Hotel Is Arenas Resort Baja

  Itálie, Sardinie, Pineta di Is Arenas

Golfový balíček IS ARENAS RESORT s 1/3/5/7 green fee

    Itálie, Sardinie, Pineta di Is Arenas
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Charakteristika

Luxusní hotel ležící u úchvatné písečné pláže, vyznačující se nadčasovým designem i rafinovanou kuchyní kombinující moderní trendy s tradiční sardinskou gastronomií, s golfovým hřištěm Is Arenas Golf - soukromým golfovým hřištěm s parem 72 zařazeným mezi nejlepší golfová hřiště na světě. Ideální dovolená pro milovníky sportu, přírody i relaxace.

Poloha

Rafinovaný a komfortní hotelový resort zařízený v elegantním a moderním stylu se pyšní jedinečnou polohou v klidné části západního pobřeží Sardinie, v příjemném piniovém háji o rozloze 850 ha, přímo u písečné pláže Is Arenas, 6 km od městečka Riola Sardo a 24 km od města Oristano, kde najdete veškeré turistické služby. Vzdálenost od letiště v Cagliari: 115 km (cca 1h 30 min). Vzdálenost od letiště v Olbii: 130 km (cca 2 hod). Resort se nachází v odlehlejší části ostrova. Pro dokonalou dovolenou doporučujeme pronájem vozu na celou dobu pobytu. Pronájmy aut

Vybavení

GOLF IS ARENAS 18jamkové golfové hřiště s parem 72 navržené renomovanými architekty Robertem Von Hagge Smelekem a Barilem se nachází na 1100 hektarech borového lesa u 6 km nedotčené pláže. Golf & Country Club Is Arenas je zařazen mezi nejlepší golfová hřiště na světě podle nedávného vydání mezinárodního průvodce Rolex a je v současné době na prvním místě mezi golfovými hřišti na Sardinii a na druhém místě mezi italskými golfovými hřišti v mezinárodním žebříčku předních golfových hřišť ' Golfer's choice overall' z roku 2023. Hraní golfu v Is Arenas je jedinečným zážitkem díky designu a vysoké úrovni údržby hřiště. Is Arenas Golf je soukromé golfové hřiště, takže hřiště není nikdy přeplněné a hráči budou hrát bez čekání, aniž by viděli hráče za sebou nebo před sebou! Golfové zázemí resortu doplňuje 3jamkové hřiště s parem 3, driving range a 2 putting greeny. HOTEL IS ARENAS RESORT Hostům je k dispozici nonstop recepce s lobby barem, restaurace, piano bar, kavárna, plážový bar, venkovní bazén s hydromasážními tryskami, wellness centrum, yoga, výtah v hlavní budově, konferenční místnost pro až 70 osob, knihovna s krbem, nehlídané parkoviště. Za poplatek: room service, minibar, prádelna, půjčovna kol, Spa procedury, pronájem vozu a výlety. Wi-Fi ve vnitřních společných prostorách i na pokojích zdarma. Malé zvíře na vyžádání, za poplatek.

