Hotel Ramada Loutraki Poseidon Resort by Wyndham

  Řecko, Attika, Loutraki

Ramada Loutraki Poseidon Resort

  Řecko, Peloponés
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel je zasazen do krásné udržované zahrady a nachází se asi 2,5 km od centra známého letoviska a lázeňského města Loutraki, kde je řada obchodů, barů, restaurací, diskoték, kasina atd. Transfer z letiště do hotelu trvá asi 3 h. V bezprostřední blízkosti hotelu se nachází zastávka veřejné dopravy (pouhých 100 m) a na recepci si můžete objednat taxi.
Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je 7 EUR/pokoj/den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování.

Pláž

Pláž se nachází přímo na pěkné oblázkové pláži. Lehátka a slunečníky na pláži - zdarma..

K dispozici pro hosty

Veřejné prostory hotelu byly zrekonstruovány v roce 2009, pokoje jsou o něco starší.
Recepce s lobby 24 hodin denně, obchod se suvenýry, miniklub pro děti otevřený 10:00-18:00, úschovna zavazadel (zdarma), klimatizovaná hlavní restaurace v lobby, TV v lobby. 10:00-18:00, úschovna zavazadel (zdarma), TV v lobby, klimatizovaná hlavní restaurace (dětské židličky zdarma), koktejlový bar, bar u bazénu a bar na pláži, tematické řecké a italské večery v hlavní restauraci, 2 bazény a dětský bazén (hlavní bazén a dětský bazén s mořskou vodou, druhý bazén se sladkou vodou), lehátka a slunečníky (u bazénu - zdarma), hotel přijímá platební karty. V centru Loutraku je bankomat. Součástí hotelu je elegantní lázeňské centrum s nabídkou četných kosmetických a relaxačních procedur apod. vybavené vnitřním vyhřívaným bazénem, saunou, vířivkou, posilovnou (veškeré aktivity v lázeňském centru jsou za poplatek).

Internet

Internet Wi-Fi - za příplatek (cca 40 EUR/týden)..

Stravování

All inclusive zahrnuje: snídaně - formou bufetu, oběd: salát a lehký hlavní chod v podobě musaky nebo špaget, večeře - rozšířený bufet, několik jídel na výběr ze studeného bufetu (saláty, zelenina), několik jídel na výběr z teplého bufetu (polévka dne, předkrmy, hlavní jídla) + několik druhů dezertů na výběr. Nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje: pivo, ouzo, raki, brandy (10:00-22:00), v baru u bazénu.

Sportovní a animační program

V areálu hotelu: miniklub pro děti, tenisový kurt (zdarma, neosvětlený), půjčovna sportovního vybavení za poplatek, stolní tenis (zdarma), volejbalové hřiště, basketbalové hřiště , minigolf (za poplatek). Kromě toho je zde náš vlastní Figloklub s animacemi, hrami a aktivitami pro děti v polštině! Vodní sporty na pláži (za poplatek)..

Místní kategorie

*****

Názor CK

Rozsáhlý hotelový komplex s krásným výhledem na záliv. Ideální místo pro klidnou relaxaci, přesto s mnoha zajímavostmi na dosah: lázně s přírodními lázněmi a léčivou vodou Loutraki, slavný Korint, Athény, Epidauros nebo okouzlující Nafplio. Podle našeho názoru si hotel zaslouží 4* /ne 5*, jak je klasifikován/.

Program

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště CK 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.
Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.
Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.
Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Ramada Loutraki Poseidon Resort by Wyndham *****
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 705 249
dnes 8–19 h

Lokalita

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací