Hotel Royal Makadi Resort Sunrise Select

  Egypt, Hurghada, Makadi Bay

4/5

Sunrise Royal Makadi Resort

    Egypt, Hurghada, Makadi Bay
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Sunrise Royal Makadi je pre Vás ako stvorený, ak hľadáte dokonalý relax na pobreží Červeného mora v orientálnej atmosfére. Na svoje si prídu aj milovníci šnorchlovania, keďže Makadi Bay je rajom pre obdivovateľov podmorského sveta.
Poloha:
Rozľahlý hotelový komplex je situovaný v obľúbenej a vyhľadávanej oblasti Makadi Bay priamo na vlastnej piesočnatej pláži. Menšie nákupné možnosti sú v hoteli alebo pri hoteli. Medzinárodné letisko sa nachádza približne 30 km a centrum mesta Hurghada 37 km od hotela.
Vybavenie:

hlavná budova a 27 bungalovov, 449 izieb, recepcia, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, 8 a´la carte reštaurácií (orientálna, talianska, stredomorská, ázijská, mexická, steak, thajská, beduínska), 11barov, 6 bazénov, 2 detské bazény, tobogany, miniklub (3 - 12 r.), denné a večerné animácie, živá hudba, minidisco, fitnes, plážový volejbal, plážový futbal, vodné pólo, stolný tenis, aerobik. Za poplatok: SPA centrum, masáže, jacuzzi, sauna, parná sauna, turecké kúpele, biliard, šípky, room service, práčovňa, kaderník, internetová kaviareň, večerné osvetlenie na tenisovom kurte alebo futbalovom ihrisku.

Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 alebo 2 prísteliek (36 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., rodinné izby (55 m2, poschodová posteľ, max. 2+2), rodinné suite izby (2 miestnostni , 70 m2, max. 2+3), klimatizácia, Wi-Fi, kúpeľňa, vaňa/sprcha, sušič na vlasy, TV, trezor, set na kávu a čaj, balkón/terasa. Za poplatok: minibar.
Stravovanie:
All inclusive formou bufetu, raňajky 07:00 – 10:30, obedy 13:00 - 15:00, večere 19:00- 22:00, snack, bar pri bazéene 10:00 - 17:00, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje 10:00 - 24:00. Za poplatok: a´la carte reštaurácie (rezervácia nutná vopred). Podrobný rozpis all inclusive konceptu dostanete na recepcii pri ubytovaní.
Pláž:
Pri hoteli sa nachádza krásna piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora. V blízkosti pláže je krásny korálový útes a pre milovníkov podmorského sveta je tiež možnosť šnorchlovania. Plážový servis ako sprchy, ležadlá a slnečníky sú poskytované bezplatne. Plážový bar je k dispozícii 10:00 - 18:00 zadarmo. Hostia môžu využiť ponuku viacerých vodných športov a potápačské centrum za poplatok.

Sunrise Royal Makadi

Základní cena zahrnuje

  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Košice - Hurghada - Košice, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.
  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Piešťany - Hurghada - Piešťany, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.
  • Povinné servisné poplatky zahŕňajú: letiskové, palivové, emisné poplatky, bezpečnostné taxy a transfery v zahraničí letisko-hotel-letisko.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: Happy Travel (HappyTravel.sk, s.r.o.), IČ 46915206.
Název hotelu dle pořadatele: Sunrise Royal Makadi Resort *****
Lokalita dle pořadatele: Hurghada, Makadi Bay
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Royal Makadi Resort Sunrise Select *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 668 530
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 80 recenzí

Lucie Kosinková září 2023 Skvělá dovolená. Skvělá dovča. Příjemná obsluha, skvělý animátoři, nejzábavnější a fajnovej je Jimmy. S dětmi jsme si dovolenou vážně užili. Určitě... celá recenze

Michaela září 2021 Nejlepší hotel , opakovaně se vracíme!. Personál velice ochotný a milý (nic není problém) , čistota v celém areálu, jídlo výborné. VELICE DOPORUČUJEME ... celá recenze

Veronika Christová srpen 2021 Pro rodinu ideální. Nemáme rádi moc nudné dovolené, proto jsme volili tento hotel. Kvůli mnohým recenzím na animační programy. A ty musím opravdu vypí... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací

Nezávazná objednávka

Sunrise Royal Makadi Resort
    Egypt, Hurghada, Makadi Bay

Cena
961 EUR/os
(23 718 Kč/os)

Cestující

Číslo zájezdu: 2 668 530

Zájezd

dospelá osoba na pevnom lôžku
2
928 EUR
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 2-11 rokov
0
199 EUR

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
26,55 EUR
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
17,1 EUR
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
22,5 EUR