Ubytování

Hotel disponuje 90 pokoji - umístěnými v hlavní budově a několika situovanými v bungalovech v zahradě. Všechny moderně zařízené pokoje se nacházejí v přízemí, nebo v 1. patře, jsou zařízeny v elegantním stylu, mají TV/Sat, klimatizaci, minibar, telefon, trezor, koupelnu se sprchou (není-li uvedeno jinak), fén a Wi-fi, balkón nebo patio. Pokoje v hlavní budově: CLASSIC: (26-31 m2) dvoulůžková ložnice (manželské lůžko nebo 2 samostatná lůžka), sprcha či vana. Max. 2 dospělí. SUPERIOR: (36-41 m2) dvoulůžková ložnice (manželské lůžko nebo 2 samostatná lůžka), pohovka, koupelna se sprchou či vanou. Max. 3 dospělí. JUNIOR SUITE: (43-61 m2) dvoulůžková ložnice (manželské lůžko nebo 2 samostatná lůžka), pohovka, koupelna se sprchou či vanou. Max. 3 dospělí. Na vyžádání: FAMILY SUITE: (60 m2) Dvě oddělené ložnice a obývací zóna, 2 koupelny. Max. 4 dospělí. Pokoje v borovém lese v bungalowech: EXECUTIVE BUNGALOW: (39 - 45 m2) prostorná ložnice s manželskou postelí nebo 2 oddělenými lůžky, koupelna se sprchou. Max. obsazenost 2 dospělí. COMFORT BUNGALOW: (51-64 m2) ložnice s obývacím pokojem s rozkládací pohovkou pro 2 osoby. Koupelna se sprchou. Max. obsazenost 2 dospělí + 2 děti do 12 let. Na vyžádání: DELUXE BUNGALOW: (64-69 m2) Ložnice s manželským lůžkem nebo oddělenými lůžky, ložnice s rozkládací pohovkou pro 2 a obývací zóna s rozkládací pohovkou pro 1. Koupelna se sprchou. Max. obsazenost 2 dospělí + 3 děti do 11 let. Na vyžádání exkluzivní suity umístěné v borovém lese: GARDEN SUITE LUXURY GARDEN: (240 m2) - 3 ložnice, 3 šatny, 2 obývací pokoje, 4 koupelny, 2 vybavená patia. Tento suite se skládá ze dvou propojených suite, které mohou být na vyžádání rozděleny na: GARDEN SUITE (100 m2) - ložnice s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky, obývací pokoj s pohovkou, koupelna se sprchou a vanou. Max. obsazenost 2 dospělí. GARDEN SUITE DELUXE (140 m2) - 2 ložnice s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky, obývací pokoj s pohovkou, koupelna se sprchou a vanou. Max. obsazenost 4 dospělí. Jednolůžkové pokoje Classic jsou vždy na vyžádání dle aktuální kapacity. Na vyžádání možnost pokoje pro hendikepované (nelze Garden Suite). Min délka pobytu 3 noci v období 5.7.-25.7. a 23.8.-5.9. a 4 noci v období 26.7.-22.8.2024 Check-in: 15:00 h; check-out 10:00 h. Dřívější check-in a pozdní check-out na vyžádání, dle dostupnosti a za poplatek.

Program

V rámci golfových balíčků možnost rezervovat 1 / 3 / 5 / 7x green fee. Platné pro vybraný počet dnů, pro 1 osobu. Na každý den vždy 1 hra na 18jamkovém hřišti Is Arenas Golf a přístup do všech tréninkových prostor (3jamkové hřiště s parem 3, driving range a 2 putting greeny), výhradně před nebo po hře. Možnost rezervovat také neomezené balíčky s green fee na 3 / 5 / 7 dní, které zahrnují vstupy a hry na 18jamkovém golfovém hřišti Is Arenas Golf i vícekrát během dne, vč. přístupu do všech tréninkových prostor. Tee time nutno rezervovat předem (dle aktuální dostupnosti). Na vyžádání: Nabídky green fee junior pro hráče 6-17 let. Individuální nabídky pro skupiny od 8 osob.

Stravování

Snídaně nebo za příplatek polopenze. Snídaně formou bufetu (7:30-10 h.), večeře servírované gourmet (19:30-21:30 h.). Oběd možný zakoupit la carte za úhradu na místě v plážovém bistro baru nebo v hlavním baru u bazénu. Restaurace JANAS s výhledem na bazén a do borového lesa nabízí skvělý kulinářský zážitek, zaměřený na sezónní a teritoriální produkty. Restaurace je otevřena na snídaně a večeře. LA PINETA BAR - v blízkosti bazénu s patiem a krytou terasou. S ?ARENAS BEACH CLUB - nabízí nápoje a malá jídla po celý den.

Sport a animace

Přímo u hotelu je technicky zajímavé golfové hřiště s 18 jamkami s parem 72, zasazené v borovicovém háji, díky čemuž se zde příjemně hraje i v červenci a srpnu. Hraní golfu v Is Arenas je jedinečným zážitkem díky designu a vysoké úrovni údržby hřiště. Is Arenas Golf je soukromé golfové hřiště, takže hřiště není nikdy přeplněné a hráči budou hrát bez čekání, aniž by viděli hráče za sebou nebo před sebou! Golf & Country Club Is Arenas je zařazen mezi nejlepší golfová hřiště na světě podle nedávného vydání mezinárodního průvodce Rolex a je v současné době na prvním místě mezi golfovými hřišti na Sardinii a na druhém místě mezi italskými golfovými hřišti v mezinárodním žebříčku předních golfových hřišť 'Golfer's choice overall' z roku 2023. Golfové zázemí resortu doplňuje 3jamkové hřiště s parem 3, driving range a 2 putting greeny. Hosté mohou využívat hotelový bazén s lehátky a slunečníky, skupinové lekce jógy. Za poplatek: jízdní kola včetně elektrokol, plážový tenis a volejbal, trekking s průvodcem, výlety na čtyřkolkách, jízda na koních, výlety na horských kolech, půjčení auta, vodní pólo, vodní sporty na pláži včetně půjčení gumových člunů, kajaků a surfů. Relaxační vyžití: Zen, Taj Chi Chuan, Waichi, Watsu ad.

