Hotel Stieglerhof

  Rakousko, Salcbursko, Walchhof

Natur & Familienhotel Der Stieglerhof

    Rakousko, Salcbursko, Salzburger Sportwelt Amadé, Radstadt / Altenmarkt, Walchhof
Tento hotel není aktuálně v nabídce
O hotelu

resort disponuje 2 budovami/hotely a statkem s celkem 45 pokoji, přijímací halou s recepcí, 3 restauračními prostory, barem, letní terasou. Statek s produkty z vlastní produkce, vyhřívaný venkovní bazén, louka na opalování s lehátky a slunečníky. Vlastní horská bouda s možností přespaní (1x za pobyt). WiFi v hotelu zdarma.

Lokalita

idylická, klidná poloha, v blízkosti města Radstadt uprostřed horského světa Sportwelt Amadé.
Vzdálenost z Prahy: cca 455 km, 5 hodin a 20 minut
Vzdálenost z Brna: cca 445 km, 5 hodin
Vzdálenost z Bratislavy: cca 385 km, 4 hodin a 10 minut

Popis pokojů

útulné nekuřácké pokoje se sprchou, WC, fénem, kabel. TV, pokojovým trezorem a balkonem.

  • Dvoulůžkové pokoje Glück-Nest: cca 20 m2, pro 2 osoby.
  • Dvoulůžkové pokoje Berg-Glück: cca 25 m2, pro 2 dosp. + 1-2 děti do 15,99 let, navíc rozkládací pohovka.
  • Dvoulůžkové pokoje Glück-Moment: cca 26 m2, pro 2 dosp. + 1-2 děti do 15,99 let, navíc rozkládací pohovka.

Dětská postýlka na vyžádání, zdarma, max. počet osob na pokoji nesmí být překročen ani o dítě do 2 let.

Restaurace, bary, stravování

all inclusive: snídaně formou bufetu s koutkem zdravé výživy, v poledne snack nebo obědový balíček na cesty, k večeři výběr z menu o 4 chodech (saláty formou bufetu), popřípadě různé tematické bufety, 1x týdně grilování. Odpoledne 15.30-16.30 h. káva a zákusek. Zmrzlina pro děti. Nápoje v ceně 10-22 h. (točené pivo, stolní víno, džusy).

Fitness a lázně

vyhřívaný venkovní bazén (10 x 5 m), wellness zóna s finskou saunou, biosauna, aromatická parní lázeň, infrakabina, zážitkové sprchy, odpočívárny. Za poplatek masáže.

Aktivity v hotelu a okolí

program pro aktivní (dle programu v hotelu), možnost přespání v hotelové horské boudě (dle dostupnosti), 1x týdně rybaření. V okolí se nachází velké množství dobře značených cyklistických tras (hotel leží u cyklostezky Tauernradweg), kola k zapůjčení dle dostupnosti, využití tenisového kurtu, průvodcované túry. Za poplatek: zapůjčení elektrokol. SalzburgerLand Card za poplatek s řadou výhod a slev (včetně využití lanovek).
Pro rodiny: dětské hřiště s trampolínou, minizoo, víceúčelové hřiště na fotbal, basketbal, různé hry, dětská herna.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Stieglerhof ***
Vzdálenost od sjezdovky: 6000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 427 822
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací