Hotel Villa Stelitsa Studios

  Řecko, Chalkidiki, Sarti

4/5

Vila STELITSA

    Řecko, Chalkidiki, Sarti
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Příjemná rodinná vila nacházející se v klidné rezidenční části letoviska, přitom jen pár kroků od centra letoviska, pouhých 50 m od písečné pláže. Stelitsa tak patří k vilám s nejlepší pozicí v Sarti.

Ubytování

kompletně zrekonstruovaná (nové koupelny, kuchyňské kouty a nový nábytek) studia pro 2-3 osoby studia (všechna v prvním patře) mají vlastní sociální zařízení (SWC), TV, kuchyňský kout s vařičem, rychlovarnou konvicí a chladničkou, balkón se zahradním nábytkem, klimatizací (zdarma)

Vybavení

Wi-Fi připojení, ručníky a klimatizace zdarma

Stravování

Vlastní strava nebo snídaně, večeře nebo polopenze v místní restauraci (řecká kuchyně) - snídaně a večeře servírované - výběr z několika menu.

Pláž

Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálena pouhých cca 50 m, plážový servis a vodní sporty na pláži za poplatek. Klienti mohou volit mezi hlavní pláží nebo malou pláží v romantické zátoce pod skalnatým útesem s ikonickou kapličkou.

Další služby

Příplatky: jednolůžkový pokoj + 500,- Kč/noc

Upozornění

LETADLOCena zahrnuje: leteckou dopravu, letištní taxy a základní poplatky, transfer z letiště do místa ubytování a zpět, ubytování a stravu (viz tabulka), služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb. Cena nezahrnuje: komplexní pojištění včetně léčebných výloh a storna 40,-/56,- Kč/os./den, pobytové taxy ve výši 0,5 Euro/studio a noc - platí se hotově na místě nebo na recepci hotelu

Názor CK

Nově zrekonstrovaná studia mají perfektní polohu k centru i pláži, kterou ocení všechny věkové kategorie hostů, kteří chtějí trávit dovolenou v jednom z nejkrásnějších letovisek v celém Řecku.

Stravování

vlastní, možnost přípravy jednoduchých jídel (minikuchyňky v každém studiu), za příplatek možnost zajištění polopenzí (servírované snídaně a večeře - výběr z několika menu v řecké restauraci vzdálené asi 100m)

Plážový servis

písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálena pouhých cca 50 m, plážový servis a vodní sporty na pláži za poplatek 

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villa Stelitsa Studios **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 40 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 500 724
dnes 8–19 h

Hodnocení

17. nejlepší hotel v destinaci Chalkidiki

4/ 5 3 recenzí

Stana srpen 2019 Biskup stanislav. Byli jsme spokojení , až na hlučné chování Madarských turistů,což se nedá ovlivnit.... celá recenze

Angela srpen 2019 Žádná sláva. Nejsme nároční, ale toto nás vyvedlo z míry. ... celá recenze

Boček srpen 2018 Vila Stelitsa Chalkidiki, Sarti. Celkově hodnotím pobyt ve vile Stelitsa jako dobrý pro nenáročné turisty jako jsme byli my.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-vila-stelitsa-chalkidiki-recko-z1500724/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací