San Paolo Hotel

  Itálie, Sardinie, Porto San Paolo

3/5

Hotel Porto San Paolo

    Itálie, Sardinie, Porto San Paolo
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Charakteristika

Nový moderní hotel v centru půvabného letoviska Porto San Paolo s fascinujícím výhledem na ostrov Tavolara.

Poloha

Hotel se nachází přímo v centru oblíbeného turistického letoviska Porto San Paolo na severovýchodě Sardinie. V bezprostřední blízkosti se nachází řada restaurací, obchodů, kaváren a turistických služeb. Letiště v Olbii je vzdáleno cca 12 km, přístav v Golfo Aranci 34 km, 17 km letovisko San Teodoro, 50 km Costa Smeralda.

Vybavení

Struktura je rozdělena do hotelových pokojů a do apartmánů, disponuje 24h recepcí, lounge, restaurací, panoramatickým bazénem s lehátky a relaxační zónou. Parkování možné před budovou. Wi-fi připojení je zdarma v celém objektu.

Ubytování

Hotel disponuje celkem 37 pokoji různých kategorií, všechny jsou vybaveny LCD TV, minibarem, telefonem, trezorem, klimatizací, vlastní koupelnou s fénem, balkonem nebo teráskou s posezením. CLASSIC - cca 20 m2 manželské lůžko, nebo oddělená lůžka v přízemí s verandou, nebo v prvním patře s balkonem. Koupelna se sprchou, max. obsazenost 3 dospělí + INF MONO COMFORT - stejné jako CLASSIC, ale navíc s kuchyňským koutem, max. obsazenost 2 dospělí + INF SUPERIOR - cca 25 m2 manželské lůžko, nebo oddělená lůžka v přízemí s verandou, nebo v prvním patře s balkonem. Koupelna se sprchou, max. obsazenost 3 dospělí + INF MONO DELUXE - cca 25 m2 manželské lůžko, nebo oddělenými lůžky, rozkládací pohovka, v prvním nebo druhém patře s balkonem a bočním, nebo přímým výhledem na moře, kuchyňským koutem. Koupelna se sprchou, max. obsazenost 3 dospělí + INF SUITE APARTMENT - cca 40 m2 s výhledem do zahrady, nebo bočním výhledem na moře. Skládá se ze dvou místností, ložnice s manželskou postelí, druhá ložnice s rozkládací pohovkou (2 lůžka), dvě terasy nebo balkony, kuchyňský kout, koupelna se sprchou. Některé pokoje mají možnost další přistýlky, max. obsazenost je tedy 5 dospělých + INF. Hotel disponuje dvěma pokoji pro invalidy. Zvířata jsou akceptována za příplatek. CHECK IN: 15:00, CHECK OUT: 10:00

Podmínky pro hendikepované

Na vyžádání pokoje pro hendikepované. Vnitřní i venkovní prostory hotelu jsou kompletně bezbariérové.

Stravování

Pobyt je možné rezervovat se snídaní nebo s polopenzí. Hotelová restaurace je a ?la carte otevřená i přes obědy. V rámci polopenze jsou večeře servírované (předkrm, výběr z prvního nebo druhého chodu, dezert). Veškeré nápoje jsou za poplatek.

Sport a animace

V hotelu se nachází půjčovna horských kol (za poplatek).

Pláž

Písečná pláž Porto San Paolo se nachází cca 700 metrů od hotelu a snadno se na ní dostanete krátkou procházkou. Bokem od této pláže se nachází menší přístav odkud každý den vyjíždí lodě s exkurzemi do chráněné mořské oblasti Tavolara a na ostrovy Tavolara, Molara, Mortorio. Necelé 2 km pěší chůze se nachází vyhlášená pláž Costa Corallina i překrásná pláž Porto Taverna.

Speciální nabídky

SLEVY FIRST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU: 20 % z ceny ubytování při objednání do 31. 3. 2024 10 % z ceny ubytování při objednání do 30. 4. 2024</ 20 % z ceny ubytování v období 1. 10. - 31. 10. 2024 při objednání do 31. 7. 2024

Základní cena zahrnuje

  • LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, transfer z/na letiště, ubytování se snídaní, služby delegáta (od 31. 5. do 5. 10. 2024).

Základní cena nezahrnuje

Cena nezahrnuje

Pojištění

Příplatky

Povinný příplatek za malé domácí zvíře: €20/den (pouze v pokojích v přízemí)

Informace o zájezdu

Pořadatel: SARDEGNA TRAVEL s.r.o., IČ 27112063.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Porto San Paolo ****
Lokalita dle pořadatele: Sardinie, Loiri Porto San Paolo
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

San Paolo Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 613 176
dnes 8–19 h

Hodnocení

28. nejlepší hotel v destinaci Sardinie

3/ 5 6 recenzí

Jolana Jedličková únor 2023 Jolana Jedličková. Do tohoto hotelu nikdy více!! Pominu pokoj v přízemí s výhledem do do zdi. Budiž, zbytek popíšu níže a hotel nedoporučuji. Po návr... celá recenze

Lenka Š. červenec 2022 Tento hotel už nikdy. Okolí a moře krásné. Ubytování a pokoj č 2 hnus.... celá recenze

Svatava červenec 2022 Svatava. Jediné pozitivum bylo, že hotel byl přímo u moře, lehátka a slunečníky zdarma a nádherné moře.... ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Porto San Paolo
    Itálie, Sardinie, Porto San Paolo

Cena
35 267 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 613 176

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
35 267 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 490 Kč