Hotel Palais Des Iles

  Tunisko, Djerba, Midoun

2/5

PALAIS DES ILES

    Tunisko, Djerba, Midoun
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází ve velké zahradě, 6 km od centra města Midoun. Vzdálenost od letiště cca 27 km. V blizkosti hotelu se nachází golfové hřiště.

Vybavení Hotelu

Klienti mají k dispozici vstupní halu s recepcí, konferenční místnost, 3 restaurace, á la carte restauraci, barbecue, lobby bar, snack bar, bar na pláži (pouze v hlavní sezoně a nealko nápoje), maurskou kavárnu, diskotéku, obchůdky, internetový koutek (za poplatek), Wi-Fi na recepci. Hotel vhodný pro méně náročné všech věkových kategorií a rodiny s dětmi.

Vybavení pokoje

Pokoje s vlastním sociálním zařízením, klimatizací, telefonem, fénem, TV se sat. příjmem, trezorem (za poplatek), minibarem (za poplatek), balkonem. Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky nebo rodinné pokoje s možností dvou přistýlek.

Pláž & plážový servis

Hotel je od široké písečné pláže oddělen zahradou. Lehátka a slunečníky zdarma, osušky na zálohu.

Sport & Fitness

Velký venkovní bazén, dětský bazén, skluzavky a tobogán, krytý bazén, stolní tenis, tenisové kurty, plážový volejbal, fotbal, billiard, vodní sporty, miniklub pro děti, elektronické hry, animační programy. V blizkosti hotelu se nachází golfové hřiště.

Stravování

All inclusive.
All inclusive zahrnuje: snídaně, oběd a večeře formou bufetu, (10:00 – 23:00) nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby; fotbal, volejbal, animační programy, lehátka, slunečníky u bazénu a na pláži.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Palais Des Iles ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 059 852
dnes zavřeno

Hodnocení

2/ 5 60 recenzí

Jana srpen 2018 Katastrofa nejezděte tam. V tomto hotelu jsme byli v termínu od 3.8. - 10.8.2018. Delegát Lofti nás vysadil v hotelu a odjel. Dostali jsme klíče od špinavéh... celá recenze

Pavlíčkovi září 2018 Jedním slovem- HNUS. Smrad, spina, bordel... K tomuto hotelu vic psat nelze. Hned druhy den jsme se nechali predelat na jiny hotel a top. Ovsem panu de... celá recenze

Barca srpen 2018 Tento hotel nedoporucuju. Tento hotel nedoporucuji urcite na Djerbe najdete lepsi... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-palais-des-iles-djerba-tunisko-z1059852/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Tunisko

Tunisko je státem severní Afriky a jeho břehy jsou omývány Středozemním mořem. Bohatá historie, při které tato země zažila i francouzskou nadvládu, vytvořila atraktivní směs kultur. Dnešní Tunisko si je velmi dobře vědomo, jak pěkné podmínky pro turisty nejen z Evropy nabízí. Území Tuniska je tvořeno na severu údolím řeky Medžerdy přecházejícím přes masiv Dorsale po stepi a nejjižněji položené pouště. Největším lákadlem jsou i kouzelná tuniská města. Jejich historická centra, tržnice s energickými prodavači a jedinečnou orientální vůní vás uchvátí. Velmi vhodné je pro přímořskou dovolenou místní podnebí. Od května do září se tady můžete setkat s tropickými teplotami nad 30 °C. Velkými přednostmi zájezdů do Tuniska jsou jejich přijatelná cena, výborná letecká dostupnost a kvalitní služby většinou velkých a luxusních hotelů s orientálními architektonickými prvky. Velmi oblíbený je ostrov Djerba, další pevninské lokality jsou Hammamet, Mahdia a Sousse.

Tunisko - více informací