Hotel Orchidea Komplex

  Bulharsko, Albena

4/5

Complex Orhideya

    Bulharsko, Albena
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Doporučení

Rodinná atmosféra, klidné prostředí hotelu, uklidňující zeleň v zahradě a okolí, to vše činí z hotelu dobrou volbu pro strávení rodinné dovolené za příjemnou cenu. Komplex je určen pro klienty všech věkových kategorií, i pro rodiny s dětmi.

GPS

43.372005, 28.082942

Pláž

Písčitá pláž oceněná Modrou vlajkou s pozvolným vstupem do moře je velmi prostorná (cca 150 m široká a dlouhá 6 km) a je vzdálená cca 900 m od hotelu. Slunečníky, lehátka, matrace a osušky na pláži za poplatek. Na pláži Wi-Fi (zdarma), plážová knihovna (zdarma) a mini trezory (za poplatek). Vodní sporty na pláži za poplatek.

Vzdálenost od pláže (cca)

cca 900 m

Vzdálenost od pláže (m)

900

Poloha

Komplex se nachází v klidné severní části letoviska, je situován v prostředí parkové zeleně a vzdálen cca 900 m od pláže.

Štítky

Písčitá pláž cca 900 m || Klidná dovolená || Bazén s minerální vodou || Oblíbené letovisko

Stravování

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně v době od 07:30 do 10:00 h, obědy v době od 12:30 do 14:30 h, večeře v době od 18:00 do 21:00 h), odpolední občerstvení (zákusky, ovoce, zmrzlina) v době od 15:00 do 17:00 h v snack baru, Dine Around Program (koncept, který umožňuje vyměnit si svůj hotelový oběd či večeři za oběd či večeři v některé z okolních restaurací, které jsou do tohoto programu zapojeny) - jednou za pobyt (v období do 30. 6. a od 1.9.) oběd nebo večeře v restauraci à la carte (nutno předem objednat), neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v době od 10:00 h do 23:00 h v barech a restauraci hotelu. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování

Pokoje s balkonem s výhledem na zahradu a sociálním zařízením (sprcha, WC) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem a chladničkou (na vyžádání za poplatek). Možnost dvou přistýlek - maximální obsazenost dva dospělí a dvě děti nebo tři dospělí.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, zahrada, hlavní restaurace s terasou, snack bar, venkovní bazén s minerální vodou, dětský bazén s minerální vodou, amfiteátr.
Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách, slunečník a dvě lehátka (na pokoj) u bazénu, dětská postýlka (nutno předem objednat).
Za poplatek: venkovní fitness, trezor v recepci, matrace a osušky u bazénu, pravidelná doprava (jezdící schody) na hotelem vyhrazenou pláž a do centra letoviska, půjčovna aut a kol, parkoviště.
Sport a zábava v komplexu:
Zdarma: animační a sportovní programy, lukostřelba, aqua aerobik, aerobik, vodní pólo, vodní gymnastika, večerní programy, dětské diskotéky.
Za poplatek: ekologická doprava v Albeně - jezdící schody, kyvadlový autobus a elektrobusy, aquapark Aquamania, který získal prestižní ocenění - 8. místo v kategorii Nejlepší aquapark v Evropě (pro děti a dospělé, cca 1 000 m od hotelu, v provozu od 15. 6. do 15. 9.), moderní tenisové centrum včetně možnosti zapůjčení tenisových raket a míčků, sportovní haly (volejbal, basketbal), multifunkční hala, fotbalová hřiště, hřiště na pozemní hokej (tráva), fotbalové stadiony, jóga, fitness centra, minigolf, škola plavání, pétanque, jízda na koni, motokáry, letní scéna, folklorní programy, hudební koncerty, SPA a balneologické centrum Medika (krytý bazén, vodoléčba, bahenní terapie, gymnastika, masáže, fitness centrum, kyslíková kapsle, sauna, pára, salon krásy, lékařská služba, čajovna), SPA centrum v hotelu Flamingo Grand Elements Spa & Wellness (krytý a venkovní bazén, vířivka, masáže, fitness, sauna, pára, relaxační zóna, vodoléčba, kosmetika), SPA centrum Senses Spa & Wellness v hotelu Maritim Paradise Blue (krytý bazén, hydromasáže, masáže, kadeřnictví, fitness centrum, relaxační zóna, solná místnost, sauna, pára, kosmetika). Je možná prohlídka komplexu minivláčkem.

Název

Complex Orhideya

Základní cena zahrnuje

V ceně zájezdu je zahrnuto:
  • letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
  • transfery do pobytového místa a zpět
  • ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
  • česky/slovensky mluvící delegát
  • pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

Nepovinné příplatky:
  • volitelné doplňkové služby

Informace o zájezdu

Pořadatel: ALEXANDRIA a.s., IČ 25661507.
Název hotelu dle pořadatele: Complex Orhideya ***
Lokalita dle pořadatele: Albena, Albena
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Orchidea Komplex ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 350 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 628 446
dnes 8–19 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Albena

4/ 5 6 recenzí

Eva H červenec 2023 Krásná dovolená. Moc děkujeme za krásnou dovolenou s dětmi... moc sme si vše užili... pokoje útulné, čisté a voňavé, postele moc pohodlné... není ... celá recenze

Jana červenec 2019 Orchidea. Pro nenarocne, kterym staci skromne ubytovaci podminky.... celá recenze

Izetka červenec 2019 Hotel Orchidea Albena. Albena, krásné městečko, moře úžasný, pláže skvělé, výlety po okolí úchvatné.... ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací

Nezávazná objednávka

Complex Orhideya
    Bulharsko, Albena

Cena
14 290 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 628 446

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
14 290 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - osoba
0
2 490 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč