Penzion Goral

Slovensko, Střední Slovensko, Terchová

PENZION GORAL - Zvýhodněný týdenní pobyt - Terchová

  Slovensko, Malá Fatra, Střední Slovensko, Terchová
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Vrátna vám dává možnost navštívit atraktivní místa vytvořené samotnou přírodou. Terchová je dokonalým východištěm túr do krivánské části Malé Fatry, která se zařazuje mezi nejpřitažlivější pohoří na Slovensku.

Vrátnu dolinu ohraničují vrcholy Boboty, Veľký Rozsutec, Stoh, Poludňový grúň, Chleb, Veľký Kriváň, Kraviarske, Baraniarky a Sokolie. Na všechny vrcholy je možný výstup.

Mimo těchto vrcholů je Terchová plná značkovaných turistických chodníků různé obtížnosti. Různé mohutné skály, vodopády a zákoutí přilákají každoročně množství turistů.

V penzionu se nachází restaurace, prostory je možné využívat i na společenské a firemní akce, nebo školení. V restauraci je k dispozici je internet, DVD, TV a projektor. Parkování je přímo u penzionu a je bezplatné. Relaxovat můžete v suché a parní sauně.

V nejbližším okolí se nachází Rozhledna Terchovské srdce – rozhledna podle architekta Alojze Muchy nabízí velkolepý výhled na okolní krajinu.

Ubytování

Ubytování ve dvoulůžkových pokojích, čtyřlůžkovém pokoji a pětilůžkových apartmánech. Ve čtyřlůžkovém pokoji se nachází dvě dvoulůžkové ložnice, do jedné z ložnic lze přidat jednu přistýlku. V pětilůžkovém apartmánu se nachází dvoulůžková a třílůžková ložnice, do jedné z ložnic lze přidat jednu přistýlku. Pokoje a apartmány mají vlastní sociální zařízení. V jednom pětilůžkovém apartmánu je navíc kuchyňka (kuchyňské nádobí, elektrický sporák, lednice, rychlovarná konvice).

Slevy

Dítě do 3 let bez nároku na lůžko zdarma.

Bonusy

50% sleva do sportovního areálu (tenis, minigolf a volejbal) – platí při každé rezervaci

10% sleva na suvenýry Podarunok – platí při každé rezervaci

20% sleva na zapůjčení lyžařské výzbroje a lyžařskou školu v Raw Vratná – platí při každé rezervaci

20% sleva do RIC Terchovec – platí při každé rezervaci

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 178 323
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací