tax, poplatků a základního palivového příplatku, transfer v místě pobytu, poplatky spojené s ubytováním, závěrečný úklid, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění, rekreační poplatek 1,50 EUR/pokoj - platba na místě.

Informace o zájezdu

Pořadatel: KM Travel (TVARBET MORAVIA, a.s.), IČ 13690558.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel SAILY BEACH **+
Lokalita dle pořadatele: Thesálie, Koropi
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Saily Beach Hotel ***
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 70 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 605 381
dnes 8–19 h

Hodnocení

2. nejlepší hotel v destinaci Thesálie

4/ 5 3 recenzí

Joseff září 2023 Josef. Ubytování odpovídá dvěma hvězdičkám.... celá recenze

Anad srpen 2023 Krása. Nádherné prostředí, krásný areál hotelu. Čistý bazén. Polopenze výtečná jídla výběr ze dvou jídel jedno s masem a druhé bez ma... celá recenze

PETRYSKA červenec 2017 Aeolus ŘECKO. CESTA BUSEM !!! SLOVENSKÝ ŘIDIČI DĚS.NEOCHOTA-KAFE NEUDĚLALI,NEKOMUNIKOVALI,CHAOS ,K LIDEM SE CHOVALI HRŮZA.MAJÍ HNUSNOU SLOVENSKO... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel SAILY BEACH
    Řecko, Thesálie, Koropi

Cena
12 792 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 605 381

Zájezd

osoba na pevném lůžku
2
12 792 Kč
příplatek za neobsazené lůžko
0
6 312 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

parkování u letiště Brno - 8 dní
0
1 000 Kč