Poseidon Hotel

  Turecko, Marmaris

Poseidon Hotel

    Turecko, Egejská riviéra, Marmaris
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Jedná se o hotel s výtečnou vybaveností určen pouze pro dospělé hosty (16+), s vybranou gastronomií, vysokou kvalitou služeb, wellness centrem, vlastní pláží a skvělou polohou u pobřežní promenády a zároveň nedaleko zajímavostí či turistických atrakcí letoviska.

Přehled

hotel ADULTS ONLY (pouze pro dospělé 16+) a´la carte restaurace fitness centrum cca 5 min chůze od Aqua Dream Water Park

Stručná poloha

u písečné pláže 90 km od letiště 3 km od centra Marmaris

Poloha

4* hotel Poseidon s konceptem ADULTS ONLY (pouze pro dospělé 16+) se nachází u užší soukromé písečné pláže (přechod přes pobřežní promenádu) ve středisku Marmaris, pouhé 3 km od jeho rušného centra. Nejbližší nákupní možnosti se skýtají cca 300 m od hotel. Pouhých cca 5 min chůze od hotelu se nachází populární Aqua Dream Water Park s nespočtem vodních atrakcí pro všechny věkové kategorie. Mezinárodní letiště je vzdáleno 90 km (doba transferu cca 1.5 h).

Vybavení hotelu

Hotel je v provozu od roku 2000, leží u malebné pobřežní promenády táhnoucí se podél pláže. Areál s celkovou kapacitou 300 pokojů tvoří hlavní budova a vedlejší budova s club pokoji. Uvítá Vás vstupní hala s recepcí a výtahy, stylové lobby s vnitřním barem, o stravování se postará hlavní restaurace s vnitřní i venkovní částí, další a´la carte restaurace a noční snack restaurace. K posezení poslouží lobby bar, hlavní bar a cocktail bar. Ve vnitřních prostorách Vám bude k dispozici vnitřní bazén (50 m2), turecké lázně s možností masáží, nechybí dobře vybavené fitness centrum, dále konferenční místnost (kapacita 200 osob), společenská TV místnost, internetový koutek, business centrum aj. Venkovní prostory nabízí hlavní bazén (90 m2), relaxační bazén (50 m2), jacuzzi a dětský bazén (20 m2). Na sluneční terase jsou zdarma k dispozici lehátka a slunečníky, rovněž tak na hotelové soukromé pláži. Parkování i Wi-Fi připojení ve společných prostorách jsou pro hosty zdarma. V okolí se nabízí velká řada středisek vodních sportů, diskoték a dalších možností zábavy.

Vybavení pokoje

Hotelové 2-3 lůžkové pokoje jsou moderně a luxusně zařízené, dělí se na několik typů ve dvou kategoriích - hotelové pokoje a Club pokoje, liší se velikostí a výhledem (na okolí, boční nebo přímý výhled na moře). Mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, centrální klimatizaci, telefon, SAT-TV, minibar a trezor (za poplatek), coffee/tea set, pracovní stůl a židle, balkón (výhled na moře nutno sjednat předem). Hotel disponuje i bezbariérovými pokoji.

Dvoulůžkový standardní pokoj s 1 přistýlkou

Pokoje mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, centrální klimatizaci, telefon, SAT-TV, minibar a trezor (za poplatek), coffee/tea set, pracovní stůl a židle, balkón.

Stravování

All Inclusive

Názor CK

Jedná se o hotel s výtečnou vybaveností určen pouze pro dospělé hosty (16+), s vybranou gastronomií, vysokou kvalitou služeb, wellness centrem, vlastní pláží a skvělou polohou u pobřežní promenády a zároveň nedaleko zajímavostí či turistických atrakcí letoviska.

Základní cena zahrnuje

odpovídající počet noclehů dle zvoleného termínu a s uvedenou stravou, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta nebo asistenci místní CK, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět. Lety jsou organizovány z Prahy, Vídně či Německa a jedná se o přímé lety nebo lety s přestupem v Istanbulu dle letového dne a periody v roce. Jde o celoroční destinaci a délka pobytu je dle přání klienta.

Základní cena nezahrnuje

případné navýšení palivového příplatku.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Poseidon Hotel ****
Lokalita dle pořadatele: Egejská riviéra, Marmaris
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Poseidon Hotel ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 675 346
dnes 8–19 h

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

Poseidon Hotel
    Turecko, Egejská riviéra, Marmaris

Cena
29 390 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 675 346

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
29 390 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
7 590 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč