Hotel Radisson Blu Le Metropolitan

  Francie, Paříž a okolí, Passy

LE METROPOLITAN

    Francie, Paříž a okolí, Paříž, Passy
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel Le Metropolitan se nachází v luxusní 16. pařížské části. Poskytuje výhled na Eiffelovu věž a je v pěší vzdálenosti od Champs Elysées. Nachází v pěší vzdálenosti od Trocadéro a stanic metra Rue de la Pompe a Trocadéro. Představuje skvělou základnu k objevování nejnavštěvovanějšího města na světě.

Vybavení hotelu

Tento moderní a útulný butikový hotel byl zcela zrenovován slavným návrhářem jménem François Champsaur. Hotelová restaurace podává novátorskou kuchyni. V barové části najdete krb a útulné místo, kde můžete odpočívat s drinkem. Relaxovat lze v bazénu, hammam a na masáži.

Vybavení pokoje

Hotel Le Metropolitan nabízí 48 stylových pokojů a apartmá. Všechny pokoje jsou standardně vybavené koupelnou/WC, župany a pantoflemi, vysoušečem vlasů, minibarem, příslušenstvím pro přípravu kávy a čaje, přístrojem pro přípravu espressa, iPod dockovací stanicí, klimatizací, trezorem, balkonem, wifi připojením k internetu zdarma.

Stravování

Snídaně.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Radisson Blu Le Metropolitan ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 664 200
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-le-metropolitan-pariz-a-okoli-francie-z1664200/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací