Moonlight Hotel

  Bulharsko, Svatý Vlas

3/5

Hotel MOONLIGHT

    Bulharsko, Svatý Vlas
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Hotel MOONLIGHT

Poloha: Hotelový komplex Moonlight je umístěn v první linii od moře. Poloha hotelu je u velmi klidné a tiché pláže letoviska Sveti Vlas. Hotel nabízí přátelskou atmosféru a příjemnou obsluhu. Díky blízké vzdálenosti Slunečného pobřeží, které je vzdáleno pouhé 4 km od hotelu, tak umožňuje prožít i rušnou dovolenou plnou atrakcí a nočního života.

Vybavení: K vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, dvě restaurace, vyhlídková terasa, bazénový bar, lobby bar, výtahy uvnitř hotelu, venkovní bazén, krytý bazén, dětský bazén, hotelová zahrada. V rámci programu all inclusive cena zahrnuje využití těchto služeb a sportů: WiFi v lobby baru, mini klub pro děti ve věku od 4 let od 14 let, živá muzika, dětské hřiště, stolní tenis, billiard, lehátka a slunečníky u bazénu. Za poplatek: fitness centrum, tenisový kurt, squash kurt, sauna a masáže v hotelu Sineva Park, směnárna, kosmetický a kadeřnický salón, internetová místnost, trezor na recepci, hotelový doktor, plážové ručníky na vyžádání na recepci.

Pokoje: Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, satelitní TV, WiFi připojení (zdarma), telefonem, malou lednicí, koupelnou se sprchou nebo vanou a WC, balkonem nebo terasou. Dětská postýlka je na vyžádání. Pokoj s výhledem na moře za příplatek.

Strava: Program all inclusive zahrnuje formou bufetu snídaně: velká nabídka teplých i studených jídel, nealkoholické nápoje, džusy, káva, čaj (7.30-10.00), svačiny: pozdní kontinentální snídaně, teplé a studené nápoje, víno, pivo, místní alkoholické nápoje (10.00-11.00), obědy: polévky, saláty, hlavní jídla, dezerty, zmrzlina, čerstvé ovoce, čerstvé džusy, teplé a studené nápoje, džusy, pivo, víno, místní alkoholické nápoje, (12.30-14.30), odpolední svačiny: v bazénovém baru je na výběr pizza, sendviče (15.00-16.00) a zmrzlina (10.00-23.00), večeře: široký výběr jídel, teplé a studené nápoje, džusy, pivo, víno a místní alkoholické nápoje (18.30-21.00), neomezenou konzumaci teplých nápojů, studených nealkoholických nápojů, koktejlů, piva, vína, místních alkoholických nápojů - k dispozici v lobby baru (10.00-23.00) nebo v bazénovém baru (9.00- 23.00). Jedenkrát týdně tematická večeře v místní restauraci (bulharská, čínská, italská, řecká).

Pláž: Písčitá pláž se nachází přímo u hotelu a má pozvolný vstup do moře. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Nabídka vodních sportů za poplatek.

Základní cena zahrnuje

  • 7x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku.
  • 11x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku.
  • 10x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění

Informace o zájezdu

Pořadatel: ANCORA-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26866641.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel MOONLIGHT *****
Lokalita dle pořadatele: Burgas, Sveti Vlas
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Moonlight Hotel *****
Typ pláže: molo, písčitá
Vzdálenost od pláže: 10 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 609 626
dnes 8–19 h

Hodnocení

10. nejlepší hotel v destinaci Svatý Vlas

3/ 5 12 recenzí

Renata Čaldarisová červenec 2023 Renata Čaldarisová. Úžasná dovolená, splňující mé představy. Nechtěla jsem do Bulharska, protože nesnáším velké hotely a přeplněné mega pláže. Manžel ... celá recenze

Ljubica červen 2023 Nestojí to za to.. Tento hotel posôbí na fotkách dobre no realita je úplne iná. Naozaj sa mu vyhnite.... celá recenze

Mirka září 2022 Mirka. Po příletu jsem nevěřila vlastním očím , přijel starý a hlavně velmi špinavý minibus. Pan řidič nám odmítl naložit zavazadla a ješ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel MOONLIGHT
    Bulharsko, Svatý Vlas

Cena
17 079 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 609 626

Zájezd

osoba na pevném lůžku
2
17 079 Kč
příplatek za osobu od 12 let za lůžko v pokoji s výhledem na moře
0
1 590 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - osoba na pevném lůžku
0
16 000 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za nadváhu zavazadla nad 23 kg (23,1-32 kg) - v jednom směru - osoba
0
910 Kč
příplatek za nadváhu zavazadla nad 23 kg (23,1-32 kg) - v obou směrech - osoba
0
1 820 Kč