Wellness & beauty

Moderní wellness centrum BOUTIQUE zahrnuje turecké lázně, 3 masážní salonky s vlastními sprchami a relaxační místností. Masáže, procedury a kosmetické služby za poplatek.

Udržitelnost a ekologie

Naprostou a nediskutovanou hlavní charakteristikou hotelu Is Arenas je nádherná příroda, která ho obklopuje. Hotelová síť jmenovala pro správu hotelu benefiční společnost, za účelem vytvoření pozitivního vlivu na společnost a životní prostředí, který působí transparentním, odpovědným a udržitelným způsobem.

Pláž

Úchvatná 6 km dlouhá pláž Is Arenas s jemným pískem se rozprostírá přímo u hotelové zahrady, cca 400 m od hlavní budovy. V hlavní sezóně funguje plážový Beach Club. K dispozici zdarma 1 slunečník a 2 lehátka/ pokoj, 1 plážová osuška/osoba.

Důležité

Pro tento zájezd platí odlišné storno podmínky od VSP CK SARDEGNA TRAVEL: 100 % storno poplatek od 15 dnů před začátkem zájezdu. Ostatní dle CK.

Poplatky na místě

FAKULTATIVNÍ (na vyžádání): Golf car: €50 /hra (10.1.-31.3. a 1.11.-20.12), €60 /hra (1.4.-30.6. a 1.10.-31.10. a 21.12.-31.12.), €65 /hra (1.7.-30.9.) Elektrický golfový vozík: €35 /hra (10.1.-31.3. a 1.11.-20.12), €40 /hra (1.4.-31.10. a 21.12.-31.12.) Ruční golfový vozík: €10 /hra Zapůjčení golfového bagu (golfové hole Callaway): €50 /hra Driving range 25 míčků: €2 Tournament fee: €20 /dospělý, €10 /junior Dětská postýlka €25/noc

Speciální nabídky

SLEVY FIRST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU: 20 % z ceny ubytování při objednání do 29. 2. 2024 15 % z ceny ubytování při objednání do 31. 3. 2024 10 % z ceny ubytování při objednání do 30. 4. 2024 10 % z ceny ubytování v termínu 13. 9. - 26. 10. 2024 při objednání do 30. 5. 2024 NA VYŽÁDÁNÍ: Nabídky green fee junior pro hráče 6-17 let. Individuální nabídky pro skupiny od 8 osob.

Základní cena zahrnuje

  • LETECKÁ DOPRAVA: zpáteční letenka včetně tax, ubytování se snídaní nebo za příplatek s polopenzí, služby delegáta na telefonu.
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování se snídaní nebo za příplatek s polopenzí, služby delegáta na telefonu.
  • V ceně golfového balíčku je, dle vybrané varianty, zahrnut 1 / 3 / 5 / 7x green fee pro vybraný počet dnů pro 1 osobu, na každý den vždy 1 hra na 18jamkovém golfovém hřišti Is Arenas Golf a přístup do všech tréninkových prostor (3jamkové hřiště s parem 3, driving range a 2 putting greeny), vždy před nebo po hře.
  • Neomezené golfové balíčky, pro vybraný počet dnů pro 1 osobu, zahrnují možnost vstupu a her na 18jamkovém golfovém hřišti Is Arenas Go i vícekrát během dne, vč. přístupu do všech tréninkových prostor.
  • Tee time nutno rezervovat předem (dle aktuální dostupnosti).
  • Ceny golfových balíčků jsou platné pouze v kombinaci s ubytování v hotelu Is Arenas Resort.

Základní cena nezahrnuje

  • Pojištění
  • Leteckou přepravu golfového bagu. Na vyžádání, v rámci služby 'Sportovní a plážové vybavení do 32 kg', cena: 1 700 Kč /ks/jeden směr.

Informace o zájezdu

Pořadatel: SARDEGNA TRAVEL s.r.o., IČ 27112063.
Název hotelu dle pořadatele: Golfový balíček IS ARENAS RESORT s 1/3/5/7 green fee *****
Lokalita dle pořadatele: Sardinie, Pineta Is Arenas
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Is Arenas Resort Baja *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 690 862
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací

Nezávazná objednávka

Golfový balíček IS ARENAS RESORT s 1/3/5/7 green fee
    Itálie, Sardinie, Pineta di Is Arenas

Cena
31 356 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 690 862

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
26 376 Kč
povinný příplatek za transfer TAM - celá ubytovací jednotka
1
2 490 Kč
povinný příplatek za transfer ZPĚT - celá ubytovací jednotka
1
2 490 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 290 Kč