Marcos Beach Hotel

  Řecko, Ios, Mylopotas

Marcos Beach Hotel

    Řecko, Ios, Mylopotas
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Přehled

tradiční ubytování v klidném místě klimatizace i Wi-fi internet zdarma skvělá rodinná atmosféra

Stručná poloha

písečná (1 km dlouhá) pláž 200 m zastávka místní autobusové dopravy 250 m centrum střediska 5 min hlavní město ostrova 2 km

Poloha

hotel Marcos Beach je situovaný v pěší vzdálenosti (20 minut) od historického centra hlavního města ostrova Ios. Do Chory se dostanete rovněž autobusem, který má zastávku asi 250 m od hotelu. Hotel leží stranou hlavní silnice na vyvýšině nad nejkrásnější pláží ostrova Mylopotas. Od více jak 1 km dlouhé písečné pláže s pozvolným vstupem do vody je vzdálen necelých 200 m. Cesta na pláž vede kolem řady obchůdků, taveren, malých barů a kaváren. Jde o rodinný hotel stranou ruchu letoviska, který má nezaměnitelný půvab. Je položen ve vzrostlé zeleni se scenérií hor v pozadí. Doporučujeme výlet loďkou na snad nejkrásnější pláž Manganari na jihu nebo do zátoky Psathi na východě. Do hlavního města Iosu je to asi 900 m, přístav je vzdálen 3 km. Nejbližší letiště je na ostrově Santorini, kam cesta lodí trvá cca 40 minut.

Vybavení hotelu

jde o jednodušší 3* rodinný hotel s důrazem na tradiční pohostinnost a příjemnou atmosféru. Je položený ve svahu, má 35 dvou-třílůžkových pokojů s balkóny nebo terasami, které jsou rozmístěny v několika přízemních budovách. V hotelu najdete menší lobby s recepcí, trezory k pronajmutí (za poplatek), tradiční jídelnu, kde jsou podávány snídaně a 2 bary. V centru hotelu je sladkovodní bazén se sluneční terasou s lehátky a slunečníky zdarma (na pláži za poplatek). Z terasy je nádherý výhled na celou pláž Mylopotas. Součástí hotelu je i malé soukromé parkoviště.

Vybavení pokoje

ubytování je zajištěno v jednoduchých dvoulůžkových pokojích s možností 1 přistýlky nebo v třílůžkových pokojích (3 pevná lůžka). Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním příslušenstvím se sprchou, vysoušečem vlasů, menší ledničkou, individuální klimatizací (zdarma již v ceně zájezdu), SAT-TV, telefonem, balkonem nebo terasou. V některých pokojích poblíž recepce je funkční Wi-Fi připojení na internet, které jinak můžete využít zdarma v lobby. Podlaha je krytá dlažbou.

Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky.

Pokoje pro 2 osoby s možností 1 přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím se sprchou, vysoušečem vlasů, menší ledničkou, individuální klimatizací (zdarma již v ceně zájezdu), SAT-TV, telefonem, balkonem nebo terasou.

Stravování

snídaně formou jednoduchého bufetu. Večeře nabízíme na vyžádání a díky výhodnosti úhrady v Eurech doporučujeme její platbu na místě.

Názor CK

místo s ideální dostupností všech služeb, taveren a obchůdků. Díky rodinné atmosféře a skvělé lokalitě je hotel Marcos zárukou spokojenosti široké klientely, která nevyhledává luxusní ubytování. Jde o klidné místo, odkud se snadno dostanete na další neskutečné pláže po celém ostrově, nebo doporučujeme výlet na některý z jiných ostrovů čarokrásných Kyklád. Rovněž můžeme připravit kombinaci pobytu na dvou či více ostrovech.

Poznámka

Na ostrov Ios nejsou přímé lety, nejčastěji se létá na Santorini a následně trajektem. Přímé lety z Prahy na Santorini jen v úterý a pátek v období červen-září v ostatních termínech lety s přestupem v Athenách nebo příme lety z Vídně či Mnichova. (u většiny letů je nutná první nebo poslední noc na Santorini z důvodu návzanosti trajektové dopravy).

Základní cena zahrnuje

ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a palivové taxy, transfery v místě, služby delegáta.

Základní cena nezahrnuje

Letecká doprava

případné navýšení palivového příplatku.

pobytová taxa - hradí se v místě ubytování: cena za pokoj/noc 1-2* hotely 1,50 Eur, 3* hotely 3,00 Eur, 4* hotely 7 Eur, 5* hotely 10 Eur.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Marcos Beach Hotel ***
Lokalita dle pořadatele: Ios, Mylopotas
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Marcos Beach Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 612 948
dnes 8–19 h

Lokalita

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací

Nezávazná objednávka

Marcos Beach Hotel
    Řecko, Ios, Mylopotas

Cena
27 090 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 612 948

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
27 090 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
7 200 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 290 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta TAM
0
500 Kč
příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta ZPĚT
0
500 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta TAM
0
800 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta ZPĚT
0
800 Kč