Termín:
25. 8. – 1. 9. 2020
Počet dní:
8 (út – út)
Počet nocí:
7
Doprava:
letecky Praha
Strava:
all inclusive
Cena za osobu od:
Nezávazná objednávka

Popis ubytování a programu zájezdu

Poloha

- Nákupní možnosti cca 100 m - Nejbližší restaurace a bary cca 300 m - Centrum Slunečného pobřeží cca 300 m - Historické městečko Nesebar je vzdáleno cca 4 km od hotelu - Autobusová zastávka cca 100 m - Letiště Burgas cca 30 km

Pláž

- Písčitá pláž je cca 400 m od hotelu, od kterého je oddělena místní komunikací - Pozvolný vstup do moře - Sprchy, WC - Barový servis za poplatek - Lehátka a slunečníky za poplatek

Popis

- Recepce - Směnárna - Restaurace, bar - Bezpečnostní schránka za poplatek - Venkovní bazén s oddělenou částí pro děti - Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma

Internet

- Wi-Fi v lobby, na recepci i na pokojích zdarma

Sport a zábava

- **Zdarma:** dětské hřiště, fitness, stolní tenis - **Za poplatek:** kulečník, šipky, elektronické hry, wellness, vodní sporty na pláži

Stravování

- **All Inclusive:** snídaně, oběd a večeře formou bufetu, snack během dne, neomezené množství místních vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů (10.00-22.00)

Ubytování

- **Standardní pokoj** - Klimatizace - Koupelna se sprchou, WC, vysoušeč vlasů - SAT-TV - Telefon - Minilednička zdarma - Balkon nebo terasa - Dětská postýlka na vyžádání zdarma - **Rodinný pokoj** - Stejně vybavený jako Standardní pokoj - Je prostornější - **Apartmán** - Stejně vybavený jako Standardní pokoj - Velmi prostorný

Obsah ceny

Základní cena zahrnuje

  • • ubytování na příslušný počet nocí
  • • vybraný typ dopravy a stravování
  • • základní cestovní pojištění BASIC (není-li uvedeno jinak)
  • • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • • komplexní cestovní pojištění
  • • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • • fakultativní služby (za příplatek)
  • • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře. Kategorie hotelu a informace o zájezdu jsou uvedeny dle popisu pořádající cestovní kanceláře. Doklady o pojištění jednotlivých cestovních kanceláří naleznete zde. Pořádání tohoto zájezdu se řídí obchodními podmínkami cestovní kanceláře Blue Style, která zájezd organizuje.

  • Lokalita dle CK: Burgas
  • Místo dle CK: Sunny beach

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Tia Maria ***
(Webové stránky hotelu)

Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 350 m

Všechny zájezdy do Hotel Tia Maria

Celkové hodnocení hotelu

Hodnotilo

30 uživatelů

Pořadí

66. nejlépe hodnocený hotel v destinaci Slunečné pobřeží

Poslední komentář

7.9.2019 | Šárka
Datum pobytu: srpen 2019
Příště raději jinam.

Nejnovější recenze

3
7.9.2019 | Šárka
Datum pobytu srpen 2019
3/5 - Průměr
Příště raději jinam.
5
6.9.2019 | Ivana Hošťálková
Datum pobytu září 2019
5/5 - Úžasné
Velká spokojenost
4
4.9.2019 | Lejla
Datum pobytu srpen 2019
4/5 - Skvělé
Spokojenost, až na stravu.

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.


Hotel Tia Maria ***

Číslo zájezdu: 1478197
Bulharsko, Slunečné pobřeží

Všechny termíny a možnosti (3892)

Doprava
Termín
Dní
Strava
Cena za dospělou osobu
Letecky
Praha
St 2.9 – St 16.9.2020
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
15 dní
all inclusive
14 190 Kč
Letecky
Praha
Čt 3.9 – Čt 17.9.2020
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
15 dní
all inclusive
14 190 Kč
Letecky
Praha
So 5.9 – Čt 17.9.2020
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
13 dní
all inclusive
13 190 Kč
Letecky
Praha
Ne 6.9 – Čt 17.9.2020
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
12 dní
all inclusive
12 690 Kč
Letecky
Praha
Pá 4.9 – St 16.9.2020
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
13 dní
all inclusive
13 290 Kč
Letecky
Praha
So 5.9 – St 16.9.2020
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
12 dní
all inclusive
12 790 Kč
Letecky
Praha
Út 1.9 – Ne 13.9.2020
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
13 dní
all inclusive
13 490 Kč
Letecky
Praha
Ne 6.9 – St 16.9.2020
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
11 dní
all inclusive
12 290 Kč
Letecky
Praha
Út 1.9 – So 12.9.2020
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
12 dní
all inclusive
12 990 Kč
Letecky
Praha
St 2.9 – Ne 13.9.2020
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
12 dní
all inclusive
12 990 Kč
Letecky
Praha
St 2.9 – So 12.9.2020
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
11 dní
all inclusive
12 490 Kč
Letecky
Praha
Čt 3.9 – Ne 13.9.2020
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
11 dní
all inclusive
12 490 Kč
Letecky
Praha
Čt 3.9 – Čt 17.9.2020
2 lůžkový pokoj DELUXE, přistýlka
15 dní
all inclusive
14 990 Kč
Letecky
Praha
Út 1.9 – Pá 11.9.2020
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
11 dní
all inclusive
12 590 Kč
Letecky
Praha
St 2.9 – St 16.9.2020
2 lůžkový pokoj DELUXE, přistýlka
15 dní
all inclusive
15 090 Kč
Letecky
Praha
Pá 4.9 – St 16.9.2020
2 lůžkový pokoj DELUXE, přistýlka
13 dní
all inclusive
13 990 Kč
Letecky
Praha
So 5.9 – Čt 17.9.2020
2 lůžkový pokoj DELUXE, přistýlka
13 dní
all inclusive
13 990 Kč
Letecky
Praha
Ne 6.9 – Čt 17.9.2020
2 lůžkový pokoj DELUXE, přistýlka
12 dní
all inclusive
13 390 Kč
Letecky
Praha
So 5.9 – St 16.9.2020
2 lůžkový pokoj DELUXE, přistýlka
12 dní
all inclusive
13 490 Kč
Letecky
Praha
Ne 30.8 – Ne 13.9.2020
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
15 dní
all inclusive
15 290 Kč
Letecky
Praha
Út 8.9 – St 16.9.2020
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
9 dní
all inclusive
11 290 Kč
Letecky
Praha
Ne 6.9 – St 16.9.2020
2 lůžkový pokoj DELUXE, přistýlka
11 dní
all inclusive
12 890 Kč
Letecky
Praha
So 29.8 – So 12.9.2020
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
15 dní
all inclusive
15 390 Kč
Letecky
Praha
Po 31.8 – So 12.9.2020
2 lůžkový pokoj STANDARD, přistýlka
13 dní
all inclusive
14 290 Kč
Letecky
Praha
Út 1.9 – Ne 13.9.2020
2 lůžkový pokoj DELUXE, přistýlka
13 dní
all inclusive
14 290 Kč