Jussi Family Hotel

  Bulharsko, Nesebar

JUSSI FAMILY HOTEL

    Bulharsko, Nesebar
Tento hotel není aktuálně v nabídce
STRUČNÉ INFORMACE

Vzdálenost od letiště: 35 km Nejbližší město: Nessebar (2 km) Typ pláže: písčitá Vzdálenost od pláže: 100 m

POPIS

Hotel je dostupný na vyžádání. Hotel nabízí recepci, snídaňovou halu, trezor na recepci, parkoviště a wifi internetové připojení. Hotel je vhodný pro nenáročnou klientelu.

POLOHA

2 km od centra města Nessebar, 35 km od letiště Burgas

PLÁŽ

Veřejná písčitá pláž leží 100 m od hotelu, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek

UBYTOVÁNÍ (standardní pokoj)*

Balkón, klimatizace, TV, mini lednice, koupelna se sociálním zařízením Možnost zapůjčení žehličky * CK upozorňuje, že každý hotel nabízí ubytování v několika kategoriích pokojů, které se vzájemně liší vybavením, polohou, standardem, cenou atd. Popisky pokojů se týkají pokojů typu standard, pokud tomu není uvedeno jinak. Pro detailní popisek a cenovou kalkulaci jednotlivých typů pokojů, se obraťte přímo na naši CK nebo Vašeho prodejce.

STRAVA

Snídaně: snídaně výběr z menu Polopenze: snídaně a večeře výběrem z menu

SLUŽBY ZA POPLATEK

Dětské hřiště, dětské židličky v restauraci, dětské postýlky

PRO DĚTI

Dětské hřiště, dětské židličky v restauraci, dětské postýlky

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Jussi Family Hotel ***
Vzdálenost od pláže: 500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 310 395
dnes 8–19 h

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací